באר שבע יכולה לכלול את ביטון בעסקה.dardasmiley כתב:לא נשמע לכם קצת פישי כל הנושא? קצת??
מכבי העשירה לא מסתדרת עם הבלגים על כסף ובאה ב"ש הצנועה ותוך כמה דקות מסתדרת איתם על מה שלא הצליחו להסתדר כל ינואר...
בעינין לא יותר מאשר ספין כדי להפעיל לחץ על מישהו, לא יודע מי.
אופיר דוידזאדה
Re: אופיר דוידזאדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
לא יודע אם לצחוק או לבכות.
מי שעוקב יודע שאני הייתי מאוד בעד המהלך הזה. ההבדל בין קורהוט לדודזאדה לא מצדיק מקום של זר, בטח כשיש צעיר מצוין כמו אורן ביטון שאמור להשתלט על העמדה.
בטווח הארוך מהלך כזה יכול להשתלם לנו בגדול.
מצד שני, אחרי מאורעות התקופה האחרונה כבר יצא החשק. לא בא לי לראות כאן את אופיר, מה גם שלדעתי מדובר בהנפצה. באר שבע לא תשלם יותר ממכבי לגנט.
מי שעוקב יודע שאני הייתי מאוד בעד המהלך הזה. ההבדל בין קורהוט לדודזאדה לא מצדיק מקום של זר, בטח כשיש צעיר מצוין כמו אורן ביטון שאמור להשתלט על העמדה.
בטווח הארוך מהלך כזה יכול להשתלם לנו בגדול.
מצד שני, אחרי מאורעות התקופה האחרונה כבר יצא החשק. לא בא לי לראות כאן את אופיר, מה גם שלדעתי מדובר בהנפצה. באר שבע לא תשלם יותר ממכבי לגנט.
קורהוט לא רק מגן טוב יותר. הוא שחקן כדורגל טוב יותר. בכל פרמטר אולי חוץ מהמהירות.
שורה תחתונה, זה להוציא הרבה כסף בשביל להחליש את עצמנו בעמדת המגן השמאלי. אין לזה מילה אחרת חוץ מחלמאות.
שורה תחתונה, זה להוציא הרבה כסף בשביל להחליש את עצמנו בעמדת המגן השמאלי. אין לזה מילה אחרת חוץ מחלמאות.
+1bs war כתב:קורהוט לא רק מגן טוב יותר. הוא שחקן כדורגל טוב יותר. בכל פרמטר אולי חוץ מהמהירות.
12 דרגות מעל אופיר.Sir Alex Ferguson כתב:עשיתם מקורוהט רוברטו קרלוס.
בסך הכל הוא טוב מאופיר (בעיקר בהבנת המשחק, בשטף המשחק ובנוחות עם הכדור, הגנתית לדעתי אופיר טוב יותר, התקפית קורוהוט טוב יותר אבל גם הוא לא מספק מספרים), אבל הפערים בוודאי לא משמעותיים, לא ראיתי מספרים יוצאי דופן מקורוהט וגם הגנתית לא ראיתי דברים יוצאי דופן.
כבר כתבתי בעבר, הפערים בין אופיר לקורוהוט לא כאלה גדולים שהם מצדיקים בזבוז של עמדת זר על קורוהוט. להביא קיצוני זר שיחליף את בוזגלו זה הרבה יותר קריטי, לא רואה פגיעה גדולה בעונה של אופיר ואורן ביטון.
וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, אופיר אוהב את המועדון ומאוד רוצה לחזור ואנחנו האופציה הראשונה מבחינתנו, גם בפחות כסף ממכבי תל אביב. רק לפני יומיים אמר שאם באר שבע היא אופציה, חוזר לכאן בלי לחשוב פעמיים...
אופיר השחקן הכי חלש שהיה לנו בהרכב באליפות הראשונה ויש לו יסודות ומשחק רגל יותר גרוע מגורש.
כולי תפילה שלא יגיע
+10000000bs war כתב:קורהוט לא רק מגן טוב יותר. הוא שחקן כדורגל טוב יותר. בכל פרמטר אולי חוץ מהמהירות.
אתם באמת עושים השוואה בין דוידזאדה לקורהוט?
כל משחק של אופיר פחדתי שהרגליים שלו לא ישברו מה אתם מדברים,
הבן אדם חלש בצורה מזעזעת, כל הגבהה שלו זה פחות ציפור.
כל משחק של אופיר פחדתי שהרגליים שלו לא ישברו מה אתם מדברים,
הבן אדם חלש בצורה מזעזעת, כל הגבהה שלו זה פחות ציפור.

- ForeverRed
לכל המתנגדים (מבחינה מקצועית), תסתכלו על התמונה הכוללת.
ניחוש מושכל בלבד -
לא רואה את המועדון מוציא 500-700 אלף יורו שלא תכנן להוציא בשביל להחזיר את אופיר ולשחרר את קורהוט.
ההבדלים בתפוקה לא תהומיים אבל לדעתי קורהוט מתאים להפועל באר שבע ב 2 דרגות יותר מאופיר דודזאדה.
אם היו רוצים באמת לפנות מקום לזר לכנף ימין אז היו משאילים את סוארז מפסידים פחות כסף מעלות הקנייה של אופיר והיו קונים, יש מספיק בלמים שיכולים לשמש כבלם 3/4 כשכבר יש לנו את לואי טהאא שהוא אחלה בלם לסגל.
מקווה שהשמועה הזאת תתברר רק כשמועה, קורהוט טוב יותר וההוצאה הכספית מיותרת.
לא רואה את המועדון מוציא 500-700 אלף יורו שלא תכנן להוציא בשביל להחזיר את אופיר ולשחרר את קורהוט.
ההבדלים בתפוקה לא תהומיים אבל לדעתי קורהוט מתאים להפועל באר שבע ב 2 דרגות יותר מאופיר דודזאדה.
אם היו רוצים באמת לפנות מקום לזר לכנף ימין אז היו משאילים את סוארז מפסידים פחות כסף מעלות הקנייה של אופיר והיו קונים, יש מספיק בלמים שיכולים לשמש כבלם 3/4 כשכבר יש לנו את לואי טהאא שהוא אחלה בלם לסגל.
מקווה שהשמועה הזאת תתברר רק כשמועה, קורהוט טוב יותר וההוצאה הכספית מיותרת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על איזו הוצאה כספית אתם מדברים?
יש אפשרות לעשות עסקה שבן ביטון יגיע אליהם ודוידזאדה אלינו.
והייתי מוסיף לעסקה גם את אלחמיד.
יש אפשרות לעשות עסקה שבן ביטון יגיע אליהם ודוידזאדה אלינו.
והייתי מוסיף לעסקה גם את אלחמיד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואט דה פאק? נראה לי הוא קרא פה מה מחכה לו כשיבוא לטרנר עם מכבי ופיצץ את העסקה בעצמו.
אני מקווה שזה חרטה, אני פשוט אשתגע אם יבואו לי אותו במקום קורהוט (עשר רמות או רמה אחת עדיין שחקן בליגה אחרת משל דוידזאדה ובפער!), אשכרה מוכנים להיחלש בעמדה אחת שיש לנו בה זר טוב ובטוח רק כדי לפנות מקום לשני זרים שיכולים להתברר כפלופ? וואו אני ממש אתעצבן אם יקרה דבר כזה. זה לא מגיע לקורהוט ולא מגיע לנו ככה לרדת ברמה בעמדה הזאת.
כל המקורבים פה, יש אמת בדברים? בבקשה אל תגידו לי שמוותרים על קורהוט בשביל דוידזאדה!
אגב אני בטוח שאם העסקה של הבלגים נפלה עם מכבי זה רק בגלל סעיף החצי מיליון יורו לבאר שבע, זה פשוט טוב מדי כדי להיות אמיתי כשמדובר בשחקן כזה בינוני וחסר ביקוש. אם הבלגים רוצים את ביטון שיביאו את אלחמיד וכסף וסגרנו את הפינה, שישארו עם דוידאזדה.
אני מקווה שזה חרטה, אני פשוט אשתגע אם יבואו לי אותו במקום קורהוט (עשר רמות או רמה אחת עדיין שחקן בליגה אחרת משל דוידזאדה ובפער!), אשכרה מוכנים להיחלש בעמדה אחת שיש לנו בה זר טוב ובטוח רק כדי לפנות מקום לשני זרים שיכולים להתברר כפלופ? וואו אני ממש אתעצבן אם יקרה דבר כזה. זה לא מגיע לקורהוט ולא מגיע לנו ככה לרדת ברמה בעמדה הזאת.
כל המקורבים פה, יש אמת בדברים? בבקשה אל תגידו לי שמוותרים על קורהוט בשביל דוידזאדה!
אגב אני בטוח שאם העסקה של הבלגים נפלה עם מכבי זה רק בגלל סעיף החצי מיליון יורו לבאר שבע, זה פשוט טוב מדי כדי להיות אמיתי כשמדובר בשחקן כזה בינוני וחסר ביקוש. אם הבלגים רוצים את ביטון שיביאו את אלחמיד וכסף וסגרנו את הפינה, שישארו עם דוידאזדה.
קורהוט חייב להישאר, הוא שחקן הרבה יותר שלם מדוידזאדה, הוא אולי לא מהיר כמוהו ולדעתי גם חלש ממנו הגנתית, אבל הקור רוח שלו, היציאה שלו קדימה, ההבנה של המשחק, העקיפות שהוא עושה על הקו בשביל לפנות את טוני, ולמרות גם שאין לו מספרים, כל ההרמות שלו לא רעות בכלל, דוידזאדה היה מרים כדור אחד טוב פעם בחצי שנה...
הזיכרון שלכם קצר, אתם זוכרים רק את המשחק האחרון שלו פה נגד סלטיק שהוא באמת נתן את משחק חייו...
הזיכרון שלכם קצר, אתם זוכרים רק את המשחק האחרון שלו פה נגד סלטיק שהוא באמת נתן את משחק חייו...
- The red one
בוואן מדווחים שאופיר לא יחזור
אני לא חושב שצריך להחזיר אותו, והוא בוודאי פחות מועיל מבוזגלו (BS WAR).אדום זקן כתב: מה הקשר בכלל??
אופיר דוידזאדה התחנן שישחררו אותו,באמצע מאבק על מקום באלופות,באו לקראתו,ביזבזו על העמדה שלו מקום של זר ושיחררו אותו למרות היותו ילד מאנייק שעושה שביתות איטלקיות.
אלונה רוצה להחזיר את הבחור בינואר אחרי ששיחק דקה וחצי במצטבר והוא דופק לה כזאת יציאה? מה זה אם לא עליבות נפש? שחקן שגדל כאן,ינק כאן את כל הערכים שלו,בגופו זורם דם אדום מילדות,ולא שהציעו לו 20000 בשנה.
רק קח דוגמא קטנה מעבר לכביש,שירן ייני,שחקן הכי אפור בעולם,למישהו היה ספק בכלל שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי???
מבוזגלו ידידי,שכיר חרב אתה לא מצפה לשום דבר והחלטה להיפרד ממנו הייתה כבר אחרי אירועי אולימפיקוס.
ההתייחסות שלי היא רק לחוסר הנכונות לנהל איתו משא ומתן כי הוא זרק הערה לאלונה.
אם לא רוצים להחזיר אותו כי מקצועית הוא לא טוב זה ברור. כנ"ל אם זה בגלל שהוא ילד *** שלא העריך את המקום שבו הוא גדל.
אבל אם הסיבה היא מה שהוא אמר לאלונה אז בוזגלו ומשפחתו גרועים פי כמה ואיתם בכלל לא היה מקום לנהל מו"מ.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שורה תחתונה, יש בכדורגל הישראלי היום הגבלה של 6 זרים, אנחנו כרגע עם 5 זרים, כשאנחנו רוצים להביא חלוץ זר וקיצוני זר, כרגע לא מצליחים להפוך את סוארס לישראלי/להשאיל אותו, ככה שאנחנו בבעיה, ולכן צריך לשאול את עצמנו איפה הפער גדול יותר, בין אופיר לקורוהט או בין קיצוני זר למצב הקיצונים שיש היום...bs war כתב:קורהוט לא רק מגן טוב יותר. הוא שחקן כדורגל טוב יותר. בכל פרמטר אולי חוץ מהמהירות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!