https://www.hapoelhaifa.com/site/module ... le&sid=633" onclick="window.open(this.href);return false;
איכס בושה יואב כץ פשוט בושה.
איזה אפס יואב כץ
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: איזה אפס יואב כץ
נראה לי מישהו פה מפחד להפסיד... 
מה יש לאוהדים האומללים האלה שסובלים בלי סוף לנסות לעשות סולחה עם אדם שלא ישתנה וימשיך להתעלל בהם?

מה יש לאוהדים האומללים האלה שסובלים בלי סוף לנסות לעשות סולחה עם אדם שלא ישתנה וימשיך להתעלל בהם?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אליק כתב:נראה לי מישהו פה מפחד להפסיד...
התשובה נמצאת בשורה הראשונה - מישהו פה מפחד להפסיד...לא בכדי הם זוחלים על גחונם לסולחה עם היו"ר הלא אהוד בלשון המעטה, תוך כדי הצעות מפתות במיוחד...
לא יודע מה הרקע לתביעה, אבל כנראה שמישהו באתר האדומים עבר את הגבול בצורה פראית, והם יודעים את זה טוב טוב. לא סתם כץ מתעקש על מיצוי הדין עד תום ומסרב לכל סולחה. ואם אכן נגרם לו נזק של מיליונים כפי הנטען, בעקבות אותו מידע מכפיש אודותיו, הרי שעמדתו מובנת בהחלט!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא באמת שאלתי, ניסיתי להבהיר את השורה הראשונהאורי אדום בנשמה כתב:
התשובה נמצאת בשורה הראשונה - מישהו פה מפחד להפסיד...לא בכדי הם זוחלים על גחונם לסולחה עם היו"ר הלא אהוד בלשון המעטה, תוך כדי הצעות מפתות במיוחד...

- אורי אדום בנשמה
אליק כתב:
לא באמת שאלתי, ניסיתי להבהיר את השורה הראשונה
חחח יצאתי ג'וחה

מישהו יכול אולי להביא פרטים, איזה מידע אודותיו הוביל לאותה תביעת דיבה?
עדיין אורי למרות הכל, קהל של סתומים.
הרוב הגדול של אוהדים ממשיך ללקק את רגליו ולהודות לו על כך שהוא הסכים "להציל" את הפועל חיפה.
אפילו קהל האוהדים של הפועל פתח תקווה כבר יצא למאבק אמיתי ורציני מול החונטה שמנהלת להם את המועדון.
קל לעצום את העיינים ולהגיד "אין רוכש" "אין מי שיקח אותנו" , קל לא לעשות כלום. רק אחריי שלא יתפלאו שהם ימצאו את עצמם מועדדים את הקבוצה שלהם בליגה השלישית.
הרוב הגדול של אוהדים ממשיך ללקק את רגליו ולהודות לו על כך שהוא הסכים "להציל" את הפועל חיפה.
אפילו קהל האוהדים של הפועל פתח תקווה כבר יצא למאבק אמיתי ורציני מול החונטה שמנהלת להם את המועדון.
קל לעצום את העיינים ולהגיד "אין רוכש" "אין מי שיקח אותנו" , קל לא לעשות כלום. רק אחריי שלא יתפלאו שהם ימצאו את עצמם מועדדים את הקבוצה שלהם בליגה השלישית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3662482" onclick="window.open(this.href);return false;