הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

שליחה על ידי simply-red »

אם ואם ואם....
כדורגל זה לא מדע מדוייק ולא מתמטיקה..
את מי זה מעניין שאנחנו יותר טובים והם ברמה של פלייאוף תחתון בישראל?
משחק נוק אאוט שבו הכל יכול לקרות ובטח בכושר הנוכחי שלנו בשלב הזה של העונה.
אתם רוצים שער חוץ? אני לא יודע מי אצלנו ייתן אותו בטח ובטח שאנחנו צריכים שלושה מצבים מינמום בשביל גול אחד.
הם בהחלט קבוצה שמסוגלת לעקוץ 1:0.
גורלנו בידינו ואני מאוד מקווה שלא ניפול במקום הזה שהכרטיס כבר בכיס.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

איפה ns75 שצריך אותו?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

simply-red כתב:אם ואם ואם....
כדורגל זה לא מדע מדוייק ולא מתמטיקה..
את מי זה מעניין שאנחנו יותר טובים והם ברמה של פלייאוף תחתון בישראל?
משחק נוק אאוט שבו הכל יכול לקרות ובטח בכושר הנוכחי שלנו בשלב הזה של העונה.
אתם רוצים שער חוץ? אני לא יודע מי אצלנו ייתן אותו בטח ובטח שאנחנו צריכים שלושה מצבים מינמום בשביל גול אחד.
הם בהחלט קבוצה שמסוגלת לעקוץ 1:0.
גורלנו בידינו ואני מאוד מקווה שלא ניפול במקום הזה שהכרטיס כבר בכיס.
אתה רואה אותם כובשים יותר משער? כי אני לא. לכבוש אנחנו נכבוש שם (ואם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שכובשים שני שערים לפחות)

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

dor69 כתב: אתה רואה אותם כובשים יותר משער? כי אני לא. לכבוש אנחנו נכבוש שם (ואם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שכובשים שני שערים לפחות)
אתה יודע שהם לא צריכים לכבוש יותר מגול אחד? אני חושב שאנחנו חייבים לעבור את ההונגרים אבל לפעמים כדורגל זה משחק מוזר ולא הגיוני... תשאלו בפיראוס..

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

https://pbs.twimg.com/media/A7IwadVCcAAazNg.png:large" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

במשחק נתון, 90 דקות, הכל יכול לקרות. לא משנה מהם הפערים. כמו בגביע

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

בשלבים האלה אין יכולת טובה וגם אין לה יותר מדי חשיבות, רק התוצאה משנה בסופו של דבר.
הם לא קבוצה מסוכנת ויש להם נקודות חוזקה בודדות (פיזיות, משמעת טקטית) שהם משחקים עליהן יפה מאוד, ואלה חוזקות שבבית שלהם ועם יתרון זעום שאיתו אנחנו באים מישראל בטח שלא יהיה לנו קל.
אנחנו יותר טובים, אנחנו צריכים לעבור, אבל בחיאת אל תגמדו אף פעם את מי שממולכם ובטח שלא בזירה האירופית. כל מפעל במתכונת נוקאאוט זה זבנג וגמרנו, אסור להירדם מעידה אחת ואתה בחוץ.
בלי דיבורים על פייבוריטית, בלי תחושת עליונות, לבוא לנצח וללכת, זה לא משנה מי פייבוריטית או מי יותר טובה בשלבים האלה זה משנה רק מי תעבור ואם המערכת תשדר זחיחות אני לא אתפלא אם לא נעבור.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

South Boy כתב:בשלבים האלה אין יכולת טובה וגם אין לה יותר מדי חשיבות, רק התוצאה משנה בסופו של דבר.
הם לא קבוצה מסוכנת ויש להם נקודות חוזקה בודדות (פיזיות, משמעת טקטית) שהם משחקים עליהן יפה מאוד, ואלה חוזקות שבבית שלהם ועם יתרון זעום שאיתו אנחנו באים מישראל בטח שלא יהיה לנו קל.
אנחנו יותר טובים, אנחנו צריכים לעבור, אבל בחיאת אל תגמדו אף פעם את מי שממולכם ובטח שלא בזירה האירופית. כל מפעל במתכונת נוקאאוט זה זבנג וגמרנו, אסור להירדם מעידה אחת ואתה בחוץ.
בלי דיבורים על פייבוריטית, בלי תחושת עליונות, לבוא לנצח וללכת, זה לא משנה מי פייבוריטית או מי יותר טובה בשלבים האלה זה משנה רק מי תעבור ואם המערכת תשדר זחיחות אני לא אתפלא אם לא נעבור.
אין מה להוסיף, ניתוח אמיתי ופרקטי.
אני בטוח שאף אחד מהמערכת לא קרוב אפילו לזחיחות. אצל חלק מהאוהדים זה כבר משהו אחר.

"נובוריש (מצרפתית: Nouveau Riche - עשיר חדש) הוא כינוי לבעל הון טרי שאיננו מורגל בנימוסים המקובלים בחברה האריסטוקרטית. בהתאם לכך, הוא נוהג להפגין בראוותנות את עושרו בכל הזדמנות.
הכינוי הופיע בזמן המהפכה התעשייתית שבה נוצרה שכבה חדשה של אנשים שבדרך כלל לא היו משכילים, ועושרם נצבר במהירות ולא נבע מנכסים שעברו בירושה. "

"היבריס במובנו המודרני הוא רגש של גאווה וגבהות־לב מוגזמים, הגוררים בעקבותיהם עונש ותבוסה. הוא נקשר בחוסר ידיעת ההיסטוריה ובחוסר ענווה.
אריסטו הגדיר את רגש ההיבריס כך: "ההיבריס הוא עשייתם של דברים או אמירתם במטרה להשפיל את מושאם, לא לשם רווח כלשהו לאומרם, אלא לשם סיפוק עצמי בלבד. ההיבריס אינו נועד לנקום עלבונות מן העבר; זוהי הנקמה. ההנאה שבהיבריס, זו סיבתה: בני האדם סבורים שאם ינהגו בגסות בזולתם, קרנם תעלה".

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ל3 בלמים יכול להיות יתרונות חשובים מול ההונגרים:
1. יצירת יתרון מספרי בתוך הרחבה לכדורי גובה. על זה בערך מבוסס כל משחק ההתקפה שלהם.
2. אם אלו מוכן לפתוח הוא יכול ליצור לנו אגף ימין פעיל שיעשה להם נזק.
3. נקבל את מליקסון במרכז חופשי ללכת ימינה ושמאלה, או להיכנס/להכניס כדור לחורים כמו שהוא אוהב.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אני מאמין שההונגרים לא טיפשים והם מבינים שאנחנו מסוגלים להיות מסוכנים מאוד בהתקפה ולכן הם ילכו על הגישה
היותר זהירה, יעבו כמה שיותר את ההגנה והקישור וישחקו הרבה על הגבהות בתקווה שזה יפגוש ראש הונגרי.
הם יודעים שבמשחק פתוח יהיה להם קשה לנצח קבוצה כמונו ושגול חוץ אחד שלנו כמעט גומר את הסיפור.

לכן חשוב שנמצא כמה שיותר איזון בין ההגנה מפני משחק הגובה שלהם לבין משחק התקפה סולידי שלנו.
מערך 3 בלמים היה מתבקש פה אם הייתי חושב שהם יבואו לתקוף גלים גלים (ופה העובדה שאין להם קהל בית דוחף מאוד עוזר לנו).
לדעתי הפיתרון הוא מערך רגיל, אוגו ימשיך לעזור במשחק הגובה בהגנה כמו במשחק הראשון וישמש
מעין בלם שלישי (הרי גם ככה הם סימנו אותו ודי מנטרלים את ערך המוסף שלו בהתקפה). אוחנה יכנס במקום
ראדי ויעזור לנו בהחזקת כדור ויצירתיות ומליקסון יקבל הוראה לעשות את כל הפעולות שלו בקוו ימין.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כשהאיצטדיון יהיה ריק מקהל הוא מהווה גם אפק משמעותי למשחק הזה , זו אווירה אחרת לגמרי , חוסר חסק לשחקנים לשחק באווירה כזו , אווירת משחק אימון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

הראל כתב:כשהאיצטדיון יהיה ריק מקהל הוא מהווה גם אפק משמעותי למשחק הזה , זו אווירה אחרת לגמרי , חוסר חסק לשחקנים לשחק באווירה כזו , אווירת משחק אימון.
ואנחנו זוכרים איך נראנו במשחקי אימון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

המשחק ישודר בערוץ הספורט ובנוסף גם ב-HD של צ'רלטון

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מה אתם אומרים על הרעיון לתת להם לשלוט בכדור? הנקודות החזקות שלהם זה מתפרצות קטלניות, ותנועה לשטח.

יכולת הנעת הכדור שלהם לא משובחת, זה יגרום להם לעלות את קו ההגנה, ולתת לנו הזדמנויות טובות למתפרצות(משחק לגאדיר)

מצד שני, כל עוד הכדור אצלנו ברגל הסיכון מהחלק ההתקפי המסוכן שלהם הוא קטן יותר.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הם לא יודעים לשלוט בכדור , ברגע שתשאיר את הבלם חופשי למסירה או הקשר האחורי זה ישר ילך בכדור ארוך לאפל .
תמונה

שלח תגובה