מה אתה מעדיף, שיעלו או יעופו?Totti כתב: מטונף, אבל בסדר, הקארמה כלבה.
תקשורת ספורט
- ForeverRed
Re: תקשורת ספורט
גם מכה עבור האוהדים.
והאוהדים? על הזין. בושה.
מי שמייחל להדחה של מכבי חושב מטר קדימה.
טוב לנו מכבי עסוקה באירופה,טוב לנו מכבי משחקים כמות משחקים גדולה ומתעייפים,תוסיפו לזה שעדיין לא סיימו את בניית הסגל והם צריכים לפחות עוד ארבעה שחקנים שיזנקו ישירות להרכב הראשון.
עם אירופה והליגה העומס יהיה גדול.
טוב לנו מכבי עסוקה באירופה,טוב לנו מכבי משחקים כמות משחקים גדולה ומתעייפים,תוסיפו לזה שעדיין לא סיימו את בניית הסגל והם צריכים לפחות עוד ארבעה שחקנים שיזנקו ישירות להרכב הראשון.
- ForeverRed
מסכים איתך אבל יש גם צד שני.אדום זקן כתב:מי שמייחל להדחה של מכבי חושב מטר קדימה.
מכבי ללא אירופה זו מכבי שפויה יותר תקציבית והרבה פחות אטרקטיבית מבחינת שחקנים זרים.
עונות שמתחילות בכישלון לעיתים קרובות ממשיכות באותה הדרך.
מכבי לא חיה על ההכנסות מאירופה וכבר הוכיחה שגם בלי אירופה ברגע שקופץ להם הפקק הם שופכים כסף, אין להם שום תלות בזה.ForeverRed כתב: מסכים איתך אבל יש גם צד שני.
מכבי ללא אירופה זו מכבי שפויה יותר תקציבית והרבה פחות אטרקטיבית מבחינת שחקנים זרים.
עונות שמתחילות בכישלון לעיתים קרובות ממשיכות באותה הדרך.
מצד שני מכבי בלי אירופה לעומת באר שבע עם אירופה זה גזר דין מוות לשאיפות האליפות שלנו בליגה.
גם אם נעוף וגם אם נעלה לשלב בתים אירופי אני רוצה שהם יעלו לשלב הבתים, או ששנינו נעבור עונה ארוכה או שגם אם נעוף נהיה יותר מפוקסים בליגה מהם. כמובן שהאפשרות הראשונה עדיפה אבל עדיין.
זה אינדיבידואלי איך כל קבוצה לוקחת את זה ואיך היא ממנפת את זה. תקופת החמישיות שלנו שנה שעברה הייתה מאוקטובר עד אמצע דצמבר, שזה שיא שלב הבתים. שיחקנו כמעט כל שבוע בשתי מסגרות ולא רק שזה לא הוביל לעייפות ושחיקה, זה רק דרבן והוסיף מוטיבציה וביטחון. אז ככה שיש שני צדדים למטבע.אדום זקן כתב:מי שמייחל להדחה של מכבי חושב מטר קדימה.
אם אתה שואל אותי, אני מקווה שיעופו בהזדמנות הראשונה ואם אפשר שזה יהיה כמו הזבנג של זניט שנה שעברה, אני מוכן אשכרה לשלם על זה. זבנג כזה שישאיר אותם ערומים חסרי ביטחון. ולא התחלתי לדבר בכלל על כסף שנכנס, וכל הנגזרות מהשתתפות במפעל אירופי (דירוג, אטרקטיביות של מועדון בעיני שחקנים זרים מיתוג ועוד)
++RedBend כתב: זה אינדיבידואלי איך כל קבוצה לוקחת את זה ואיך היא ממנפת את זה. תקופת החמישיות שלנו שנה שעברה הייתה מאוקטובר עד אמצע דצמבר, שזה שיא שלב הבתים. שיחקנו כמעט כל שבוע בשתי מסגרות ולא רק שזה לא הוביל לעייפות ושחיקה, זה רק דרבן והוסיף מוטיבציה וביטחון. אז ככה שיש שני צדדים למטבע.
אם אתה שואל אותי, אני מקווה שיעופו בהזדמנות הראשונה ואם אפשר שזה יהיה כמו הזבנג של זניט שנה שעברה, אני מוכן אשכרה לשלם על זה. זבנג כזה שישאיר אותם ערומים חסרי ביטחון. ולא התחלתי לדבר בכלל על כסף שנכנס, וכל הנגזרות מהשתתפות במפעל אירופי (דירוג, אטרקטיביות של מועדון בעיני שחקנים זרים מיתוג ועוד)
עניין ה"להתרכז בליגה" נכון אולי לשנות האלפיים המוקדמות ולפרמייר ליג השיוויונית.
בליגה בדיחה שיש פה ועם הסגל הרחב שיש לנו אירופה לא מהווה שום תירוץ.
להפך, זה שומר על השחקנים דרוכים ומלאי מוטיבציה.
ראיקו ווידאר באו בעקבות הכסף של הצ'מפיונס וזהבי. בלעדיהם לא היו באים.
שיעופו מחר.
א. הליגה האירופית זה לא ליגת האלופות, לא מבחינת היוקרה ובטח שלא מבחינת הרווחים. גם אם מכבי תעלה לשלב הבתים היא לא תמשוך אליה זרים שהיא לא יכלה להביא עוד לפני שהיא עלתה לשלב הבתים וההכנסות מהליגה האירופית לא יסדרו אותה לשנים הבאות בניגוד להכנסות מליגת האלופות שהן באמת אדירות.
ב. אני חושב שאתם קצת ממעיטים מהקושי שבקמפיין אירופי במקביל לריצה לאליפות בליגה. לצורך העניין אף קבוצה ישראלית שהעפילה לליגת האלופות לא לקחה אליפות באותה עונה ולא סתם, עונה אירופית זה דבר שוחק מכל בחינה אפשרית, זה לשחק במשך כמה חודשים שניים ולפעמים שלושה משחקים בשבוע, זה המון טיסות שפוגעות בהכנות אידיאליות בין משחק למשחק, זה לוח זמנים אדיר שמתנקז לתקופה קצרה ושוחק מאוד מנטלית, זה קשה בצורה מטורפת לשמור על יציבות והצלחה בשתי המסגרות האלה בנוסף למסגרות המקומיות הפחות חשובות כמו גביע הטוטו וגביע המדינה. אם אנחנו נעשה שלב בתים של כל מפעל אירופי כלשהו ומכבי תהיה מרוכזת כל כולה בליגה אנחנו לא נצליח לעמוד בזה ולהיפך.
ב. אני חושב שאתם קצת ממעיטים מהקושי שבקמפיין אירופי במקביל לריצה לאליפות בליגה. לצורך העניין אף קבוצה ישראלית שהעפילה לליגת האלופות לא לקחה אליפות באותה עונה ולא סתם, עונה אירופית זה דבר שוחק מכל בחינה אפשרית, זה לשחק במשך כמה חודשים שניים ולפעמים שלושה משחקים בשבוע, זה המון טיסות שפוגעות בהכנות אידיאליות בין משחק למשחק, זה לוח זמנים אדיר שמתנקז לתקופה קצרה ושוחק מאוד מנטלית, זה קשה בצורה מטורפת לשמור על יציבות והצלחה בשתי המסגרות האלה בנוסף למסגרות המקומיות הפחות חשובות כמו גביע הטוטו וגביע המדינה. אם אנחנו נעשה שלב בתים של כל מפעל אירופי כלשהו ומכבי תהיה מרוכזת כל כולה בליגה אנחנו לא נצליח לעמוד בזה ולהיפך.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 10 יולי 2017, 13:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
שנה שעברה זה דווקא הדוגמא הקלאסית על למה טוב לנו מכבי באירופה.RedBend כתב: זה אינדיבידואלי איך כל קבוצה לוקחת את זה ואיך היא ממנפת את זה. תקופת החמישיות שלנו שנה שעברה הייתה מאוקטובר עד אמצע דצמבר, שזה שיא שלב הבתים. שיחקנו כמעט כל שבוע בשתי מסגרות ולא רק שזה לא הוביל לעייפות ושחיקה, זה רק דרבן והוסיף מוטיבציה וביטחון. אז ככה שיש שני צדדים למטבע.
שלא יטעה אותך הפער שפתחנו בהתחלה,להזכירך הוא נסגר תוך סיבוב אחד ואם מכבי לא עייפה זה יכול היה להיות הרבה יותר צמוד.
שם כאן כסף שאם מכבי שנה שעברה עפים באירופה במוקדמות היה לנו קשה מאוד לקחת עוד אליפות.
מסכים מילה במילה עם כל מה שכתבת.South Boy כתב:א. הליגה האירופית זה לא ליגת האלופות, לא מבחינת היוקרה ובטח שלא מבחינת הרווחים. גם אם מכבי תעלה לשלב הבתים היא לא תמשוך אליה זרים שהיא לא יכלה להביא עוד לפני שהיא עלתה לשלב הבתים וההכנסות מהליגה האירופית לא סדרו אותה לשנים הבאות בניגוד להכנסות מליגת האלופות שהן באמת אדירות.
ועדיין, מעדיף שמכבי לא יתקדמו מילימטר באירופה. בכדורגל המודרני, כל העתודות של מועדוני דרג 2,3 מתבססות על מפעלים אירופיים, כי בדרך כלל הליגה המקומית לא מכניסה כסף ולא מספיק אטרקטיבית להביא אליה שחקנים ברמה. הפגיעה היא לטווח הארוך כשם של מועדון לגיטימי באירופה.
מה גם, שיש יותר מדי אם. אם נעלה לליגת אלופות, אם מכבי יתחברו (מה שכרגע בסימן שאלה די רציני, זה לא כזה פשוט), אם יהיה לנו קשה לשלב מסגרות ועוד.
לגבי הקושי של שלב שני מפעלים והסטטיסטיקה המפורסמת ההיא, תציץ במה שכתבתי קודם לגבי האינדיבודואליות של זה, זה די מסכם את הנקודה.
- ForeverRed
בטווח הארוך, ללא ספק עדיף שמכבי תעוף.
בקצר זה כבר סיפור אחר.
בקצר זה כבר סיפור אחר.
זה אולי יישמע יהיר מצידי, אבל שנה שעברה האליפות לא הייתה תלויה במכבי אפילו לשנייה. עם או בלי אירופה.אדום זקן כתב: שנה שעברה זה דווקא הדוגמא הקלאסית על למה טוב לנו מכבי באירופה.
שלא יטעה אותך הפער שפתחנו בהתחלה,להזכירך הוא נסגר תוך סיבוב אחד ואם מכבי לא עייפה זה יכול היה להיות הרבה יותר צמוד.
שם כאן כסף שאם מכבי שנה שעברה עפים באירופה במוקדמות היה לנו קשה מאוד לקחת עוד אליפות.
הפער שפתחנו נסגר רק כתוצאה מירידת מתח.
ירידת מתח כתוצאה ממה?RedBend כתב: זה אולי יישמע יהיר מצידי, אבל שנה שעברה האליפות לא הייתה תלויה במכבי אפילו לשנייה. עם או בלי אירופה.
הפער שפתחנו נסגר רק כתוצאה מירידת מתח.
מזה שחשבנו אחרי סאותהמפטון שהליגה קטנה עלינו.
מזה שאיבדנו שחקנים שנפצעו ונפלו כמו לגו אחד אחרי השני אחרי המאמץ המטורף.
מזה שהודחנו בגביע ובאותו משחק גם איבדנו את שני המגנים שלנו לתקופה של שבועיים ויותר.
ואם מכבי לצורך העניין לא היו נמצאים גם הם בחזית האירופית אני מאמין שהיו מצליחים לסגור את הפער ולשמור אותנו במתח עד הסוף.
הפער היה גדול מדי לסגירה בהתחשב בעובדה שהם שיחקו את אותה כמות משחקים כמו שלנו,גם הם נפלו מהרגליים,פשוט אצלם זה הגיע בפלייאוף אצלנו קצת לפני והתעשתנו בפלייאוף.
- ForeverRed
תמשיכו לעוף.
אם היה לי כוח הייתי מחפש את התגובות שלכם מאמצע העונה. אנשים פה כבר הכתירו את מכבי כאלופה.
אגב, גם הקהל של מכבי טוען לנפילת מתח ובטוח שאם שוטא היה מפוטר בזמן העונה הייתה נראית אחרת. אז מי צודק?
אני חושב שאנחנו טובים יותר, אבל הפערים ממש לא גדולים. צאו מהסרט.
אם היה לי כוח הייתי מחפש את התגובות שלכם מאמצע העונה. אנשים פה כבר הכתירו את מכבי כאלופה.
אגב, גם הקהל של מכבי טוען לנפילת מתח ובטוח שאם שוטא היה מפוטר בזמן העונה הייתה נראית אחרת. אז מי צודק?
אני חושב שאנחנו טובים יותר, אבל הפערים ממש לא גדולים. צאו מהסרט.