אוביידו הובאן
Re: אוביידו הובאן
התכוונתי שברגע ששחקן חותם הקבוצה מוציאה הודעה ואז זה מגיע לתקשורת, קרי אם חתם היינו שומעים על זה באופן רשמי ,לא?The red one כתב: למה הוא צריך לעדכן את כל התקשורת?
ברומניה מדווחים שב9 ביוני מוצג בקלוז׳
עצוב שהוא עוזב, אבל אני שמח שהוא לא ישחק באף קבוצה בישראל העונה.
לא בא לי שיחזק אף אחת פה.
+1שמעון א כתב:עצוב שהוא עוזב, אבל אני שמח שהוא לא ישחק באף קבוצה בישראל העונה.
- The red one
הקבוצה תודיע על זה רשמית בקרוב, מן הסתם שהשחקן ידבר על זה עם אחרים לפניישיש כתב: התכוונתי שברגע ששחקן חותם הקבוצה מוציאה הודעה ואז זה מגיע לתקשורת, קרי אם חתם היינו שומעים על זה באופן רשמי ,לא?
https://www.one.co.il/Article/16-17/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
תאמת? נשבר לי הלב.
תאמת? נשבר לי הלב.

- The red one
לא צריך להגזים..לא שיברון לב..
אבל כן, עצוב.
אבל כן, עצוב.
אם הוא היה עובר לקבוצה אחרת בארץ חד משמעית היה נשבר לי הלב. חצי נחמה בזה שהוא חוזר למולדתו ולא יצטרך לשחק נגדנו.
שחקן ענק, מהשחקנים הגדולים בתולדות באר שבע עם רגעי קסם וגאונות שלא חשבתי שמישהו בבאר שבע יוכל לספק לי, ומעל הכול אישיות גדולה. שיהיה לו הרבה בהצלחה והלוואי ודרכינו ייפגשו שוב בעתיד.
שחקן ענק, מהשחקנים הגדולים בתולדות באר שבע עם רגעי קסם וגאונות שלא חשבתי שמישהו בבאר שבע יוכל לספק לי, ומעל הכול אישיות גדולה. שיהיה לו הרבה בהצלחה והלוואי ודרכינו ייפגשו שוב בעתיד.
- The red one
ראיתי שקבוצתו החדשה סיימה מקום 4 וחשבתי שאולי דרכנו יפגשו באירופה אבל מסתבר שב-2015 הם חטפו באן ל-3 שנים ממפעלים אירופאים..אז לא..לפחות לא עונה הזו..South Boy כתב:אם הוא היה עובר לקבוצה אחרת בארץ חד משמעית היה נשבר לי הלב. חצי נחמה בזה שהוא חוזר למולדתו ולא יצטרך לשחק נגדנו.
חבל, להפסיד את הובאן ולהיתקע עם סוארס ובלי קשר לצד ימין. נקווה שהחלוץ שיגיע באמת יעשה את ההבדל
כואב הלב רואים על הפנים שלו שהעצב מדבר
מקצוען אמיתי מהרגע שהגיע עד הרגע שהוא עזב
גאון כדורגל אחד הקשרים הכי גדולים בתולדות המועדון
חוכמת משחק שאני לא זוכר משחקנים בארץ !
אני מקווה מאוד שווילי לא ישאר על חשבונו זה יהיה מחדל פשוט
מקצוען אמיתי מהרגע שהגיע עד הרגע שהוא עזב
גאון כדורגל אחד הקשרים הכי גדולים בתולדות המועדון
חוכמת משחק שאני לא זוכר משחקנים בארץ !
אני מקווה מאוד שווילי לא ישאר על חשבונו זה יהיה מחדל פשוט
- The red one
קצת חורה שהוא כבר מפזר ראיונות פרידה בתקשורת, אבל אין עדיין פוסט פרידה מסודר בעמוד של המועדון..
הוא לא יהנה בקלוז' כמו שהוא התחבר אלינו ונהנה אצלנו.
היה לו חשק עז לשחק כאן וראו את זה כ"כ.
הוא לא מהשחקנים שבא להדפיס כרטיס וללכת הביתה.
אני חושב שהוא יעשה עונת פרישה ברומניה ויסגור קריירה יפה.
אני מאוד מקווה שהוא עוד יהיה חלק מעובדי המועדון באיזושהי וריאציה כי מגיע לו.
היה לו חשק עז לשחק כאן וראו את זה כ"כ.
הוא לא מהשחקנים שבא להדפיס כרטיס וללכת הביתה.
אני חושב שהוא יעשה עונת פרישה ברומניה ויסגור קריירה יפה.
אני מאוד מקווה שהוא עוד יהיה חלק מעובדי המועדון באיזושהי וריאציה כי מגיע לו.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 43868.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בחיי שבא לי לבכות, איזה בנאדם מקסים. לא זוכר מתי נקשרתי ככה לשחקן גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה רגשית, כל כך עצוב שהוא עוזב זה לא יהיה אותו דבר בלעדיו.
בחיי שבא לי לבכות, איזה בנאדם מקסים. לא זוכר מתי נקשרתי ככה לשחקן גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה רגשית, כל כך עצוב שהוא עוזב זה לא יהיה אותו דבר בלעדיו.
בחיי שמאז העזיבה של מליקסון לפולין, לא היה לי כ"כ קשה עם עזיבה של שחקן.
נכס.
מבאס שלא יכולנו למצוא לו מקום.
נכס.
מבאס שלא יכולנו למצוא לו מקום.