עד לפני פחות מעונה זה פחות או יותר מה שהרוב חשבו עליו.. אז אל תהיו צבועים ופתאום תשמחו שהוא הגיעו לשם.. חצי מהפורום פה התרעם שהוא לא היה פותח מגן בנבחרת בטענה שהוא המגן הכי טוב בארץ...
מכבי התחזקו בשחקן מעולה לליגה הזאת בטח שמדובר בישראלי.. מקווה שיכשל כי הוא עכשיו מכביסט אבל אל תרדו על היכולת שלו אחרי שעד לפני פחות משנה העדרתם אותו
אני עדיין באותה דעה.
כואב לי מאוד שהוא במכבי.
לא מעריכים אותו מספיק.
חיזוק מעולה.
לנו.
שם אלפייה לכל יוזר בפורום אם לא מקללים אותו עד מחזור 5 ואם ייני לא מחליף אותו עד מחזור 7.
שחקן אפור, תמשיכו להתרפק על כל אחד שנולד בסורוקה, בינוני ותו לא.
עכשיו אפשר להגיד בפה מלא.
טפיייי על הפרצוף שלך,בשביל זה אכלת תראש לאלונה קיץ שעבר,נתת לנו לבזבז מקום של זר??
רצית למצות את עצמך?? ובשביל מה? לחזור כמו כוסית אחרי שלא שיחקת עונה שלמה למדים של היריבה הכי גדולה??
שחקן בית טעאז זיבי.
לא מוערך עאלק.
בליגה שלנו אופיר דוידזאדה זה רכש סבבה לגמרי בדיוק מאותה סיבה שבוזגלו פה הוא אלוהים ומאותה סיבה שכל הליגה רודפת אחרי ילד בן 23 אחרי שנה בלי כדורגל.
גם עניין ההשאלה יוצא להם משתלם. חוסכים את הסיפור של לשלם לנו, חוסכים את סכום ההעברה המופרך לגנט, ויכולים לסיים איתו אחרי עונה אחת במידה שיתגלה כבלוף, כשהנזק מהעסקה מזערי.
בליגה שלנו אופיר דוידזאדה זה רכש סבבה לגמרי בדיוק מאותה סיבה שבוזגלו פה הוא אלוהים ומאותה סיבה שכל הליגה רודפת אחרי ילד בן 23 אחרי שנה בלי כדורגל.
גם עניין ההשאלה יוצא להם משתלם. חוסכים את הסיפור של לשלם לנו, חוסכים את סכום ההעברה המופרך לגנט, ויכולים לסיים איתו אחרי עונה אחת במידה שיתגלה כבלוף, כשהנזק מהעסקה מזערי.
נראה לי שיש קצת הבדל בין בוזגלו לבין אופיר.
אופיר מבוקש כי מגן שמאלי זה תפקיד מבוקש, לא כי הוא שחקן כמו בוזגלו, הוא נהנה מההפקר. לצורך העניין בתור מגן ימני הוא היה כבר בליגה לאומית עם היכולות שלו.
מורן מאירי הוא עורך דין כריש, כנראה שמצא את הפירצה.
העורך דין של בש צריך ללמוד ממנו כמה טריקים...
הרי ברור שהכוונה הייתה לפצות את בש באם הוא חוזר, והוא חזר...
מפסידים, בש והבלגים, מרוויח כמובן מאירי...
הבלגים היו אמורים למכור אותו ובש הייתה אמורה להרוויח, מכבי משאילה עם סיכוי סביר שלא תממש השאלה או קנייה בסוף השנה.
מאירי, כל הכבוד!
avivgolan כתב:
נראה לי שיש קצת הבדל בין בוזגלו לבין אופיר.
אופיר מבוקש כי מגן שמאלי זה תפקיד מבוקש, לא כי הוא שחקן כמו בוזגלו, הוא נהנה מההפקר. לצורך העניין בתור מגן ימני הוא היה כבר בליגה לאומית עם היכולות שלו.
לא השוותי בניהם, רק אמרתי שבליגה שלנו אופיר דוידזאדה הוא רכש סבבה. סותם חורים בעמדה בעייתית.
הבאתי את בוזגלו ואצילי כמשל לחוסר הפרופורציות שיש פה.
MikiRed כתב:מורן מאירי הוא עורך דין כריש, כנראה שמצא את הפירצה.
העורך דין של בש צריך ללמוד ממנו כמה טריקים...
הרי ברור שהכוונה הייתה לפצות את בש באם הוא חוזר, והוא חזר...
מפסידים, בש והבלגים, מרוויח כמובן מאירי...
הבלגים היו אמורים למכור אותו ובש הייתה אמורה להרוויח, מכבי משאילה עם סיכוי סביר שלא תממש השאלה או קנייה בסוף השנה.
מאירי, כל הכבוד!
אם מכבי תקנה אותו בסוף העונה הם ישלמו מחיר קניה, מחיר השאלה לעונה אחת ויש גם פיצוי לב"ש.
כלומר הם לקחו סיכון מחושב שעשוי לעלות להם יותר מקנייה היום.