עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
מיכה הוא המוסר הכי טוב בארץ.
איזה בזיון.bs war כתב:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =630006206
ההתאחדות ורכבת ישראל בגדולתן.
מתפלל ליום שארגוני האוהדים בארץ יתעלו לרגע מעל היריבויות ויתאחדו בשביל למנוע ביזיונות כאלה.
1) הוא לא.
2) הוא שחקן התקפה. צריך להביא יותר מרק מסירות.
3) זוכר את אוחנה באמצע העונה? כמה מעצבן זה היה כשנראה שהוא משחק רק לרוחב ולא מסוגל לסכן את השער. אז תכפיל אותו פי עשר פלוס 5 שנים של אפס שיפור בנושא ותקבל את דור מיכה.
2) הוא שחקן התקפה. צריך להביא יותר מרק מסירות.
3) זוכר את אוחנה באמצע העונה? כמה מעצבן זה היה כשנראה שהוא משחק רק לרוחב ולא מסוגל לסכן את השער. אז תכפיל אותו פי עשר פלוס 5 שנים של אפס שיפור בנושא ותקבל את דור מיכה.
הצחקת את מליקסון.zivmay כתב:מיכה הוא המוסר הכי טוב בארץ.
- ForeverRed
אני מבין שמיכה הוא זה שהביא למכבי 3 אליפויות?אסי, דגים כתב:
3 אליפויות, מלך הבישולים העונה. לא מספיק בשביל להחשב יותר טוב מאצילי?
עדיין יותר מאציליForeverRed כתב: אני מבין שמיכה הוא זה שהביא למכבי 3 אליפויות?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שמתי לב שאם אתה נעול על שחקן שום עובדה לא תזיז אותך מדעתך.ForeverRed כתב: אני מבין שמיכה הוא זה שהביא למכבי 3 אליפויות?
עשית את זה גם במקרה קהת.
אולי אתה רואה את הפוטנציאל,אבל יש הבדל גדול בין פוטנציאל למימוש פוטנציאל.
להשוואת בין אצילי למיכה זה כמו להשוואת את מליקסון לחן עזרא או משהו כזה.
בחייאת ראבק תפסיקו לבלבל ת׳ביצים על תארים. זה כמו להגיד שבן הרוש עדיף על קורהוט כי יש לו 3 אליפויות.
דור מיכה שחקן נחמד אבל מדובר בשחקן משלים. עומר אצילי הוא כוכב בקנה מידה של הליגה הישראלית.
יכולים לזיין תשכל עד מחר על מספרים ותארים. יש שחקנים שפשוט צריך לראות אותם 10 דקות על המגרש כדי להבין שהם סופר סטארים או בדרך להיות סופר סטארים(כמו מליקסון בזמנו, כמו אצילי היום).
בחייאת ראבק תפסיקו לבלבל ת׳ביצים על תארים. זה כמו להגיד שבן הרוש עדיף על קורהוט כי יש לו 3 אליפויות.
דור מיכה שחקן נחמד אבל מדובר בשחקן משלים. עומר אצילי הוא כוכב בקנה מידה של הליגה הישראלית.
יכולים לזיין תשכל עד מחר על מספרים ותארים. יש שחקנים שפשוט צריך לראות אותם 10 דקות על המגרש כדי להבין שהם סופר סטארים או בדרך להיות סופר סטארים(כמו מליקסון בזמנו, כמו אצילי היום).
ביזיון.bs war כתב:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =630006206
מתפלל ליום שארגוני האוהדים בארץ יתעלו לרגע מעל היריבויות ויתאחדו בשביל למנוע ביזיונות כאלה.
באופן כללי, ההתנהלות השכונתית של ההתאחדות מורגשת ביתר שאת מאז שקמה המנהלת, מה בתחום האחריות שלהם?
אני אופתע מאוד אם עופר עיני עושה מעבר ללשתות קפה ולגלוש באינטרנט כשהוא בא למשרד.
- ForeverRed
קודם כל הדברים שלי נאמרו ללא קשר לאצילי. ההתייחסות הייתה ספציפית לדור מיכה.אדום זקן כתב: שמתי לב שאם אתה נעול על שחקן שום עובדה לא תזיז אותך מדעתך.
עשית את זה גם במקרה קהת.
אולי אתה רואה את הפוטנציאל,אבל יש הבדל גדול בין פוטנציאל למימוש פוטנציאל.
עכשיו בבקשה, תכה אותי בעובדות.
אני לא מפחית מיכולתו של מיכה, שהוא שחקן ערמומי ויש לו חלק בהצלחה של מכבי. אבל מכאן ועד להפוך אותו לסופרסטאר המרחק רב.
שחקן שמשחק שנים בבוגרים ולא התקדם בשום פרמטר במשחק שלו, שחקן שמעולם לא נחשב לבאנקר בהרכב, שחקן שאף פעם לא מגיע למשחקים גדולים, שחקן שאפילו הקהל של מכבי שמשווע לשחקני בית חלוק בדעתו על רמת החשיבות שלו.
דור מיכה תמיד היה ותמיד יהיה שחקן משלים ולא מגוון מספיק, וגם את זה צריך לדעת לעשות.
האם זה קל יותר מלשחק תפקיד מרכזי ולהוביל קבוצה קטנה יותר? אני חושב שכן, אבל זה פתוח לפרשנות.
בעיניי עונות כמו שנתן בוזגלו בתקופת אלישע, או אצילי בקדנציה שלו בביתר - שתי קבוצות שלא ממש רצו לתארים אבל כן חוו לחץ של קהל וצמרת - שוות הרבה יותר ומראות פוטנציאל הרבה יותר גדול מלקיחת תארים כדמות משנית בחסות זהבי.
הם אמנם באותה עמדה אבל שחקנים שונים
אצילי יודע להתחיל התקפות ולסחוף את כולם בביטחון לעוף למעלה (קונספט דומה למליקסון מבחינת חשיבות לכלל* לא יכולת)
מיכה שחקן שיודע לקבל כדור בשליש האחרון של ההתקפה ולהפיק מזה בישולים.
מיכה שחקן מעולה אבל לא מנהיג
אצילי כן
אצילי יודע להתחיל התקפות ולסחוף את כולם בביטחון לעוף למעלה (קונספט דומה למליקסון מבחינת חשיבות לכלל* לא יכולת)
מיכה שחקן שיודע לקבל כדור בשליש האחרון של ההתקפה ולהפיק מזה בישולים.
מיכה שחקן מעולה אבל לא מנהיג
אצילי כן
ליגת חובבים ולא יותר, ת"א אמורה לטייל חזרהCrazyRed7 כתב: זה לא הליגה הלאומית של פעם. נתניה עם סגל סביר ומינוס 9 נקודות עלתה בקלות.
הפועל תל אביב לא עולהשיש כתב: ליגת חובבים ולא יותר, ת"א אמורה לטייל חזרה
תזכור
עולה בהפרש 15 נק׳ מהמקום השלישי.אלדר כתב: הפועל תל אביב לא עולה
תזכור
ממש. לא נערכו עם מספיק רכבות.bs war כתב:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =630006206
לגבי האוטובוסים,זה פתרון שאלתרו מעכשיו לעכשיו בשל העומס, רק שכחו את הפקקים בדרך לירושלים.