אל תנוח עדיין חסר חלוץסתיו רווח!.! כתב: חזר לי האוויר לנשימה
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוואנקה
+1סתיו רווח!.! כתב: אבל ידענו מי זה בוזגלו, ידענו את האיכויות שלו כשחקן
זר זה יותר הימור.. ואת האמת? אף אחד פה לא יודע מה האיכויות שלו כשחקן
בנוסף, בוזגלו הגיע לקבוצת תחתית שניצלה מירידה רק במחזור האחרון.. שחקן חילוש הוא לא יכל להיות..
לא הכרתי עד עכשיו. נראה שחקן טוב בסרטונים ובכלל אם ריירנו פה על אצילי אז קיבלנו את פוטנציאל טוב יותר( שחקן שהועדף על פני אצילי חייב להיות טוב יותר).
אם יתאקלם פה אז נשכח את מה שמו מהר מאוד
אם יתאקלם פה אז נשכח את מה שמו מהר מאוד
- The red one
אוף אוף לא מאמין שרק בעמוד 11 אני מגיב פה לראשונה!
אשכרה עברתי על הכל -
אני חושב שאתם טיפה טיפה (באמת טיפה טיפה) מגזימים. שחקן בגיל כזה עם רזומה כזה (עונה שלמה בליגה הספרדית , ברצלונה וכו') מגיע לכאן כי נראה הבין שזו פחות או יותר ההזדמנות היחידה להציל את הקריירה וכי ייתכן שהוא לא קיבל הצעה בגובה כזה (חצי מיליון יורו !!!) מאף קבוצה בספרד.
אם זה טוב? לא בטוח. נוסיף לזה את היסטוריית הפציעות..וואלה...מעניין, הימור מושכל.
אמור לחתום מיד בסיום החוזה שלו בגראנדה (30.6)
אשכרה עברתי על הכל -
אני חושב שאתם טיפה טיפה (באמת טיפה טיפה) מגזימים. שחקן בגיל כזה עם רזומה כזה (עונה שלמה בליגה הספרדית , ברצלונה וכו') מגיע לכאן כי נראה הבין שזו פחות או יותר ההזדמנות היחידה להציל את הקריירה וכי ייתכן שהוא לא קיבל הצעה בגובה כזה (חצי מיליון יורו !!!) מאף קבוצה בספרד.
אם זה טוב? לא בטוח. נוסיף לזה את היסטוריית הפציעות..וואלה...מעניין, הימור מושכל.
נהדר! עכשיו חלוץ ובלם (במקום סוארס) ואנחנו מסודרים פיקס
מה ההבדל בין מה שרשמת למצב שויטור היה לפני שחתם אצלנו? היה שחקן פציע מאוד, הרבה מעבר לשיא בבנפיקה, שחקן חופשי שאף קבוצה לא רצתה אותו.
אוגו היה גמור כשהגיע לפה. תנו קרדיט לצוות המקצועי שלא מביאים אותו רק בגלל תהילת עבר, כמו שלא הביאו את אלמיידה
אוגו היה גמור כשהגיע לפה. תנו קרדיט לצוות המקצועי שלא מביאים אותו רק בגלל תהילת עבר, כמו שלא הביאו את אלמיידה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
!!!!!אסי, דגים כתב:מה ההבדל בין מה שרשמת למצב שויטור היה לפני שחתם אצלנו? היה שחקן פציע מאוד, הרבה מעבר לשיא בבנפיקה, שחקן חופשי שאף קבוצה לא רצתה אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוהב מאוד מהלכים כאלה. לא משנה אם קוראים לשחקן, קוואנקה, סקאריונה או מיקאל (כל אחד מהם קבע שיא משכורת חדש לשחקן זר כשחתם בקבוצה), אני תמיד מעדיף לנסות להביא שחקן שאם יתחבר לקבוצה יכול להיות שובר שיווין, מאשר זרים שהם לא רעים, ואתה לרוב יודע מה תקבל מהם, אבל הם מוגבלים מבחינת תקרת הזכוכית שלהם.
זאת הסיבה אגב שבגללה מאוד רציתי בזמנו שנחתים את הוגו אלמיידה ולא את לוסיו כשהייתה השאלה את מי אנחנו מתכוונים להחתים. זה לא שלוסיו שחקן רע, אבל הרף שלו ברור, בעוד אלמיידה לדעתי אם היה מגיע ומתחבר היה יכול להגיע אצלנו לגבהים שלוסיו לא יכול להגיע אליהם...
זאת הסיבה אגב שבגללה מאוד רציתי בזמנו שנחתים את הוגו אלמיידה ולא את לוסיו כשהייתה השאלה את מי אנחנו מתכוונים להחתים. זה לא שלוסיו שחקן רע, אבל הרף שלו ברור, בעוד אלמיידה לדעתי אם היה מגיע ומתחבר היה יכול להגיע אצלנו לגבהים שלוסיו לא יכול להגיע אליהם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יכול לצאת מזה רק טוב.The red one כתב:אוף אוף לא מאמין שרק בעמוד 11 אני מגיב פה לראשונה!
אשכרה עברתי על הכל -
ראה מקרה בוזגלו כשהגיע לפה.
26 זה אחלה גיל.

- The red one
להגיד שיכול לצאת מזה רק טוב זה לעצום עינייים, עם כל הכבוד..maor20094 כתב:
יכול לצאת מזה רק טוב.
ראה מקרה בוזגלו כשהגיע לפה.
26 זה אחלה גיל.
אבל! אני בדר"כ לא רואה סרטונים והפעם חטאתי (כי הוא כבר 99% פה) - מזכיר לי את מליקסון במשחק שלו.
יאללה, להביא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שויטור קשור לדיון כאן, אבל שתי הערות חשובות:אסי, דגים כתב:מה ההבדל בין מה שרשמת למצב שויטור היה לפני שחתם אצלנו? היה שחקן פציע מאוד, הרבה מעבר לשיא בבנפיקה, שחקן חופשי שאף קבוצה לא רצתה אותו.
1. המאמן ביוון רצה את ויטור ודווקא הבעלים החליט לוותר עליו. אנחנו פשוט היינו ברקע כל הזמן ולכן החתמנו אותו ממש ביום שעזב את יוון.
שבוע אחרי שחתם אצלנו, והידיעה שהוא שחקן חופשי הגיעה לקבוצות באירופה, הגיעו שלוש הצעות לויטור (אחת מקבוצה בליגה הראשונה בגרמניה).
ככה שלא נכון להגיד שאף קבוצה לא רצתה אותו, פשוט תזמון הוא לפעמים הכל בחיים.
2. גם במקרה של קואנקה לא נכון להגיד שאף קבוצה לא רוצה אותו.
כרגע יש לו הצעה גם מאיתנו וגם מאייבר והוא צריך להכריע בין ההצעות.
נקווה שהשילוב של שכר שאייבר לא תציע לו בתוספת לאפשרות אולי לשחק בליגת האלופות ולשחק בקבוצה שמתמודדת על תארים והיא קבוצת צמרת תצליח לשכנע אותו להעדיף את ההצעה שלנו.
- The red one
לא בא להתווכח איתך, אבל אני זוכר טוב מאוד את הדיבור סביב ויטור אחרי שהוא הגיע -אסי, דגים כתב:מה ההבדל בין מה שרשמת למצב שויטור היה לפני שחתם אצלנו? היה שחקן פציע מאוד, הרבה מעבר לשיא בבנפיקה, שחקן חופשי שאף קבוצה לא רצתה אותו.
א. הוא לא היה פציע. זוכר טוב טוב שבדקתי כי היה דיבור שהיה פציע, נפצע (לפני שהגיע אלינו) ב2 מתוך 3 עונות וכל פעם ל3 שבועות. זה לא פציע.
ב. לא הגיע מבנפיקה, הגיע מפאוק, היה באמ-אמא של השיא שלו, 3 עונות מלאות ביוון, ועזב רק בגלל סכסוך הנהלה.
בואנ'ה הוא גמד. 1.78 !
כמובן שהוא לא בדק ולא יבדוק.ניב כתב:
בול!!!!
דקרת את הנקודה.
העיקר להגיב משהו כאן ולזרוק איזו קלישאה "שחקן בלי מספרים"
בלי להבין בכלל מה זה בלי מספרים.
כמו מומחי הרפואה שקמו היום כאן בפורום וקבעו שהוא שחקן פציע.
השחקן עבר 2 פציעות(לפי הפירסומים) שהאחרונה הייתה לפניי כמה שנים באייאקס.
אמור לנחות מחר בארץ
הכתבה של יואכין עושה קצת סדר לגביו.
הפציעות תפסו אותו בתיזמונים פשוט גרועים. פעם אחת נפצע בעונת מעבר כשפפ שהאמין בו בדיוק עזב אותם, פעם אחת נפצע קשה כשהושאל לאייאקס ולא ראה דשא מאז. פעם אחת פציעה חיסלה לו את מחנה האימונים בבארסה וזה די מחק לו את הסיכוי להמשיך שם. זה נראה שדווקא אותה פציעה שלישית במחנה האימונים פשוט ריסקה אותו מנטלית. הוא פתאום מבין שממצב של להיות קרוב לגדולים מכל, הוא מגיע למקומות "נחותים" בהרבה. ללה קורוניה שמתמודדת על הירידה, לטורקיה. מחוזות שקיווה לא לחזור אליהם אחרי הפריצה שלו.
מהקצת שקראתי על הרקע שלו שני סימני השאלה המרכזיים הם הפציעות וכוח הרצון.
עם הפציעות נצטרך להיות זהירים, אבל מעודד שבשנתיים האחרונות הוא כשיר לרוב.
לגבי כוח הרצון- זה שחקן שעקומת הקריירה שלו די טרגית. ואם יש משהו שהוא כנראה למד בשנים האחרונות,
זה לא לקחת מאבק על תארים מקומיים (שמובילים להופעות בקדמת הבמה באירופה) כמובן מאליו.
הפציעות תפסו אותו בתיזמונים פשוט גרועים. פעם אחת נפצע בעונת מעבר כשפפ שהאמין בו בדיוק עזב אותם, פעם אחת נפצע קשה כשהושאל לאייאקס ולא ראה דשא מאז. פעם אחת פציעה חיסלה לו את מחנה האימונים בבארסה וזה די מחק לו את הסיכוי להמשיך שם. זה נראה שדווקא אותה פציעה שלישית במחנה האימונים פשוט ריסקה אותו מנטלית. הוא פתאום מבין שממצב של להיות קרוב לגדולים מכל, הוא מגיע למקומות "נחותים" בהרבה. ללה קורוניה שמתמודדת על הירידה, לטורקיה. מחוזות שקיווה לא לחזור אליהם אחרי הפריצה שלו.
מהקצת שקראתי על הרקע שלו שני סימני השאלה המרכזיים הם הפציעות וכוח הרצון.
עם הפציעות נצטרך להיות זהירים, אבל מעודד שבשנתיים האחרונות הוא כשיר לרוב.
לגבי כוח הרצון- זה שחקן שעקומת הקריירה שלו די טרגית. ואם יש משהו שהוא כנראה למד בשנים האחרונות,
זה לא לקחת מאבק על תארים מקומיים (שמובילים להופעות בקדמת הבמה באירופה) כמובן מאליו.