השחקן הכי משמעותי אצל מכבי תל אביב ואתה אומר למכבי פתח תקווה?הפועלעולה כתב: מיכ? מי תיקח אותו בדיוק? מכבי פתח תקווה?
נכון הוא לא פיזי לאירופה אבל חכם זריז מבשל בחסד. השחקן שהכי מפחיד אותי כשאנחנו משחקים נגדם(אחרי שזהבי עזב)
השחקן הכי משמעותי אצל מכבי תל אביב ואתה אומר למכבי פתח תקווה?הפועלעולה כתב: מיכ? מי תיקח אותו בדיוק? מכבי פתח תקווה?
לעעעעעע לכלכלת. שחקן-שחקן. לוקח אותו ואת חוכמת המשחק שלו על אצילי, בכל יום ובכל שעההפועלעולה כתב: מיכ? מי תיקח אותו בדיוק? מכבי פתח תקווה?
אלה המאמנים שמסכימים איתך: שוטא ,הסרבי בשנה שעברה שמאמן את פולהאם.הפועלעולה כתב:הוא לא פיזי גם לבני סכנין, לא רק אירופה.
איך אפשר לפחד משחקן בלי בעיטה, בלי עצם של ווינריות, בלי ביצים, בלי תנועה ללא כדור ובלי אופי? שחקן משלים היה ויהיה סוף הקריירה. הגרסה הפחות טובה של ורמוט.
גם סוזה לא החזיק ממנו אם אני לא טועהadomi2 כתב: אלה המאמנים שמסכימים איתך: שוטא ,הסרבי בשנה שעברה שמאמן את פולהאם.
אלה המאמנים שמסכימים איתי: קרוייף,בוס,וידיגל.
אחשלי הוא מלך הבישולים של הליגה להזכירך וגם בעונה שעברה היה לו המון בישולים כולל הבישול לזהבי בשער נגד באזל בחוץ שעזר להם לעלות לאלופות.
לא יודע איך עדיין מזלזלים בו פה.
מישהו אמר שהוא לא יודע לבשל? כל הכבוד לו. מה עם שאר הפרמטרים? לא סתם הוא לא תופס מקום קבע בהרכב. הוא לא מביא שום דבר למכבי חוץ מחוכמת משחק וכדורי עומק. שזה נחמד והכל, אבל לאורך זמן לא מספיק.adomi2 כתב: אלה המאמנים שמסכימים איתך: שוטא ,הסרבי בשנה שעברה שמאמן את פולהאם.
אלה המאמנים שמסכימים איתי: קרוייף,בוס,וידיגל.
אחשלי הוא מלך הבישולים של הליגה להזכירך וגם בעונה שעברה היה לו המון בישולים כולל הבישול לזהבי בשער נגד באזל בחוץ שעזר להם לעלות לאלופות.
לא יודע איך עדיין מזלזלים בו פה.
נו באמת. אם אוחנה של אמצע העונה הטריף אתכם עם חוסר התכליתיות שלו אז מיכה היה גורם לכם לתלוש שיערות.Totti כתב: לעעעעעע לכלכלת. שחקן-שחקן. לוקח אותו ואת חוכמת המשחק שלו על אצילי, בכל יום ובכל שעה
צודק גם סוזה לא. אבל הוא היה אז בן 21/2 בערך.yanivnew91 כתב: גם סוזה לא החזיק ממנו אם אני לא טועה
לליגה הוא שחקן מעולה
גם אם יהיה פיזי כמו נוואקמה הוא לא יהיה שחקן.adomi2 כתב: צודק גם סוזה לא. אבל הוא היה אז בן 21/2 בערך.
אבל כל פעם שהוא משחק יש לו מספרים מבחינת בישולים.
מבאס אותי שאין לו פיזיות כי זה מבטיח שהוא יישאר במכבי תמיד..
לאTotti כתב:מעביר את השאלה הנה:
אבוקסיס מאמן נגד מכבי בגמר לדעתכם?
ואו. על זה לא חשבתי.Totti כתב:מעביר את השאלה הנה:
17-18 התכוונת...red and white כתב: לא
הוא המאמן בעונת 2016-2017, עדיין לא הגענו לעונה הזו.
ברור.Totti כתב:מעביר את השאלה הנה: