תומאש פקהארט
Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש
נראה שהשם שלו מקושר עכשיו ללגיה וורשה
https://www.90minut.pl/transfery.php" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.90minut.pl/transfery.php" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לגיה החתימו את סאדיקוגדי כתב:נראה שהשם שלו מקושר עכשיו ללגיה וורשה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כאחד המשתמשים היותר איכותיים כאן צר לי שאתה לא רואה את המציאות כפי שהיא אלה מנסה לייפות אותה.אלדר כתב: בעה יצא לפועל. מחכה כבר לחלוץ דומיננטי שידביק אותנו
----
לגבי שהר, אפשר לבקר... אל תעלילו עלילות שמת לברוח מכאן וכו׳
שהר הוא שחקן חשוב בהפועל באר שבע ושחקן רצוי בהפועל באר שבע. אין חלוצים ישראלים ריאלים ברמה שלו ועדיף שנחבק אותו מאשר נקיא אותו החוצה. אל תחשבו שזה קל להביא חלוצים במיוחד עם הגבלת הזרים. הכדורגל שלנו לא מלא בכישרונות.. אז כדאי לנחות לקרקע ולהיות ריאלים לגביו
כאחד שמאוד אבל מאוד החזיק מבן שהר,ברגע שבוזגלו התחיל להיות און אוף בהרכב,שהר איבד את זה לגמרי.
כל עוד מאור היה בהרכב שניהם יחד שידרו על אותו גל ברגע שמאור יצא החוצה שהר רק הלך והתדרדר.
גם בתחילת העונה באירופה שבוזגלו לא פתח החלוץ הפותח היה לוסיו שאוהבים לצאת עליו אבל היה מושלם לשיטה שבה משחקים וואקמה ומליקסון.
נגד הונבד זה כבר היה מביך איך שהוא נראה.
כאילו עולה חדש.
צר לי אבל זאת האמת,היום שם את גאדיר לפניו 10 פעמים בלי לחשוב בכלל.
מסכים מאוד לגבי שהר. אם גאדיר היה מקבל את הדקות שלו , בוודאות היינו רואים יותר גולים.
זה ששהר ובוזגלו הם חברים טובים זה ככל הנראה נכוןאדום זקן כתב: כאחד המשתמשים היותר איכותיים כאן צר לי שאתה לא רואה את המציאות כפי שהיא אלה מנסה לייפות אותה.
כאחד שמאוד אבל מאוד החזיק מבן שהר,ברגע שבוזגלו התחיל להיות און אוף בהרכב,שהר איבד את זה לגמרי.
כל עוד מאור היה בהרכב שניהם יחד שידרו על אותו גל ברגע שמאור יצא החוצה שהר רק הלך והתדרדר.
גם בתחילת העונה באירופה שבוזגלו לא פתח החלוץ הפותח היה לוסיו שאוהבים לצאת עליו אבל היה מושלם לשיטה שבה משחקים וואקמה ומליקסון.
נגד הונבד זה כבר היה מביך איך שהוא נראה.
כאילו עולה חדש.
צר לי אבל זאת האמת,היום שם את גאדיר לפניו 10 פעמים בלי לחשוב בכלל.
יחד עם זאת, הבנאדם הוא שחקן סופר מקצוען וספורטאי למופת, ככה שאין קשר בין החברות לבין המקצוע
להגיד שבלי בוזגלו שהר לא ימצא את עצמו, זה במקרה הטוב דמגוגיה ובמקרה הרע הבנת משחק של בתיה שהר.
בלתי אפשרי השיטה הזאת של להעלות שחקנים על הגריל כל שני וחמישי ופתיחת קמפיינים
חוצמזה שמה שהצגת כאמת/מציאות לא מגובה בעובדות. שהר הראה עונה שעברה התקדמות הדרגתית ביחס לעונה שקדמה לה, בטח שלא "הלך והתדרדר".
מול הונבד כל החלק הקדמי היה פחות חד, בהתחשב בעובדה שזה משחק ראשון של עונה זה מובן.
הייתי מצפה למעט יותר קרדיט, לא מביך ולא נעליים
תבין, יש לך סגל עמוק בדיוק לזה. אי אפשר לשרוף שחקנים בכזאת קלות
אני חושב ששהר מאכזב, אבל אל תגזימו, הגיע ל2 מצבים מצויינים.
לגבי גאדיר - בניגוד לשהר שמשהו לא נדבק אני חושב וההסטוריה מוכיחה שהוא פשוט לא ברמות האלה... עם כל הכבוד לעונה נחמדה בסכנין
לגבי גאדיר - בניגוד לשהר שמשהו לא נדבק אני חושב וההסטוריה מוכיחה שהוא פשוט לא ברמות האלה... עם כל הכבוד לעונה נחמדה בסכנין
אז זה רק אותי משגע לראות את שהר עושה תנועה לאיפה שטוני עומד ומביא אליו עוד בלם?
- simply-red
עכשיו יש את קואנקה, על הנייר לא פחות טוב מההוא שהיה, בן שהר לא אמור להיפגע מקצועית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השמועות האחרונות (ובגלל הקירבה של הרבה אוהדים שלנו לאלמוג כהן צריך לתת להם משקל) שאם עוברים את ההונגרים הוא חותם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
על פי וואלה מחזיק בהצעה גבוהה יותר מקבוצה מטורקית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כל הזמן יש טורקים ברקע. תמיד שמישהו קרוב גם הטורקים רוציםניב כתב:על פי וואלה מחזיק בהצעה גבוהה יותר מקבוצה מטורקית.
אין לנו סיכוי מול הריזורטים של אנטליה.ניב כתב:על פי וואלה מחזיק בהצעה גבוהה יותר מקבוצה מטורקית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תגיד יש לך קטע כזה לרשום נאומים חוצבי להבות מבלי לקרוא ולהבין מה הצד השני רושם?RedBend כתב: זה ששהר ובוזגלו הם חברים טובים זה ככל הנראה נכון
יחד עם זאת, הבנאדם הוא שחקן סופר מקצוען וספורטאי למופת, ככה שאין קשר בין החברות לבין המקצוע
להגיד שבלי בוזגלו שהר לא ימצא את עצמו, זה במקרה הטוב דמגוגיה ובמקרה הרע הבנת משחק של בתיה שהר.
בלתי אפשרי השיטה הזאת של להעלות שחקנים על הגריל כל שני וחמישי ופתיחת קמפיינים
חוצמזה שמה שהצגת כאמת/מציאות לא מגובה בעובדות. שהר הראה עונה שעברה התקדמות הדרגתית ביחס לעונה שקדמה לה, בטח שלא "הלך והתדרדר".
מול הונבד כל החלק הקדמי היה פחות חד, בהתחשב בעובדה שזה משחק ראשון של עונה זה מובן.
הייתי מצפה למעט יותר קרדיט, לא מביך ולא נעליים
תבין, יש לך סגל עמוק בדיוק לזה. אי אפשר לשרוף שחקנים בכזאת קלות
מתי כתבתי שהם חברים? או שזה משפיע עליו?
מקצועית מאז שבוזגלו לא משחק שהר לא פוגע ע ו ב ד ת י ת.
ועובדתית הוא לא פוגע כמעט מאמצע עונה שעברה והמשחק מול הונבד הוא רק סימפטום.
ואודה לך מאוד שלא תדבר איתי על גרילים עובדות וקרדיטים ותיתן לי ציונים.
יום טוב.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 46303.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply-red
עד כמה אפשר להתייחס לדיווחים של שירי אלג'ם כאמינים ומדוייקים כשהיא רושמת שפוקרהט שוחרר מא.א.ק לרנקה....