מחנה אימונים 2017/2018
Re: מחנה אימונים 2017/2018
צפייה במשחקי ידידות לאוהדי ב"ש צריכה לבוא עם אזהרת בריאות כמו סיגריות
קמפיין אירופי מוצלח יותר מבשנה שעברה.E.H.A כתב:
מי דיבר על הליגה?
אני מדבר על קמפיין אירופי מוצלח יותר משנה שעברה!
באיזה סרט אתה חי?!
זהו עכשיו באופן רשמי יתחילו בילבולי הביצים של "בוזגלו השאיר בור".
ביכולת שאנחנו מציגים גם 7 בוזגלו לא היו עוזרים ובכלל שמנסים שיטה חדשה ולא משחקים מול קונוסים אז יודעים מה המצב באמת ואיך לתקן.
ביכולת שאנחנו מציגים גם 7 בוזגלו לא היו עוזרים ובכלל שמנסים שיטה חדשה ולא משחקים מול קונוסים אז יודעים מה המצב באמת ואיך לתקן.
אני לא מסכים שמשחק אימון לא אומר כלום, אחרת מאמנים לא היו עורכי אותם.
אפשר להתרשם מיכולת אישית וכו'
בכלל זה נדיר שמובסים במשחקים האלה
אני באמת לא מבין את מי שציפה שהקבוצה תחזור בכושר הכי חזק שלה כשרק לפני שבוע הם התחילו בכלל להתאמן אחרי הפגרה. לא רק שזה לא אפשרי זה גורם לפציעות.
המחנה התחיל כולה לפני יומיים, יש עוד שני משחקי אימון, אפילו הצהירו שעד עכשיו האימונים היו בקצב נמוך כדי להכנס בהדרגתיות לכושר. ובנוסף לכל זה אנחנו פוגשים קבוצה טובה בבית שלה ואם אני לא טועה גם התחילה את העונה שלה לפנינו.
אתם באמת חושבים שמי ששיחק במשחק הזה ישחק כל העונה? זה נטו משחק של להיכנס לקצב משחק ולהוריד חלודה, תנשמו כבר איף אי אפשר לשמוע אתכם.
המחנה התחיל כולה לפני יומיים, יש עוד שני משחקי אימון, אפילו הצהירו שעד עכשיו האימונים היו בקצב נמוך כדי להכנס בהדרגתיות לכושר. ובנוסף לכל זה אנחנו פוגשים קבוצה טובה בבית שלה ואם אני לא טועה גם התחילה את העונה שלה לפנינו.
אתם באמת חושבים שמי ששיחק במשחק הזה ישחק כל העונה? זה נטו משחק של להיכנס לקצב משחק ולהוריד חלודה, תנשמו כבר איף אי אפשר לשמוע אתכם.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 23 יוני 2017, 20:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מההתרשמות שלך נצליח להגיע לפלייאוף עליון?yedidel כתב:אני לא מסכים שמשחק אימון לא אומר כלום, אחרת מאמנים לא היו עורכי אותם.
סניור כתב: קמפיין אירופי מוצלח יותר מבשנה שעברה.
באיזה סרט אתה חי?!
אם אתה לא שואף להגיע רחוק וחושב שלא ניתן להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות אז תבדוק את עצמך.
זו המטרה המרכזית שאלונה הציבה לברק.
אתה צוחק אה? אני מקווה שהפועל תא תעלה כבר שנה הבאה כי יהיה קשה מולם בעונת 18/19nir767676 כתב: מההתרשמות שלך נצליח להגיע לפלייאוף עליון?
קצת מעצבן הזלזול של אוגו וטוני
פירקו לנו ת'צורה.
ברק בכר גאון!
ידע שההונגרים באים לעשות סקאוטינג אז הוא שיחק עם הרכבי טלאים ואמר לשחקנים להיראות רע בשביל שההונגרים יזלזלו...
או לפחות ככה אני רוצה להאמין
ידע שההונגרים באים לעשות סקאוטינג אז הוא שיחק עם הרכבי טלאים ואמר לשחקנים להיראות רע בשביל שההונגרים יזלזלו...
עלה עם הרכב משני, כן.maxkid22 כתב:ברק בכר גאון!
אבל להגיד לשחקנים להיראות רע?
נראה לך הגיוני?!
קצת ציניות חביבי...E.H.A כתב:
עלה עם הרכב משני, כן.
אבל להגיד לשחקנים להיראות רע?
נראה לך הגיוני?!
גם אם שחקן היה טוב/גרוע זה לא מדד
משחקים במחנה הם חסרי חשיבות בעליל
משחקים במחנה הם חסרי חשיבות בעליל
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
בוזגלו לא השאיר בור?אדום זקן כתב:זהו עכשיו באופן רשמי יתחילו בילבולי הביצים של "בוזגלו השאיר בור".
עזוב את המשחק היום.. ללא מחליף ראוי ההתקפה לא תהיה אותה התקפה בלעדיו אלא אם כן יחתימו קשר זר.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!