בחיאת טוטי אחרי שראית את התמונות אתה עוד רוצה להגיש עליו תלונה? בא לי לקנות לו סוכריה ו-DVD של יובל המבולבל שיהיה לו מה לעשות בחופש.Totti כתב:עכשיו נשאר למצוא אותו בפייסבוק...למקומות, היכון...זוז
ציטוטים 17/18
Re: ציטוטים 17/18
- The red one
ואתם הבטחתם שהוא ג׳ינג׳י
כן. ממש רוצה. זה אפילו גרם לי לרצות יותר.South Boy כתב:
בחיאת טוטי אחרי שראית את התמונות אתה עוד רוצה להגיש עליו תלונה? בא לי לקנות לו סוכריה ו-DVD של יובל המבולבל שיהיה לו מה לעשות בחופש.
ילד כאפות שלא ראיתי שנים. אלמוש מת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מת לדעת איך הפעולה בוצעה שלב אחרי שלב.
עם גשר וסנדלי מדוזהThe red one כתב:ואתם הבטחתם שהוא ג׳ינג׳י
אבל חולצה קשורה לא חשבתי חחחח
לפי התספורת אמא שלו מספרת אותו
זה שי !
חוות דעת מומחהזה שי ! כתב:
עם גשר וסנדלי מדוזה
אבל חולצה קשורה לא חשבתי חחחח
לפי התספורת אמא שלו מספרת אותו
זה שי !
חחחחחחחחחח די אני מת
הוא נראה כאילו קטפו אותו מעץ בננות הורידו חצי מהקליפה ואז יצא הדמות
הוא נראה כאילו קטפו אותו מעץ בננות הורידו חצי מהקליפה ואז יצא הדמות
- The red one
אני עדיין לא מאמין שהוא לא ג'ינג'י.
טוטי זה עלייך. אתה תלית תקוות.
טוטי זה עלייך. אתה תלית תקוות.
זה הבחור שיש לו טופיק נאצות שבועי בו הוא מעלה רשימת נידונים למוות? פחחחחחחחח החולצה הקשורה שוס. טוב מדי בשביל להיות אמיתי הסיפור הזה.
לא ראיתי אלמוש בקנה מידה כזה הרבה זמן.
לא ראיתי אלמוש בקנה מידה כזה הרבה זמן.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.
הוא לא נראה לי בריא במיוחד....יש לו לוק של מוגבל קצת
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
בינתיים הרחש-בחש כאן הגיע לאזני הסגן ה-12, והנה תגובה מעניינת שהפנו שם לסוייר:
"למה אתה פשוט בוהה במצלמה בעמידה מרושלת כשאתה מצטלם? זה ממש מלחיץ. תחייך לפחות, לא יודע."
"למה אתה פשוט בוהה במצלמה בעמידה מרושלת כשאתה מצטלם? זה ממש מלחיץ. תחייך לפחות, לא יודע."
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- The red one
אוהד הצלחות כתב:בינתיים הרחש-בחש כאן הגיע לאזני הסגן ה-12, והנה תגובה מעניינת שהפנו שם לסוייר:
סוויר מסנגר על עצמו:
"מצד אחד הם מצאו תמונת מסטוק סיטי שזה 2011, ואוו. איך הגעתם לשם.. אני בעצמי לא ראיתי אותן שנים.
מצד שני עם כל התמונות שלי לובש גופייה של חןחן (שעלו לפורום הזה..), או התחת שלי שהסתובב באינטרנט לא מעט. זה מה שאתם מביאים?"
חחחחחחחחחחח אתה אלמוש אחשלנו. אלמוש גמור. אני יודע שאתה קורא כאן וזה מסר שאתה חייב להכיר;
מסטוק סיטי 2008
ממסיבת בת מצווה לבת דודה שלך בבאולינג
מהופעה של הופה-היי בדולפינריום
מאירוע השקה של הספר החדש של גלילה רון-פדר.
מיום כיף בקיפצובה.
מטיול לנחל אלכסנדר עם כיף-לי קייטנה
או מכל מקום או זמן אחר שתמונות שלך יילקחו, אתה ילד אלמוש מכוער, "פלפל צהוב" במובן הלא מכביסטי של המונח ולקשור חולצה סביב המותניים זה כל כך לא אייין.
תתאבד.
"מצד אחד הם מצאו תמונת מסטוק סיטי שזה 2011, ואוו. איך הגעתם לשם.. אני בעצמי לא ראיתי אותן שנים.
מצד שני עם כל התמונות שלי לובש גופייה של חןחן (שעלו לפורום הזה..), או התחת שלי שהסתובב באינטרנט לא מעט. זה מה שאתם מביאים?"
חחחחחחחחחחח אתה אלמוש אחשלנו. אלמוש גמור. אני יודע שאתה קורא כאן וזה מסר שאתה חייב להכיר;
מסטוק סיטי 2008
מיום כיף בקיפצובה.
או מכל מקום או זמן אחר שתמונות שלך יילקחו, אתה ילד אלמוש מכוער, "פלפל צהוב" במובן הלא מכביסטי של המונח ולקשור חולצה סביב המותניים זה כל כך לא אייין.
תתאבד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי, נכסת רשמית לרשימת ה"חייב למות" המפורסמת. שאפו.Totti כתב:סוויר מסנגר על עצמו:
מסטוק סיטי 2008
מיום כיף בקיפצובה.
תתאבד.