יש כל כך הרבה שיאים לנפץ ולשבור העונה (שיא נקודות, משחקי בית רצופים ללא הפסד וכו') ואני אומרת - בואו, לא להוריד רגל מהגז! לנצח גם את המשחקים שנותרו, למרות ירידת המתח הטבעית!!! יאללה הפועל! עונה של ניפוץ שיאים!!!
Eelect כתב:הקבוצות שהשיגו את אחוזי ההצלחה הכי גבוהים בעידן ה3 נקודות לניצחון הן מכבי חיפה (09/10) ומכבי ת"א (95/96).
כל אחת מהן השיגה 82.2% בהתאמה.
שימו לב, אם ננצח את שלושת המשחקים הנותרים נהפוך לקבוצה עם אחוזי ההצלחה הגבוהים בהיסטוריה המודרנית של הליגה עם 82.41%.
אני אומר, בואו נשיג את זה
אני אוהב את הכתיבה שלך, ובגלל זה הציק לי שכתבת בהתאמה למרות שזה לא מתאים למשפט שבו המספר זהה לשני המושאים. סורי, אני באופוריה ולא מצליח לכתוב שום דבר רלבנטי
סניור כתב:
אני אוהב את הכתיבה שלך, ובגלל זה הציק לי שכתבת בהתאמה למרות שזה לא מתאים למשפט שבו המספר זהה לשני המושאים. סורי, אני באופוריה ולא מצליח לכתוב שום דבר רלבנטי
צודק מאה אחוז, גם אני לא מבין מה התעקשתי על ה-בהתאמה הזה. חח.
anat כתב:יש כל כך הרבה שיאים לנפץ ולשבור העונה (שיא נקודות, משחקי בית רצופים ללא הפסד וכו') ואני אומרת - בואו, לא להוריד רגל מהגז! לנצח גם את המשחקים שנותרו, למרות ירידת המתח הטבעית!!! יאללה הפועל! עונה של ניפוץ שיאים!!!
אוהב את הגישה ענת, סחתיין. חשוב מאוד שנמשיך לשמור על כוח ההרתעה של טרנר ולא נפסיד שם נקודות לקראת העונה הבאה.
1 הפועל באר שבע 8 7 1 0 4-16 12 22
2 מכבי תל אביב 9 5 1 3 7-16 9 16
3 בית''ר ירושלים 8 5 1 2 8-16 8 16
4 מכבי פתח תקווה 9 2 1 6 11-6 -5 7
5 בני סכנין 9 3 0 6 18-6 -12 9
6 מכבי חיפה 9 2 0 7 16-4 -12 6
סיימנו עונה ב 40(!)הפרש ממכבי חיפה,
זה הנתון שהכי מדהים אותי.
אני רואה כדורגל מסוף ה80, בשבילי מכבי חיפה היתה תמיד קבוצה של חייזרים מפלנטה אחרת.. 40 הפרש מחיפה.. וואו
אם כבר הזכרת את מכבי חיפה,
את שיא אחוזי הספיגות שלה אומנם לא שברנו, אבל אנחנו מסיימים את העונה הנוכחית כהגנה השניה בטיבה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
הפועל ת"א (49/50), מכבי ת"א (53/54), בית"ר (71/72) ואנחנו, כל הארבעה האלה מחזיקים בממוצע ספיגות של 0.5 בדיוק.
הממוצע השני בטיבו בהיסטוריה.
למה הממוצע שלנו טוב משל שלושתן? כי עשינו את זה למשך יותר משחקים (הכי קרובה היתה בית"ר שספגה בממוצע 0.5 על גבי 30 משחקים, השאר שהזכרתי עשו את זה למשך הרבה פחות משחקים)
ההגנה השניה בטיבה בהיסטוריה. כל זה כששחקן ההגנה הכי טוב שלנו מחסיר סיבוב שלם.
פסיכי לגמרי.
13 נקודות הפרש ממכבי תל אביב, 25 נקודות הפרש מבית"ר י"ם, 40 נקודות הפרש ממכבי חיפה, 56 נקודות הפרש מהפועל ת"א, תזכירו לי שוב מי הם הטופ 4 בישראל נכון להיום? מדהים, מדהים, מדהים!