אוביידו הובאן
Re: אוביידו הובאן
כמו שזה נראה כעת יש מצב שזה יהיה משחק הפרידה בלי שאף אחד ידע זאת בוודאות.The red one כתב:יש מצב שבשבת משחק הפרידה ממנו?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
תמיד שאתקל בצמד התיבות המרכיבות את שמו, אסוציאטיבית יקפוץ לי הבישול הגאוני שלו לבוזגלו ב-0-3 האדיר על בית"ר בטדי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצחיק שזה שחקן שכמעט לא כבש כל הקריירה שלו ופה כבש כל כך הרבה גולים חשובים. מול חיפה השנה היה הכי יפה לטעמי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- yanivnew91
שער העונה לדעתיאסי, דגים כתב:מצחיק שזה שחקן שכמעט לא כבש כל הקריירה שלו ופה כבש כל כך הרבה גולים חשובים. מול חיפה השנה היה הכי יפה לטעמי
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-782270" onclick="window.open(this.href);return false;
הובאן עשוי לעבור לאשדוד: "אין לו אשליות שיישאר בבאר שבע"
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- yanivnew91
קשה לי להאמין שילך לאשדוד אבל אם כן זה יהיה נהדר שגם יישאר קרוב וגם ישחק בקבוצה שלא מאיימת עלינואוהד הצלחות כתב:https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-782270
- red and white
- Title: Almog
דיברו בעבר על זה שסטיאווה רוצים אותו, גם לחיפה הוא יכול להיות מתאים.
לא נראה לי שיש מצב שהוא יישאר בישראל ויילך לקבוצה קטנה.
לא נראה לי שיש מצב שהוא יישאר בישראל ויילך לקבוצה קטנה.
שחקן ברמתו יכול לשחק בשקט בקבוצת צמרת בליגה שלנו , להגיד אשדוד עם השם של הובאן זה מעליב .
מבחינתי לא להמשיך עם הובאן מתקבל אך ורק אם מגיע שחקן עם ניסיון ברמה של הובאן(טורנירים בינלאומיים במסגרות לאומיות וקבוצתיות)
בגדול לא רואה בעיה להמשיך לעונה הבאה עם זר אחד חדש בנוסף לקורהוט, ויטור, אוגו, הובאן וואקמה
בגדול לא רואה בעיה להמשיך לעונה הבאה עם זר אחד חדש בנוסף לקורהוט, ויטור, אוגו, הובאן וואקמה
הכל קם ונופל על החיזוק הישראלי שלך... במיוחד שבוזגלו עוזב. אם תביא חיזוק טוב אתה תתפנה רק להביא זר לעמדת החלוץ. אם לא תביא חיזוק ישראלי משמעותי אתה תתחיל לעשות סלט מהסגל עם הקטע הזה של הזריםnir767676 כתב:מבחינתי לא להמשיך עם הובאן מתקבל אך ורק אם מגיע שחקן עם ניסיון ברמה של הובאן(טורנירים בינלאומיים במסגרות לאומיות וקבוצתיות)
- red ultras
במהלך העונה חשבתי שצריך להפרד מאובידיו. מבחינה מקצועית זה כנראה הצעד הנכון אבל ככל שעובר הזמן נופל לי האסימון שזר שישי בליגה שלנו זה לא שובר שיוון. בטח כשהאלטרנטיבה להובאן היא איינבינדר.
אם יש אפשרות להחתים את הובאן לעונה נוספת שלאחריה הוא יפרוש וישתלב בצוות המקצועי אולי במחלקת הנוער אז זה שווה את הויתור על זר נוסף. שחקן מרגש.
אם יש אפשרות להחתים את הובאן לעונה נוספת שלאחריה הוא יפרוש וישתלב בצוות המקצועי אולי במחלקת הנוער אז זה שווה את הויתור על זר נוסף. שחקן מרגש.
מסכים איתךred ultras כתב:במהלך העונה חשבתי שצריך להפרד מאובידיו. מבחינה מקצועית זה כנראה הצעד הנכון אבל ככל שעובר הזמן נופל לי האסימון שזר שישי בליגה שלנו זה לא שובר שיוון. בטח כשהאלטרנטיבה להובאן היא איינבינדר.
יהיה קשה להביא שחקן כמוהו
זה שי!

לא מצליח לראות שום סיטואציה שבעונה הקרובה איינבינדר יהיה יותר מועיל לקבוצה מהובאן. במיוחד באירופה ובמשחקים מול מכבי, אין תחליף לוורסיטליות ולחוכמת המשחק שלו.
מבחינת זרים, יש מקום פנוי על המשבצת של לוסיו ועם כל הכבוד וההערכה לסוארז, אפשר למצוא בלם מחליף ישראלי במקומו ולפנות משבצת של זר אם צריך.
שיחרור של הובאן מזכיר לי מאוד את השחרור של ראדי - סוג השחקנים שאין הרבה כמוהם וכשהם מחוברים לקבוצה עדיף לשחרר אותם מאוחר מדי מאשר מוקדם מדי. הוא לא מתבסס על מהירות/פיזיות אז אי אפשר באמת לדעת אם העונה הקרובה היא האחרונה שלו ברמות האלו.
הרבה זמן לא הייתה פה מחאת אוהדים... אולי זה הזמן !!!! (בציניות למי שלא הבין)
מבחינת זרים, יש מקום פנוי על המשבצת של לוסיו ועם כל הכבוד וההערכה לסוארז, אפשר למצוא בלם מחליף ישראלי במקומו ולפנות משבצת של זר אם צריך.
שיחרור של הובאן מזכיר לי מאוד את השחרור של ראדי - סוג השחקנים שאין הרבה כמוהם וכשהם מחוברים לקבוצה עדיף לשחרר אותם מאוחר מדי מאשר מוקדם מדי. הוא לא מתבסס על מהירות/פיזיות אז אי אפשר באמת לדעת אם העונה הקרובה היא האחרונה שלו ברמות האלו.
הרבה זמן לא הייתה פה מחאת אוהדים... אולי זה הזמן !!!! (בציניות למי שלא הבין)