רשמי: וויליאם סוארס חתם לעונה וחצי
Re: רשמי: וויליאם סוארס חתם לעונה וחצי
אני לא זה שלחוץ ולא זה שמכריז שהלכנו אחורה, שנחלשנו וכו.
באמת, תשימו לב איפה אנחנו בשנה ומה מצבנו, ומה התגובות שלכם מנגד. לאט לאט, הכל יתחבר ויבנה.
באמת, תשימו לב איפה אנחנו בשנה ומה מצבנו, ומה התגובות שלכם מנגד. לאט לאט, הכל יתחבר ויבנה.
- red ultras
ההגיון הוא פשוט. בעונה האחרונה מיגל נפצע והיינו צריכים להחתים את סוארס כדי להסתיר את החולשה של לואי טאהא. בגלל שסוארס הגיע לא בכושר אז זה הזכגון שיש לאנשים ממנו. סוארס בכושר אחרי מחנה אימונים הוא בלם מעולה. אם אצילי היה מגיע זה היה סוגר לנו פינה. ברגע שאצילי לא מגיע אני מניח שהחשיבה היא להסיט את מליקסון לכנף ימין, בזמנים שהוא לא יהיה לרשותנו הגיבוי יהיה בדמות זריהן וגאדיר. חלוץ זר יגיע ומאמין שיילכו על עוד קשר ישראלי לאמצע (קהת/קניוק)
בעונה הבאה אוחנה יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי וגם זריהן יצטרך להרים את הרמה לכיוון שאר הקבוצה, הן מבחינת כושר ופיזיות והן מבחינת קבלת החלטות.
בעונה הבאה אוחנה יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי וגם זריהן יצטרך להרים את הרמה לכיוון שאר הקבוצה, הן מבחינת כושר ופיזיות והן מבחינת קבלת החלטות.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
הלוואי וסוארס ישאר בתור זר שישי, נצטרך אותו בעיקר באירופה.
זה הכל תלוי באצילי...
זה הכל תלוי באצילי...
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לצערי הוא מיותר לנו מקצועית...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מקצועית נטו ללא שיקולי זרים/ישראלים הוא בטוח לא מיותר. בלם מצוין בקבוצה שמשחקת לא מעט פעמים עם שלושה בלמים.Totti כתב:לצערי הוא מיותר לנו מקצועית...
זה כמובן נלקח בחשבון. אי אפשר שלאbs war כתב:
מקצועית נטו ללא שיקולי זרים/ישראלים הוא בטוח לא מיותר. בלם מצוין בקבוצה שמשחקת לא מעט פעמים עם שלושה בלמים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אצילי מת, נפטר, ת.נ.צ.ב.ה, הלך, לא יהיה, לא יגיע, זהו, סופית, נגמר, לא יקרה, מילה של אח.סתיו רווח!.! כתב:הלוואי וסוארס ישאר בתור זר שישי, נצטרך אותו בעיקר באירופה.
זה הכל תלוי באצילי...
הרגת לו את התקווה, מבחינתו עד שהוא לע מוצג הוא לא חתםoranu כתב: אצילי מת, נפטר, ת.נ.צ.ב.ה, הלך, לא יהיה, לא יגיע, זהו, סופית, נגמר, לא יקרה, מילה של אח.
אצילי יהיה חייב לפצות אותך על העוגמת נפשסתיו רווח!.! כתב:הלוואי וסוארס ישאר בתור זר שישי, נצטרך אותו בעיקר באירופה.
זה הכל תלוי באצילי...
שהוא גרם לך תאמין לי
ואולי אני סתם מנמיך לו ציפיות ומחר אצילי חותם והוא ירגיש כמו בזכייה בלוטושיש כתב: הרגת לו את התקווה, מבחינתו עד שהוא לע מוצג הוא לא חתם

- ForeverRed
זהו עכשיו גמרת אותו סופית.oranu כתב: ואולי אני סתם מנמיך לו ציפיות ומחר אצילי חותם והוא ירגיש כמו בזכייה בלוטו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
oranu כתב: אצילי מת, נפטר, ת.נ.צ.ב.ה, הלך, לא יהיה, לא יגיע, זהו, סופית, נגמר, לא יקרה, מילה של אח.
שכחת "נלב"ע" ו"אללה ירחמו"

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא יפהשמעון א כתב:סתם סתם