שים מולו תמונה של קוונאקה וסופו והוא לא מזהה מי זה מי.South Boy כתב:
איזה פרימו? זה שאמר שסוזה לא יגיע לחגים? זה רק מחזק אותי לשמוע את זה.
כבר בימים שפרימו בדיוק ירד מהאוטובוס והתחיל להמליץ בתוכנייה של הווינר קלטתי את הבלוף והייתי ממלא קבוע ההיפך ממה שהוא המליץ. פגעתי די יפה דווקא.
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה חתם ל3 שנים
יעקב קוואנקה כבר נתן ריאיון בתקשורת שהוא יעזוב אחרי אולימפיאקוסדר אדום בנשמה כתב:חברה אני מניח שהוא לא יהיה מפונק כמו בוזגלו.
הבעיה העיקרית בזה שהוא חתם היא שעכשיו פורום מלפפונים יחזור להיות שומם
וטוב שכך, חפרנו כבר כל כך הרבה מילים.nir767676 כתב:הבעיה העיקרית בזה שהוא חתם היא שעכשיו פורום מלפפונים יחזור להיות שומם
בואו נעשה הסכם ובו נותנים לבחור חודש של שקט להתאקלם מכל הבחינות. יצא שהזרים אצלנו מתאקלמים יחסית מהר ,זה לא תמיד כך ולא מובן מאליו.כל שחקן מגיע ממקום אחר, תרבות שונה, מנטליות שונה; בטח כשאתה מגיע מליגה ספרדית
RedBend כתב:
וטוב שכך, חפרנו כבר כל כך הרבה מילים.
בואו נעשה הסכם ובו נותנים לבחור חודש של שקט להתאקלם מכל הבחינות. יצא שהזרים אצלנו מתאקלמים יחסית מהר ,זה לא תמיד כך ולא מובן מאליו.כל שחקן מגיע ממקום אחר, תרבות שונה, מנטליות שונה; בטח כשאתה מגיע מליגה ספרדית
חודש? יותר! וואקמה התחיל לשחק רק במחזור השישי וגם זה אחרי שהיה שנתיים בליגת העל
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
Kepasa זה נחשב ספרדי?
אורי מדובר בספרדי הראשון אצלנו מאז ומעולם נכון?
אני לא זוכר שהיה לנו ספרדי אי פעם...yedidel כתב:Kepasa זה נחשב ספרדי?
מרקו דיקוסטנזו
היה איטלקיazb852 כתב:מרקו דיקוסטנזו
איטלקי למיטב זיכרוני.azb852 כתב:מרקו דיקוסטנזו
- ForeverRed
איינבינדר לובש 11 והעולם שותק.אסי, דגים כתב:מספר 22! פי שתיים ממספר 11
בחיאת, זה השם הכי איטלקי שיש בעולם נראה ליazb852 כתב:צודק.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
קופר הכין סרטון לא מסונן של כל הפעולות של קואנקה מעשרת המשחקים האחרונים בגראנדה.
חייב לציין שבדומה למה שאמר לי חבר אוהד שרוף של בארסה, הוא נראה טוב יותר בצד שמאל של המגרש.
חייב לציין שבדומה למה שאמר לי חבר אוהד שרוף של בארסה, הוא נראה טוב יותר בצד שמאל של המגרש.
שקופר יכין גם סרטון על אצילי 
קוואנקה, מליקסון, אוחנה וטוני. כולם אוהבים את המשחק כשהכדור אצלם ברגל וניחנים בטכניקה אדירה ביחס לליגה.
מעניין יהיה לראות איך ישתפו פעולה. קבוצת מתפרצות כבר לא נהיה.
ההחתמה הזו מחזירה לנו את העומק שאבד לנו עם הליכת בוזגלו ויאפשר הרבה יותר משחקים עם אוחנה/מליקסון במרכז וטוב שכך.
אוגו-דן-ראדי זה אמצע רוחבי מדי כשמהראן לא בזון.

קוואנקה, מליקסון, אוחנה וטוני. כולם אוהבים את המשחק כשהכדור אצלם ברגל וניחנים בטכניקה אדירה ביחס לליגה.
מעניין יהיה לראות איך ישתפו פעולה. קבוצת מתפרצות כבר לא נהיה.
ההחתמה הזו מחזירה לנו את העומק שאבד לנו עם הליכת בוזגלו ויאפשר הרבה יותר משחקים עם אוחנה/מליקסון במרכז וטוב שכך.
אוגו-דן-ראדי זה אמצע רוחבי מדי כשמהראן לא בזון.