חנן ממן
Re: חנן ממן
הוא סוג של גורדנה , רק הרבה יותר אגרסיבי, אחראי עם בעיטה מצויינת. קשה לי לראות את הסגל לעונה הבאה, כך שאין לי מושג איזה מקום יכול להיות לו.
- simply-red
עבר מתחת לרדאר, נתן ראיון באתר ספורט 1 ואמר שהוא אולי יצטרך לחפש דירה בתל אביב או באר שבע....
חשבתי לציין את זה פהsimply-red כתב:עבר מתחת לרדאר, נתן ראיון באתר ספורט 1 ואמר שהוא אולי יצטרך לחפש דירה בתל אביב או באר שבע....
כנראה שהסיכוי זה אלינו - אחרי הכל הוא של דודו דהאן.
הוא על העמדה של איינבינדר לא?
- simply-red
יותר על המשבצת של אוחנה, אולי יעשו לו שינוי תפקוד ל50:50 כמו שבכר עשה עם קהת.adomi2 כתב: חשבתי לציין את זה פה
כנראה שהסיכוי זה אלינו - אחרי הכל הוא של דודו דהאן.
הוא על העמדה של איינבינדר לא?
מדובר בשחקן מוכשר אך לא יציב בעליל
בתור מה אתה חותם על זה?E.H.A כתב:
אני חותם לך שבכר רוצה את ממן
הוא יעני מקורב. מחליף את גיל שגיב הקיץ.oranu כתב: בתור מה אתה חותם על זה?
אהה אוקיי, טוב לדעת.CrazyRed7 כתב: הוא יעני מקורב. מחליף את גיל שגיב הקיץ.
תייגו אחד שהוא גיל שגיב ואחד שהוא E.H.A ואל תגידו להם מי זה מי!
- ForeverRed
לא להעיר את המתים בבקשה.shimi221 כתב:איפה גיל שגיב נעלם באמת ?
טוב שנזכרת לענות אחרי חודשיים, כבר נגמרה העונה!oranu כתב: בתור מה אתה חותם על זה?
מהרגע שדיברתי השחקן נותן הופעות מזעזעות ולא יציבות וקשה לבנות על שחקן כזה בטח בקבוצה אלופה.
אבל עד מרץ הוא היה נראה טוב והיה אז רלוונטי.
למרות שהוא התראיין לפני כשבוע בתוכנית של יעל ושרון בספורט1 ואמר שהוא כנראה יעבור לדירה בב"ש או בת"א.
מכאן, קח את זה לאן שאתה רוצה.
- The red one
חחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!izguy83 כתב:תייגו אחד שהוא גיל שגיב ואחד שהוא E.H.A ואל תגידו להם מי זה מי!
תשמע אני לא כותב פה הרבה אבל עשה לעצמך ולשאר חברי הפורום טובה - אל תחתום על בכר וכוונותיו.E.H.A כתב:
טוב שנזכרת לענות אחרי חודשיים, כבר נגמרה העונה!
מהרגע שדיברתי השחקן נותן הופעות מזעזעות ולא יציבות וקשה לבנות על שחקן כזה בטח בקבוצה אלופה.
אבל עד מרץ הוא היה נראה טוב והיה אז רלוונטי.
למרות שהוא התראיין לפני כשבוע בתוכנית של יעל ושרון בספורט1 ואמר שהוא כנראה יעבור לדירה בב"ש או בת"א.
מכאן, קח את זה לאן שאתה רוצה.
אף אחד פה לא באמת יודע אלא אם כן קוראים לו אסי רחמים אלונה ברקת ברק בכר דודו עזריה עידו בר נתן ואולי עוד 2 פיגורות שמעורבות בעסקאות שלנו, לאף אחד פה אין מקור באמת אמין, האופציה היחידה לקבל פה מידע אמין היא ממישהו שמקורב לשחקן כזה או אחר ושמע ממנו משהו שהמועדון לא הוציא.
כל השאר זה חרטות על גבי חרטות, אתה כותב פה סבבה ויש עניין בהודעות שלך, אל תרד לרמת הצהובונים זה סתם מוריד מהרמה של הפורום אבל בעיקר ממך כיוזר איכותי לטעמי.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
את האמת שבקשר לחנן ממן ידוע שבכר רצה אותו לפני העונה שעברה.