אופיר דוידזאדה
- yanivnew91
Re: אופיר דוידזאדה
לא כועס עליו אם יחתום במכבי ואפילו לא חושב שאקלל אותו כשיגיע במדים שלהם לטרנר.
לא שוכח לו את ההצגות שעשה בכל פעם שהיו דיבורי חוזה וככה שחקן בית לא מתנהג.
חוץ מזה, מקצועית אני לא חושב שהוא טוב מאורן ביטון למרות שהוא יותר מנוסה ממנו.
מכבי בונה על שני שחקנים שלא שיחקו שנה שלמה ואי אפשר לדעת מה יהיה איתם העונה.
משעמם לא יהיה זה בטוח
לא שוכח לו את ההצגות שעשה בכל פעם שהיו דיבורי חוזה וככה שחקן בית לא מתנהג.
חוץ מזה, מקצועית אני לא חושב שהוא טוב מאורן ביטון למרות שהוא יותר מנוסה ממנו.
מכבי בונה על שני שחקנים שלא שיחקו שנה שלמה ואי אפשר לדעת מה יהיה איתם העונה.
משעמם לא יהיה זה בטוח
לא כועס על אופיר. אני אישית לא רוצה אותו מקצועית, ולדעתי גם הקבוצה לא הפכה עולמות בשביל להביא אותו.
לא מאשים אותו שהולך למכבי, הוא צריך לשחק.
מה שכן, 1.3 מיליון יורו עליו זה ענק. היסטרי. בדיחת השנה!!
מישהו יודע אם יש לנו אחוזים ממכירה עתידית? ומה נסגר עם סעיף זכות הראשונים?
bs war כתב:לא כועס על אופיר. אני אישית לא רוצה אותו מקצועית, ולדעתי גם הקבוצה לא הפכה עולמות בשביל להביא אותו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
+1Sir Alex Ferguson כתב: אל תערוך השוואה בין אוחנה שהוא שחקן התקפה ואפשר לשווק אותו לחו״ל בעתיד לדוידזאדה שהוא שחקן הגנה ואחרי הקדנציה בבלגיה לא יגיע לחו״ל בטח לא תמורת מיליון יורו וצפונה.
דוידזאדה לא שווה מיליון יורו לקבוצה בתקציב שלנו, בטח כשהוא גם דורש משכורת גבוהה מאוד (יותר מפי 2 מקורוהוט, וזה בלי העובדה שהמיסוי עליו גבוה יותר כי הוא ישראלי).
+1ForeverRed כתב:אתם מצחיקים אותי.
משווים בין מליקסון שיצא מקבוצה פח עם משכורת של שקל וחצי למועדון פאר בפולין, לאופיר שיצא מאלופת המדינה.
מספרים לנו סיפורים שבאר שבע לא רצתה את אופיר למרות שההפך הוא הנכון.
תלמדו, פרסי נשאר פרסי.
זה אותו אופיר שהחרים אימונים וסרב להאריך חוזה לאורך תקופה ארוכה תוך ניצול מעמדו בקהל כשחקן בית רק כדי להוסיף כמה שקלים לחוזה.
מבחינתי הוא מוקצה.
את הפועל באר שבע הוא יראה מעתה והלאה בתור שחקן הקבוצה היריבה או מהטלוויזיה.
שלום ולהתראות.
למעט עניין המוצא העדתי, ממש לא רלוונטי ומיותר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
סעיף זכות הראשונים אומר שכל קבוצה שרוצה להציע לאופיר חוזה חייבת להודיע לבאר שבע, ואז יש לנו אפשרות להשוות את ההצעה (או משהו בסגנון).dor69 כתב:מישהו יודע אם יש לנו אחוזים ממכירה עתידית? ומה נסגר עם סעיף זכות הראשונים?
במקרה הזה, אני מניח שהדברים הובאו לידיעת הקבוצה והם אמרו

מה אתם רוצים שהוא יעשה? יישב עוד שנה ביציע כדי לא לשחק במכבי ת"א? על מה לקלל אותו?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה שכן, מדהים איך כל ״ליגיונר״, אפילו כזה שכמעט ולא שיחק עונה שלמה בבלגיה, מכפיל את החוזה הישן שלו ברגע שהוא חוזר לישראל. גם כשסיכם אצלנו בינואר, דיברו על חוזה גבוה מהחוזה הישן אצלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
אשכרה. קראתי את הדיון. נכון, לא יהיה כזה כיף לראות אותו בצהוב אבל שימו את עצמכם במקומו..מה אתם רוצים שיעשה? כרגע באר שבע לא רוצה להתאבד עליו, אז הוא לא ילך למקום שהולך לשלם עליו המון כסף (שלא בצדק) כי זו מכבי תל אביב?yedidel כתב:מה אתם רוצים שהוא יעשה? יישב עוד שנה ביציע כדי לא לשחק במכבי ת"א? על מה לקלל אותו?
לא מאשים אותו..
גם אני לא מאשים אותו על עצם החתימה אבל הוא צריך לדעת שברגע שהוא חותם בתל אביב הוא יהפוך לשחקן שנוא ומוקצה בבאר שבע.
- ForeverRed
הוא יכל לחזור והעדיף לדרוש שכר מופקע.The red one כתב: אשכרה. קראתי את הדיון. נכון, לא יהיה כזה כיף לראות אותו בצהוב אבל שימו את עצמכם במקומו..מה אתם רוצים שיעשה? כרגע באר שבע לא רוצה להתאבד עליו, אז הוא לא ילך למקום שהולך לשלם עליו המון כסף (שלא בצדק) כי זו מכבי תל אביב?
לא מאשים אותו..
אלונה התעצבנה וסגרה עם ביטון.
אם הוא היה מגלה מחויבות הוא היה היום בבאר שבע.
תפסיקו לגנוב דעת.
אוהדי כדורגל הם לא רואי חשבון וזה לא הולך להשתנות.
אייבינדר הולך לקבל בוז בטדי ואופיר הולך לקבל בוז בטרנר, למרות שכל אחד מיושבי היציע היה מקבל את אותן ההחלטות שהם קיבלו אילו היה במקומם.
אייבינדר הולך לקבל בוז בטדי ואופיר הולך לקבל בוז בטרנר, למרות שכל אחד מיושבי היציע היה מקבל את אותן ההחלטות שהם קיבלו אילו היה במקומם.
בול.Sir Alex Ferguson כתב:מה שכן, מדהים איך כל ״ליגיונר״, אפילו כזה שכמעט ולא שיחק עונה שלמה בבלגיה, מכפיל את החוזה הישן שלו ברגע שהוא חוזר לישראל. גם כשסיכם אצלנו בינואר, דיברו על חוזה גבוה מהחוזה הישן אצלנו.
שוקל לעבור לחצי שנה לצבא הבלגי ואז לחזור.
מה ציפית שיעשה? שידרוש פחות?ForeverRed כתב: הוא יכל לחזור והעדיף לדרוש שכר מופקע.
אלונה התעצבנה וסגרה עם ביטון.
אם הוא היה מגלה מחויבות הוא היה היום בבאר שבע.
תפסיקו לגנוב דעת.
לדעתי אופיר מגן טוב לליגה שלנו נכון שהקרוס שלו על הפרצןף אבל המהירות והפתיחות שהוא עושה באגף זה א ב למגנים ואת זה הוא עושה טוב.
לגבי החוזה שהולך לקבל לא שווה תכסף לא שווה תמחיר שהבלגים דרשו,יחזק את מכבי לדעתי באף השמאלי היתה להם בעייה
לגבי הבוז ושאר הירקות ישרוק בוז גם לאופיר וגם לאליאל פרץ באותה מידה בטרנר כולם מקבלים בוז זה הגישה
פרסי נשאר פרסי כמו שאמרו החרים אימונים בעבר שיחק אותה חולה לא רצה לחתום על חוזה
וגם יצא לחול בזכות אלונה אז מה קרה עוד כמה שקלים והתקפלת פרסי
זה שי !
לגבי החוזה שהולך לקבל לא שווה תכסף לא שווה תמחיר שהבלגים דרשו,יחזק את מכבי לדעתי באף השמאלי היתה להם בעייה
לגבי הבוז ושאר הירקות ישרוק בוז גם לאופיר וגם לאליאל פרץ באותה מידה בטרנר כולם מקבלים בוז זה הגישה
פרסי נשאר פרסי כמו שאמרו החרים אימונים בעבר שיחק אותה חולה לא רצה לחתום על חוזה
וגם יצא לחול בזכות אלונה אז מה קרה עוד כמה שקלים והתקפלת פרסי
זה שי !