אוביידו הובאן
Re: אוביידו הובאן
תהיתי מתי זה יגיע.
גידי ליפקין מעלה עכשיו כתבה ב'וואן' על זה שחלה תפנית עם הובאן ושאנחנו מנסים להשאיר אותו.
מעניין אם הוא מבסס את זה על הידיעה שהופצה פה בפורום או על משהו קצת יותר רישמי.
גידי ליפקין מעלה עכשיו כתבה ב'וואן' על זה שחלה תפנית עם הובאן ושאנחנו מנסים להשאיר אותו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעניין האם זה נכון ומה זה אומר לגביי קשר ימני (אולי אצילי קרוב?) מצד שני זה גידי ליפקין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
איזו ידיעה הופצה בפורום?Eelect כתב:תהיתי מתי זה יגיע.
2 עמודים אחורה.The red one כתב: איזו ידיעה הופצה בפורום?
האמא של הכתבות המוזמנות.Eelect כתב:תהיתי מתי זה יגיע.
מה שיפה בליפקין זה שהוא לא מתאמץ אפילו להסתיר את הכתבות יחצ שלו
- ForeverRed
אחלה תקשורת.
מפרסמים כתבה ביום שלישי על משהו שקרה בכלל בשישי.
מזכיר את הפרסומים על פגישה של אצילי עם מכבי חיפה. פגישה שקרתה בכלל יותר משבוע לפני כן.
העיקר לצאת בכותרות.
מפרסמים כתבה ביום שלישי על משהו שקרה בכלל בשישי.
מזכיר את הפרסומים על פגישה של אצילי עם מכבי חיפה. פגישה שקרתה בכלל יותר משבוע לפני כן.
העיקר לצאת בכותרות.
- The red one
הא, מדובר על הידיעה מספורט 1.Eelect כתב: 2 עמודים אחורה.
אגב, יגאל ברמן בחופשה ולכן כל הכתבות עלינו יהיה של ליפקין בשבועיים הקרובים, אז אל תמהרו להסיק כתבות מוזמנות וכו׳
אבי נמני
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי דעתי טעות להשאיר את הובאן. נתן את שלו בשנה שנתיים בתקופתו של אלישע, עזר פה ושם במשחקים נגד מכבי,ומאז שחזר מהנבחרת+ פטירתו של בנצי -יכולתו רק ירדה,
נוסיף לזה את גילו הבוגר.
לא חושב שהוא עשוי להוביל ולהשפיע יותר,לטעמי שיש לך קשרים באמצע כמו בראון,ראדי,אייבינדר(שלטעמי עולה עליו בכמה רמות)ואוגו- אין צורך להשאיר את הובאן,זה יכול יותר להזיק מהשאר להועיל.
עדיף להיפרד ככה מאשר סכסוכים ותסכולים אישיים בחדר ההלבשה. מספיק התפטרו מאחד כזה ואבא שלו...
נוסיף לזה את גילו הבוגר.
לא חושב שהוא עשוי להוביל ולהשפיע יותר,לטעמי שיש לך קשרים באמצע כמו בראון,ראדי,אייבינדר(שלטעמי עולה עליו בכמה רמות)ואוגו- אין צורך להשאיר את הובאן,זה יכול יותר להזיק מהשאר להועיל.
עדיף להיפרד ככה מאשר סכסוכים ותסכולים אישיים בחדר ההלבשה. מספיק התפטרו מאחד כזה ואבא שלו...
אינבינדר אולי יהיה ברמה של הובאן עוד שנתיים וזה רק בגלל שהובאן מבוגר ויורד ביכולת
מאחל לאייניבינדר להגיע מתישהו לרמה של הובאן
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אתה משווה את האישיות של הובאן לבוזגלו??דרומי כתב:לפי דעתי טעות להשאיר את הובאן. נתן את שלו בשנה שנתיים בתקופתו של אלישע, עזר פה ושם במשחקים נגד מכבי,ומאז שחזר מהנבחרת+ פטירתו של בנצי -יכולתו רק ירדה,
נוסיף לזה את גילו הבוגר.
את בראון להובאן ??
הכל טוב איתך ?
מעדיף אלף פעמיים להשאיר את הובאן ולא את סאורס
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
הובאן שחקן נשמה ומהזרים היותר טובים שהיה לנו אי פעם..
אבל צריכים להיפרד מבחינה מקצועית הוא לא מתאים לנו הוא ירד ביכולת שלו, לדעתי צריך לשחרר את סוארס והובאן ולהנחית 2 זרים יותר איכותיים שיתרמו יותר למועדון.
אבל צריכים להיפרד מבחינה מקצועית הוא לא מתאים לנו הוא ירד ביכולת שלו, לדעתי צריך לשחרר את סוארס והובאן ולהנחית 2 זרים יותר איכותיים שיתרמו יותר למועדון.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חברה, אנחנו מדברים כאן על זר שישי.
מיגל, אוגו, טוני וכניראה גם קורוהוט הם באנקרים בהרכב. נקווה שגם החלוץ הזר יהיה כזה.
זה משאיר לזר השישי את אירופה ופירורים של דקות בליגה, לפעמים כמחליף, לפעמים פציעות והרחקות וכשיהיה עומס גם רוטציה.
מישהו באמת חושב שנמצא זר שישי באיכות של הובאן? בטח כשצריך גם שחקן נוסף עם ניסיון שיודע להתעלות במעמדים החשובים באירופה?
הובאן יהיה הזר השישי הכי טוב בארץ, בלי תחרות בכלל, ועם כל האהבה לסוארס (וזאת כרגע השאלה, את מי מהשניים להשאיר), אני לוקח את הובאן בלי לחשוב פעמיים...
מיגל, אוגו, טוני וכניראה גם קורוהוט הם באנקרים בהרכב. נקווה שגם החלוץ הזר יהיה כזה.
זה משאיר לזר השישי את אירופה ופירורים של דקות בליגה, לפעמים כמחליף, לפעמים פציעות והרחקות וכשיהיה עומס גם רוטציה.
מישהו באמת חושב שנמצא זר שישי באיכות של הובאן? בטח כשצריך גם שחקן נוסף עם ניסיון שיודע להתעלות במעמדים החשובים באירופה?
הובאן יהיה הזר השישי הכי טוב בארץ, בלי תחרות בכלל, ועם כל האהבה לסוארס (וזאת כרגע השאלה, את מי מהשניים להשאיר), אני לוקח את הובאן בלי לחשוב פעמיים...
+100Sir Alex Ferguson כתב:חברה, אנחנו מדברים כאן על זר שישי.