איפה הוא אימן לפני סכנין?אורי אדום בנשמה כתב:
תגדיר "פלופ"...
מה רצית שיביאו לקבוצת מרכז טבלה ישראלית, מאמן מהבונדסליגה?
תקשורת ספורט
- ForeverRed
Re: תקשורת ספורט
למה?ForeverRed כתב: השאלה מי האיש ומאיפה הגרילו אותו.
מרגיש כמו פלופ.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא מאמין שלקחו אחד מהליגה למקומות עבודה, אם לשם אתה חותר...ForeverRed כתב: איפה הוא אימן לפני סכנין?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לפי מה שאמרו הוא מאמן בברזיל כבר הרבה שנים, גיל 50 בערך, מניח שלא בפלמינגו או פלמירס.ForeverRed כתב: השאלה מי האיש ומאיפה הגרילו אותו.
מרגיש כמו פלופ.
אבל זו בכלל לא הנקודה. הנקודה היא שהם חותרים להאשים את סכנין בזה שלא מחתימים את אחד מהחברים שלהם בנסיבות לא 'כשרות' ולא כי אולי מישהו הבין שלהביא את גיא לוי, ואז להחליף אותו באלי כהן, ואז להחליף אותו בטל בנין, ואז להחליף אותו בקלינגר, ואז להחליף אותו בעטר וחוזר חלילה לא בהכרח ישפר את המצב. אולי אפשר לגוון?
- אורי אדום בנשמה
סניור כתב:
לפי מה שאמרו הוא מאמן בברזיל כבר הרבה שנים, גיל 50 בערך, מניח שלא בפלמינגו או פלמירס.
אבל זו בכלל לא הנקודה. הנקודה היא שהם חותרים להאשים את סכנין בזה שלא מחתימים את אחד מהחברים שלהם בנסיבות לא 'כשרות' ולא כי אולי מישהו הבין שלהביא את גיא לוי, ואז להחליף אותו באלי כהן, ואז להחליף אותו בטל בנין, ואז להחליף אותו בקלינגר, ואז להחליף אותו בעטר וחוזר חלילה לא בהכרח ישפר את המצב. אולי אפשר לגוון?
לא בטוח שאתה צודק, הרי הקו המנחה אצל אנשי תקשורת הוא בראש ובראשונה מילוי המשבצת, על כל המשתמע מכך.
אני יודע שלרב הם חופרים לשם החפירה, אבל משהו בראיון הזה חרה לי ממש. אופן וסגנון השאלות היה מאוד מכוון מטרה - מאמן ישראלי שווה יותר ממאמן זר שאתה לא יודע מה תקבל ממנו, ובנוסף - הנסיבות שלך לא כשרות.אורי אדום בנשמה כתב:
לא בטוח שאתה צודק, הרי הקו המנחה אצל אנשי תקשורת הוא בראש ובראשונה מילוי המשבצת, על כל המשתמע מכך.
- אורי אדום בנשמה
סניור כתב:
אני יודע שלרב הם חופרים לשם החפירה, אבל משהו בראיון הזה חרה לי ממש. אופן וסגנון השאלות היה מאוד מכוון מטרה - מאמן ישראלי שווה יותר ממאמן זר שאתה לא יודע מה תקבל ממנו, ובנוסף - הנסיבות שלך לא כשרות.
אולי... ואולי לא. כי מאמנים זרים היו פה לא מעט, וזה לא שהיה פה קמפיין תקשורתי, אפילו לא בזעיר אנפין, נגד הבאתם.
לדעתי התקשורת תורמת המון לחוסר הסבלנות כלפי מאמנים זרים.
מה??אורי אדום בנשמה כתב:
אולי... ואולי לא. כי מאמנים זרים היו פה לא מעט, וזה לא שהיה פה קמפיין תקשורתי, אפילו לא בזעיר אנפין, נגד הבאתם.
כל מאמן זר שהיה פה קיבל מהתקשורת הרבה יותר חיצים מאשר מקביליו הישראלים.
- ForeverRed
אני מאוד בעד לשבור את המעגל הנוכחי של אותם שמות כושלים שמתחלפים בג'ובים בזה אחר זה. אבל.. האם החתמה של מאמן זר שהעביר את מרבית שנותיו במחלקות נוער ופסגת הקריירה שלו הייתה בסיבוב קצר במלטה ומספר שנים בליגה במיאנמר היא הפתרון? אני ממש לא בטוח.סניור כתב:
לפי מה שאמרו הוא מאמן בברזיל כבר הרבה שנים, גיל 50 בערך, מניח שלא בפלמינגו או פלמירס.
לצערי נסיון כזה עדיף על רוב המאמנים בארץ שמאמנים כמו לפני 35 שנהForeverRed כתב: אני מאוד בעד לשבור את המעגל הנוכחי של אותם שמות כושלים שמתחלפים בג'ובים בזה אחר זה. אבל.. האם החתמה של מאמן זר שהעביר את מרבית שנותיו במחלקות נוער ופסגת הקריירה שלו הייתה בסיבוב קצר במלטה ומספר שנים בליגה במיאנמר היא הפתרון? אני ממש לא בטוח.
- dardasmiley
Sir Alex Ferguson כתב:לטעמי גיא עזורי זה "המאמן" הכי חלש שאימן אצלנו מאז שאני רואה כדורגל, וגם הוא דרך קשרים ממשיך לקבל תפקידים (עכשיו מאמן בהתאחדות את נבחרת הנשים אם אני לא טועה).
ביי פאר המאמן הכי חלש שהיה אצלנו (שאני זוכר).
מאמן עכשיו את נבחרת הנערות של ישראל, לדעתי זה הדרך לסיכול ממוקד.
התפקיד הכייייייי מסוכן לגבר בארץ.
נכנסת לחדר הלבשה? הטרדה מינית
צעקת על שחקנית רגישה בחדר סגור? הטרדה מינית
התחבקת עם השחקניות אחרי ניצחון? נחשו לבד...
יש כמה מאמנים בארץ שזוכים ליחצ מטורף למרות הכשלונות החוזרים ונשנים שלהם,גיא עזורי,ניר קלינגר,מוטי איוניר אילו רק חלק מהשמות.
פני התקשורת בארץ כפני הכדורגל.
סתם בשביל הדוגמא תצוגה כמו שהייתה אתמול הייתה מנחיתה על אלי גוטמן חרב על הצוואר,אצל אלישע מאשימים את השחקנים.
שום מילה על צורת המשחק,רמת המוכנות נאדה.
סתם בשביל הדוגמא תצוגה כמו שהייתה אתמול הייתה מנחיתה על אלי גוטמן חרב על הצוואר,אצל אלישע מאשימים את השחקנים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מדויק!אדום זקן כתב:יש כמה מאמנים בארץ שזוכים ליחצ מטורף למרות הכשלונות החוזרים ונשנים שלהם,גיא עזורי,ניר קלינגר,מוטי איוניר אילו רק חלק מהשמות.
ולא שאלי גוטמן צדיק גדול...
- The red one
חשבון טוויטר רשמי למועדון -
https://twitter.com/HBS_FC" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/HBS_FC" onclick="window.open(this.href);return false;