ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
האיומים שלו נועדו כדי לנסות להעיר מישהו, כי כנראה שנחצה קו אדום מבחינתם.
מבטיח לך שאם חס ושלום טפו טפו, הארגון יחליט להפסיק את הפעילות, עוד שנה, שנתיים או 10, יבוא ארגון אולטראס אחריו,
שיהיה אפילו יותר קיצוני ממה שיש כרגע.
וסתם לקטע, ע"פ מדד ההגינות, אנחנו מקום ראשון לבנתיים.
מבטיח לך שאם חס ושלום טפו טפו, הארגון יחליט להפסיק את הפעילות, עוד שנה, שנתיים או 10, יבוא ארגון אולטראס אחריו,
שיהיה אפילו יותר קיצוני ממה שיש כרגע.
וסתם לקטע, ע"פ מדד ההגינות, אנחנו מקום ראשון לבנתיים.

הסכמתי איתך בהרבה דברים. דיפלומטיה עדיפה תמיד. מלחמה לא...nitsande כתב:יש מספיק אוהדי הפועל ב"ש בתפקידי מפתח בכל מיני מקומות, כמו גם מספיק עו"ד, שוטרים וכד'.
צריך למצוא מישהו שמכיר את הבחור ויכול להסביר לו את המצב בצורה רציונלית, או לחילופין, לבקש מאחד מעו"ד הרבים של הקבוצה,
מישהו עם כוח, שיעביר מכתב רישמי לאותו גוף במשטרה, וינסה לפתור את זה ככה.
דני אליגון למשל זה איש שאולי יכול לעשות את זה, מדובר ביו"ר לשכת עורכי הדין מחוז דרום, אוהד ב"ש, ואיש שכבר תרם הרבה לארגון במיוחד בתקופה של הבלאגן עם גיא עזורי ועצומת אנחנו 10
קודם כל דיפלומטיה, אם זה לא יעבוד, אפשר לגייס את האוהדים למלחמה.
אני לא חושב שמישהו ינצח במידה ותהיה ״מלחמה״.
זה יהפוך את כולם לקיצוניים יותר, זה יהפוך את המגרש לשדה קרב מי יותר חכם ולמי יש יותר גדול.
אוהדים ואנשים טובים שבאים מאהבה יאבדו עבודות ויתפרו להם תיקים על שטויות.
אני חושב שהמשטרה עושה טעות אמיתית בהתנהלות הזו
זה לקחת משהו טוב שעובד ולפרק מהיסוד למען כוח ושליטה אבסולוטית.
הם מסתכלים על לה פמיליה ומודאגים העניין שהם לא מצליחים לראות שזה לא אותם אנשים. האוהדים שלנו רחוקים שנות אור מהתקבצות שקרובה לארגון פשיעה.
אבל אם הם ימשיכו להטריד סתם, האוהדים הטובים יפרשו והקיצוניים יכנסו במקומם
ואז נקבל יותר גרוע מלה פמיליה.
המשטרה קיצונית ולוקחת יחד איתה את האוהדים לשם.
חבל.כי הפקד החדש הזה צריך להתפטר אם הוא רואה דברים כאלו בעין כזו עוד לפני שנכנס לתפקיד מבינים שמדובר באדם כוחני שרוצה להראות מי הבוס. (אפילו בלי להכיר אותו)
אלה אם כן יש לו הוכחות חותכות שהארגון נהיה קיצוני ובעקבות כך נעצרו.
אורן היתי מציע אפילו לעשות לשוטרים סיור לראות אתכם עובדים ועומלים למען הקהילה. (נכון, מבחינת אולטראס זה נשמע כמו בדיחה מגוחכת אבל יכול לתרום)
אני חושב אבל שבשום אופן אין מה להיות קיצוני
המשטרה רגילה לטפל בעבריינים והראיה שלה שכולם כאלה עד שיוכח אחרת... תנסו להכיל את זה ולבנות אמון משותף
https://ultrasbeersheva.com/uncategoriz ... 6%D7%94-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
ענקים. בזכותכם אנחנו מועדון גדול, לא יעזור כלום.CrazyRed7 כתב:https://ultrasbeersheva.com/uncategoriz ... 6%D7%94-2/
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- המשוגע האדום
וואוו מדהים!
אגב מישהו יכול להביא לינק לכתבה מ4-4-2?
זה מה שמצאתיהמשוגע האדום כתב:וואוו מדהים!
https://www.fourfourtwo.com/news/hapoel ... t-besiktas" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מטורף. מרשים בקטע אחר.
אגב, לגבי המנואלה- מישהו יודע האם כל הבעיות הביורקרטיות טופלו והיא תוכל לפעול ללא הגבלות בעונה הקרובה?
לא נראה ליbs war כתב:אגב, לגבי המנואלה- מישהו יודע האם כל הבעיות הביורקרטיות טופלו והיא תוכל לפעול ללא הגבלות בעונה הקרובה?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
צריכים להעביר אותה 3 מטר קדימה.bs war כתב:אגב, לגבי המנואלה- מישהו יודע האם כל הבעיות הביורקרטיות טופלו והיא תוכל לפעול ללא הגבלות בעונה הקרובה?
יש כבר תוכניות מאושרות ויש קבלן שיושבים איתו על מחיר ויתחיל בעבודה בקרוב.
לפתיחת הליגה/עד מחזור 8 אמורה להיות תקינה ומוכנה לפעולה במיקום החדש.
אני לא מחדש דבר אבל איזו מדינת טפסים מסריחה אנחנו... הכל פרוצדורות אישורים ועדות יאלההההה שחררו נחקנו.oranu כתב: צריכים להעביר אותה 3 מטר קדימה.
יש כבר תוכניות מאושרות ויש קבלן שיושבים איתו על מחיר ויתחיל בעבודה בקרוב.
לפתיחת הליגה/עד מחזור 8 אמורה להיות תקינה ומוכנה לפעולה במיקום החדש.
מחזור שמיני זה מכבי ב21/10/17, מיולי עד ספטמבר בערך עתיד העונה האירופית שלך מוכרע; מדינה קשה.
זה נכון מאוד מה שאתה אומר.Noam98 כתב:אני מדבר על הסטנדרטים שלנו, לא מעבר.
זה לא היה ברמה של מול סלטיק, לא אינטר ולמען האמת אפילו לא בני יהודה(שהיה בהחלט עידוד יוצא דופן, הכי טוב בליגה העונה באופן הזוי).
ציפיתי להרבה יותר בגלל המעמד, היריבה, התרגיל של הארגון בהחלט היה אמור להוסיף, וכמובן התפאורה.
בפועל העידוד היה כמו במשחקי ליגה בינוניים(רמה נמוכה בפני עצמה אבל זה עניין אחר).
בני יהודה בליגה זה אחד מ-TOP 5 המשחקים עם הדציבל הכי גבוה שאני זוכר. היה רעש פשוט כל המשחק.
שאר המשחקים פחות, וזה לא מגיע מהמקום הביקורתי, אני פשוט כל כך נהנה מהאווירה כשהיא במיטבה שאני רק רוצה עוד ועוד מזה.
הכל בסוף עניין של ציפיות. כרגע אל תצפה מהמזרחי והמערבי לשיר משחק שלם. תאמין לי ישבתי שם חצי עונה, זה לא יקרה בעשר שנים הקרובות.
הארגון העלה סרטון ענק מהצעדה ובסוף הסרטון נראה עימות עם המשטרה. המשטרה לקחו לארגון את השלט?