בקיצור, שחקן פצוע שמושבת לחצי שנה דורש שכר גבוה ולהיות באנקר בהרכב. אם לא - בלאגן בתקשורת. שיהיה בהצלחה ליענקלהאדום זקן כתב: בגדול שזה גם מקצועי וגם כלכלי.
לגבי העניין הכלכלי הוא לא הרחיב ולגבי המקצועי הוא אמר את מה שהאבא אומר,שמאור צריך להצעיד קבוצה ולא לעלות מהספסל בשום סיטואציה.
והסיטואציה שנוצרה שבה מאור הוא אחרי מליקסון ווקאמה בהירככיה היא לא מקובלת.
הוא חושבים שמכבי חיםה זה המקום הכי טוב בשבילו והוא יכול להצעיד אותם קדימה ולמכור מנויים.
לא כזה שונה ממה שדיברנו עליו כל הזמן.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בעוד שנתיים שלוש המשפחה המזויינת הזו נעלמת לנו מהנוף...או משאירה את האח הקטן בלבד, כדורגלן בינוני כשלעצמו.
ביי ביי יעקובוש
ביי ביי יעקובוש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
האוהד רונן כהן פרסם פוסט על המנויים וכו' , בסופו של דבר יעקב בוזגלו הגיע לפוסט ומדליק שם את כולם .
הוא חסם אותי אז אני לא יכול לראות מה הוא כתב , מי שיכול לראות שיביא את הפנינים שלו בפוסט:)
הוא חסם אותי אז אני לא יכול לראות מה הוא כתב , מי שיכול לראות שיביא את הפנינים שלו בפוסט:)
בוזגלו מכוון למכבי תל אביב או לקבוצה מסין
זה חוזה אחרון לפני פרישה והוא רוצה להוציא את המקסימום
חיפה זה למראית עין לדעתי
חיפה זה למראית עין לדעתי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הראל כתב:האוהד רונן כהן פרסם פוסט על המנויים וכו' , בסופו של דבר יעקב בוזגלו הגיע לפוסט ומדליק שם את כולם .
הצטרפתי למשפחת החסומים של הכלומניק מעביר התבערות (דר, מה המצב?)
החטא: המלצתי להתעלם מהטרול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שום מראית עין,חיםה תמיד הייתה אופציה ראשונה.adomi2 כתב:בוזגלו מכוון למכבי תל אביב או לקבוצה מסין
חיפה זה למראית עין לדעתי
המחשבה שהוא זה שיחזיר אותם לצמרת גורמת ליעקב לבזבז הרבה כסף על קרמים בשנה האחרונה.
ישמצב שיחזור לקראת ינואר שנה הבאה, שרוב הקבוצות נמצאות לקראת השיא.
ייקח לו לפחות חודשיים שלושה להיכנס לכושר מינימלי, הוא יעשה את זה כנראה בחובבנות של חיפה, כך שלא יעבור הרבה זמן עד שהוא ייפגע לעצמו בשרירים מעומס יתר. קיצר לגבי שנה הבאה הוא לא רלוונטי, אז מבחינת הקבוצה שלנו , אין מה לחשוש ממעבר שלו לקבוצה אחרת.
ייקח לו לפחות חודשיים שלושה להיכנס לכושר מינימלי, הוא יעשה את זה כנראה בחובבנות של חיפה, כך שלא יעבור הרבה זמן עד שהוא ייפגע לעצמו בשרירים מעומס יתר. קיצר לגבי שנה הבאה הוא לא רלוונטי, אז מבחינת הקבוצה שלנו , אין מה לחשוש ממעבר שלו לקבוצה אחרת.
מישהו יודע מה גובה החוזה שהוצע לבוזגלו?
אותו סכום כמו כאן.adomi2 כתב:מישהו יודע מה גובה החוזה שהוצע לבוזגלו?
על השקל.
התכוונתי לסכום שאנחנו הצענו לואדום זקן כתב: אותו סכום כמו כאן.
על השקל.
לא ראיתי בשום מקום שחיפה הציעה לו חוזה אחרי הפציעה
חכה לנכדים.Totti כתב:בעוד שנתיים שלוש המשפחה המזויינת הזו נעלמת לנו מהנוף...או משאירה את האח הקטן בלבד, כדורגלן בינוני כשלעצמו.
ביי ביי יעקובוש
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בגדול בוזגלו יצר תקדים.
בדר"כ שחקן שאנחנו מאוד רוצים והוא מסרב, חותם בקבוצה אחרת ונפצע או נכשל מקצועית.
התקדים הוא שהוא נפצע כאן.
או בקיצור, בוזי היקר, תודה ותמסור ד"ש לשפונגין, רפי דהן, קובי מויאל ושאר הרשימה המתארכת.
בדר"כ שחקן שאנחנו מאוד רוצים והוא מסרב, חותם בקבוצה אחרת ונפצע או נכשל מקצועית.
התקדים הוא שהוא נפצע כאן.
או בקיצור, בוזי היקר, תודה ותמסור ד"ש לשפונגין, רפי דהן, קובי מויאל ושאר הרשימה המתארכת.
אני סומך על הקארמה שתעשה את שלה, בינתיים בואו נשמח שהכלב הזה כבר לא כאן ולא נתרכז במי שלא אמור לקבל תשומת לב.
יותר ממאור אני מקווה שהאבא יקבל את מה שמגיע לו, בנאדם קטן ועלוב.
יותר ממאור אני מקווה שהאבא יקבל את מה שמגיע לו, בנאדם קטן ועלוב.
מדברים פה כאילו הוא כבר חתם איפשהו.
פספסתי משהו?
פספסתי משהו?
בעולם מתוקן מאור בוזגלו קופץ על ההצעה שקיבל ונותן נשיקה לאלונה במצח.
בעולמו של בוזגלו ההצעה הזאת אפילו לא מספקת.
אנחנו מדברים על חצי מליון יורו לעונה לשחקן בן 30 שכנראה חצי עונה הבאה לא ישחק ועוד חצי עונה רק יתחיל לחזור לכושר.
רק טעימה קטנה על האדם שנקרא בוזגלו.
בעולמו של בוזגלו ההצעה הזאת אפילו לא מספקת.
אנחנו מדברים על חצי מליון יורו לעונה לשחקן בן 30 שכנראה חצי עונה הבאה לא ישחק ועוד חצי עונה רק יתחיל לחזור לכושר.
רק טעימה קטנה על האדם שנקרא בוזגלו.