אופיר דוידזאדה
Re: אופיר דוידזאדה
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
מי אמר שאין רכש?
מי אמר שאין רכש?
- ForeverRed
עשו לנו תרגיל יפה.
מעניין אם זה תופס.
מעניין אם זה תופס.
מהלך חכם מבחינתם.הראל כתב:חתם כמושאל , מכבי חוסכת הכסף לפצות אותנו .
גם ככה סיכוי טוב שהוא יהיה נפילה, לפחות לא יהיו תקועים עם החוזה שלו. ואם ירשים ימצאו דרך להמשיך את ההתקשרות
לא רואה מה חכם כאן, אם הוא יתן עונה ממש טובה (פחח) הוא חוזר לגנט או שהם יצטרכו לשלם יותר מהמיליון יורו.
לא מתאים למועדון כמו מכבי להשאיל שחקנים. לא מדובר כאן בלייפציג ודמארי שגם אם הוא היה נותן 20 גולים בחיפה הוא לא היה חוזר.
לא מתאים למועדון כמו מכבי להשאיל שחקנים. לא מדובר כאן בלייפציג ודמארי שגם אם הוא היה נותן 20 גולים בחיפה הוא לא היה חוזר.
- The red one
ישאילו לעוד עונה, מה הבעיה?הפועלעולה כתב:לא רואה מה חכם כאן, אם הוא יתן עונה ממש טובה (פחח) הוא חוזר לגנט או שהם יצטרכו לשלם יותר מהמיליון יורו.
ללא ספק תרגיל חכם - ככה הוא לא צריך לשלם לנו פיצויים (התשלום היה מצידו, לא מצד מכבי או מגנט)
בשורה מצויינת מבחינתנו.
זה יותר טוב מרכש.
זה יותר טוב מרכש.
לא חושב שיש לו עתיד בגנט, לא משנה מה יעשה השנההפועלעולה כתב:לא רואה מה חכם כאן, אם הוא יתן עונה ממש טובה (פחח) הוא חוזר לגנט או שהם יצטרכו לשלם יותר מהמיליון יורו.
- The red one
זה לא שהוא שיחק שם יותר מדיי כדי שהם יקלטו..הראל כתב:לא רואה אותו חוזר לגנט גם בעונה מדהימה שלו בארץ , הם קלטו את הבלוף.
בסך הכל - אם הרומן עם מכבי יצליח, אז הוא פשוט יושאל עוד עונה ועוד עונה בגנט עד שיסתיים החוזה. זה WIN WIN לשני הצדדים. גם גנט נפטרת ממנו, גם אופיר לא צריך לשלם את הפיצויים.
מה רע?
מבחינתו?The red one כתב: זה לא שהוא שיחק שם יותר מדיי כדי שהם יקלטו..
בסך הכל - אם הרומן עם מכבי יצליח, אז הוא פשוט יושאל עוד עונה ועוד עונה בגנט עד שיסתיים החוזה. זה WIN WIN לשני הצדדים. גם גנט נפטרת ממנו, גם אופיר לא צריך לשלם את הפיצויים.
מה רע?
שיכול להיות שגם מכבי לא ירצו אותו בסוף העונה

- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
״שמח להצטרף למועדון כמו מכבי תל אביב, מחכה להכיר את החברים החדש, אוהב אותכם״
לפני 8 חודשים שיחק אצלנו.
לפני 8 חודשים שיחק אצלנו.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו