הישראליות באירופה- 17/18
- The red one
Re: הישראליות באירופה- 17/18
מדובר בהחלטה של אופ"א (שמחזיקות הגביע מתחילות כמה שיותר מאוחר כל עוד אפשר) וזאת משום שאופ"א רואה בזכייה במפעל גביע יותר חשובה ומכובדת מאשר סיום מקום 2 בליגה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משנה הבאה כל הקבוצות יתחילו מסוף יוני.Noam98 כתב: לא נווה אבל, זה תמיד ככה.
זוכת הגביע מתחילה סיבוב אחד מאוחר יותר ממקומות 2-3
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שנה הבאה מחזיקת הגביע עדיין תתחיל מסיבוב שני כל השאר סיבוב 1 ,מה עם בני יהודה ?לא שומעים עליהם בכלל ישחקו מול קבוצה לא פראיירית בכלל,גם ככה האיסלנדים דייגים ועכשו הקדימו להם את המשחק לשש גמרו אותם מסכנים
בני יהודה יעופו בוודאותhb7 כתב:שנה הבאה מחזיקת הגביע עדיין תתחיל מסיבוב שני כל השאר סיבוב 1 ,מה עם בני יהודה ?לא שומעים עליהם בכלל ישחקו מול קבוצה לא פראיירית בכלל,גם ככה האיסלנדים דייגים ועכשו הקדימו להם את המשחק לשש גמרו אותם מסכנים
- The red one
אני חושב שכל הקבוצות מתחילות שנה הבאה מסיבוב 1hb7 כתב:שנה הבאה מחזיקת הגביע עדיין תתחיל מסיבוב שני כל השאר סיבוב 1 ,מה עם בני יהודה ?לא שומעים עליהם בכלל ישחקו מול קבוצה לא פראיירית בכלל,גם ככה האיסלנדים דייגים ועכשו הקדימו להם את המשחק לשש גמרו אותם מסכנים
אה גם מכבי העתיקו את דספסיטו?
והעתיקו את הקרנות שלנו. יפה שלומדים מאיתנו.
נראה כאילו יש שם 4000 איש.. בית זונות של קהל
עוד שנה יגידו שאנחנו העתקנו מהםyakar כתב:אה גם מכבי העתיקו את דספסיטו?
כולם בפקקים. האוהד אחרון בסדרי העדיפויות וזו התוצאה.dor69 כתב:נראה כאילו יש שם 4000 איש.. בית זונות של קהל
איזה משחק מזעזע.
אפשר להגיד שהחום משפיע אבל זה המשחק השלישי בו מכבי חלשים מאוד.
משחקים עם 2 זרים וחום כבד. לא ציפיתי למשהו אחר.הפועלעולה כתב:איזה משחק מזעזע.
אפשר להבין אוהדים שלא מצליחים להגיע לאזור כזה פקוק למשחק שמתחיל ב-18:00, לא כולם בחופש הגדול אנשים עובדים.
אפשר להבין למה מכבי כל כך חלשים החום הזה באמת בלתי נסבל והלחות הזאת יכולה להרוג, אם אתמול בטרנר כשהיה מזג אוויר נסבל ולא הייתה שמש בכלל ובכל זאת אני וכל מי שהיה סביבי נחנקנו אז אפשר להבין שחקנים שמשחקים בחום המטורף הזה.
ההתנהלות של הנהלת מכבי ממש ביזיונית והפעם הם באמת הגזימו עם ההקדמה של המשחק ולא משנה מאיזה סיבה. מבחינה מקצועית לא הייתי מתייחס יותר מדי לשלבים האלה כמדד ליכולת שלהם רק התוצאה חשובה.
אפשר להבין למה מכבי כל כך חלשים החום הזה באמת בלתי נסבל והלחות הזאת יכולה להרוג, אם אתמול בטרנר כשהיה מזג אוויר נסבל ולא הייתה שמש בכלל ובכל זאת אני וכל מי שהיה סביבי נחנקנו אז אפשר להבין שחקנים שמשחקים בחום המטורף הזה.
ההתנהלות של הנהלת מכבי ממש ביזיונית והפעם הם באמת הגזימו עם ההקדמה של המשחק ולא משנה מאיזה סיבה. מבחינה מקצועית לא הייתי מתייחס יותר מדי לשלבים האלה כמדד ליכולת שלהם רק התוצאה חשובה.
- The red one
וואלק כולה 18:00 בערב...לא 14:00...
די נו המשחק מתחיל ב-18:00 רוב האוהדים לא גרים באזור צריכים לצאת לפחות שעה וחצי שעתיים לפני (עם הפקקים בכביש החוף בחמישי בערב אפילו לפני), יום עבודה ממוצע מסתיים ב-16:00-17:00.The red one כתב:וואלק כולה 18:00 בערב...לא 14:00...
זה לא קל.
- The red one
לא מדבר על האוהדים, מדבר על השחקנים של מכבי שמשחקים..18:00 זה לא כזה נורא..South Boy כתב:
די נו המשחק מתחיל ב-18:00 רוב האוהדים לא גרים באזור צריכים לצאת לפחות שעה וחצי שעתיים לפני (עם הפקקים בכביש החוף בחמישי בערב אפילו לפני), יום עבודה ממוצע מסתיים ב-16:00-17:00.
זה לא קל.