"לא כשיר לנהל קבוצת כדורגל". כי בטח צריך תעודת יושר מבית הדין בהאג. מה הוא עשה? פשעי מלחמה? מספיק עם ההתחסדות. לא מדובר בבית יתומים.bs war כתב:
לא נגמרו לו החיים, אבל יש תפקידים שראוי שלא ימלא.
טביב הורשע יותר מפעם אחת ובמספר עבירות. כמו שאני מצפה שאולמרט לא ימלא תפקיד ציבורי גם אחרי שישוחרר מהכלא, כך גם במקרה טביב. שופט בית משפט קבע שהוא לא כשיר לנהל קבוצת כדורגל, יותר מזה?!
חוץ מזה, יש תקנון התאחדות, שלא אני כתבתי אותו, והוא קובע שאדם שהורשע בפלילים לא יכול לנהל קבוצת כדורגל.
"מחאות תעשו במגרש"... אהבתי. ב- 2006 איפה הפגנת? בוסרמיל?
גם הפועל כפ"ס חזקה תקשורתית? גם שם האוהדים מבריחים כל דבר טוב? גם שם טביב הועזב בגלל גזענות?
במקרה בכל מועדון שהוא מגיע אליו האוהדים מתהפכים נגדו?
אני את שלי אמרתי. בוא נראה איפה בית"ר תהיה עוד כמה שנים, זו תהיה התשובה הכי טובה.
גם כאן, הכל ביקוש והיצע. אם היו 14 אלונה, אף אחד לא היה חושב בצחוק להגן על טביב. במקום זה מי יש? יואב כץ, פושט רגל מתחלף, טרח זקן שכבר אין לו מושג ואוכל עקיצות במליונים, הנהלה תומכת טרור, עוד טרח זקן שהשתבשה עליו דעתו, בעלים שמצהיר שהוא אוהד קבוצה אחרת.
אז כן, טביב הוא לא הבעלים האידיאלי, אבל בוא לא נגזים. במגבלת משאבי הכדורגל הישראלי, יש דברים הרבה יותר נוראים.
מזכיר לך שאנחנו ב2017 ויש עדין לא מעט קבוצות שמלינות שכר באופן קבוע. הרבה יותר חשוב לדעתי בקביעת "כשירות לנהל קבוצת כדורגל".