בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 20:30, טדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 20:30, טדי

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: תורג'מן הוא השעיר לעזאזל התורן, מודל 2016-2017. לא מדובר על גורדי אלבה, אבל מגן מחליף סביר בליגה בה מגן שמאלי נדיר כמו נפט בציון.

זו אותו תורג'מן שסיפק יופי של משחקים נגד מכבי בבלומפילד וחיפה בסמי ובסך הכל , מלבד 2-3 תצוגות רעות, היה בסדר גמור.

בלי אגו, מתי שקוראים לו הוא שם. נותן את הלב על המגרש. חוגג אחרי משחקים שהוא לא בסגל כמו אחרון האוהדים בדרומי.

אופיר דוידזאדה הסריח כאן את הדשא שנתיים. כמות השערים שרשומים על שמו ישירות לא ניתנים לספירה...אבל אופיר פרה קדושה.

אויי משה משה...כמה שאתה לא אובייקטיבי. מצד אחד מגונן כמו נמר על אהובי ליבך, מצד שני שולך חצים בשחקני מועדון שלקחו כאן 2 אליפויות ונותנים הכל בשביל העיר והקבוצה.
שאני אבין, אתה טוען שבן תורג'מן הוא באותה רמה כמו אופיר דוידזאדה?
אופיר הוא נגר התקפית אבל מבחינה הנגתית הבנת המשחק שלו ושל תורג'מן זה עולם אחר. אתמול תורג'מן ב-20 דקות שבר 3 פעמים את מלכודת הנבדל כשנתקע מאחור.
תורג'מן הוא לא לרמה שלנו, ואי אפשר להשוות בכלל סגל של קורוהוט ואורן ביטון לעומת סגל של קורוהוט ובן תורג'מן.

במועדון מדברים הרבה מאוד על רצון לייצור רוטציה ותחרות שנה הבאה, אם התקציב יגדל ונמצא דרך לבנות סגל עם בן ביטון, אלו, אורן ביטון וקורוהט ביחד, זה שיפור משמעותי לסגל עם תורג'מן ואוחיון שהם לא ברמה שלנו.

גם עמית ביטון לא לרמה שלנו, שחקן בית שי, אבל זה בסדר, תמשיך לנסות להפוך הודעות של אחרים ללא אוביקטיביות בזמן שאתה מראה 0 הבנה בכדורגל עם הטענה שתורג'מן ודוידזאדה הם באותה רמה, בגלל זה האחד כשעזב אותנו הלך לקבוצת צמרת בבלגיה במיליון יורו והשני כשהושאל מאיתנו הגיע לשתי קבוצות תחתית באותה עונה כששתיהן יורדות ליגה בסוף השנה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 16 מאי 2017, 19:12, נערך 4 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: שאני אבין, אתה טוען שבן תורג'מן הוא באותה רמה כמו אופיר דוידזאדה?
אופיר הוא נגר התקפית אבל מבחינה הנגתית הבנת המשחק שלו ושל תורג'מן זה עולם אחר. אתמול תורג'מן ב-20 דקות שבר 3 פעמים את מלכודת הנבדל כשנתקע מאחור.
תורג'מן הוא לא לרמה שלנו, ואי אפשר להשוות בכלל סגל של קורוהוט ואורן ביטון לעומת סגל של קורוהוט ובן תורג'מן.

במועדון מדברים הרבה מאוד על רצון לייצור רוטציה ותחרות שנה הבאה, אם התקציב יגדל ונמצא דרך לבנות סגל עם בן ביטון, אלו, אורן ביטון וקורוהט ביחד, זה שיפור משמעותי לסגל עם תורג'מן ואוחיון שהם לא ברמה שלנו.

גם עמית ביטון לא לרמה שלנו, שחקן בית שי, אבל זה בסדר, תמשיך לנסות להפוך הודעות של אחרים ללא אוביקטיביות בזמן שאתה מראה 0 הבנה בכדורגל עם הטענה שתורג'מן ודוידזאדה הם באותה רמה, בגלל זה האחד כשעזב אותנו הלך לקבוצת צמרת בבלגיה במיליון יורו והשני כשהושאל מאיתנו הגיע לשתי קבוצות תחתית באותה עונה כששתיהן יורדות ליגה בסוף השנה...
אם הבנת מהדברים שלי שאופיר ותורגמן באותה רמה, אתה גנב דעת, מניפולטור או טיפש.

טיפש אתה לא.

נ.ב-

דיברתי על המשחק בסמי בפליאוף. החבר הכי טוב של מרצלו ליפי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב: אם הבנת מהדברים שלי שאופיר ותורגמן באותה רמה, אתה גנב דעת, מניפולטור או טיפש.

טיפש אתה לא.
נ.ב
תורג'מן היה טוב בסמי? כשעשה פנדל שהחזיר את חיפה לשום מקום מ1-0 לנו או כשאיבד את השחקן בטעות שנתנה למכבי חיפה את המהפך של ה2-1? כשבכר מגדיל לעשות ומוציא אותו דקה 50 ושם את מתן אוחיון כמגן שמאלי.
היה גם טוב בגביע מול קריית שמונה כשהודחנו?
מודה לתורג'מן על מה שתרם לנו, אבל הוא לא לרמה שלנו. ובניגוד לאופיר שיש לו תכונות של אתלט ותמיד היה ניתן לראות את הרף שלו, מה שתורג'מן מציג היום זה מה שנקבל.
גם בבן ביטון האמנתי בזמן שאתה קטלת אותו וקראת להעדיף עליו את מתן אוחיון, או שאולי את זה הספקת לשכוח קאפלו?

מה הטענה שלך? שאני מחפש את בן תורג'מן? שיש לו אינטליגנציית משחק? שאם קורוהט גומר את העונה בפברואר השנה אז אתה רגוע עם תורג'מן לאורך זמן? באופיר דוידזאדה האמנתי, גם בבן ביטון, גם בנואקמה וצדק שבתחילת הדרך התחילו נורא אצלנו, אני מסתכל על האיכויות של השחקן ועל הרף שלו. זאת גם הסיבה למה אני פחות מאמין בעמית ביטון ולא חושב שהוא אי פעם יהיה מספיק טוב בשבילנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Sir Alex Ferguson כתב: שאני אבין, אתה טוען שבן תורג'מן הוא באותה רמה כמו אופיר דוידזאדה?

גם עמית ביטון לא לרמה שלנו, שחקן בית שי, אבל זה בסדר, תמשיך לנסות להפוך הודעות של אחרים ללא אוביקטיביות בזמן שאתה מראה 0 הבנה בכדורגל עם הטענה שתורג'מן ודוידזאדה הם באותה רמה, בגלל זה האחד כשעזב אותנו הלך לקבוצת צמרת בבלגיה במיליון יורו והשני כשהושאל מאיתנו הגיע לשתי קבוצות תחתית באותה עונה כששתיהן יורדות ליגה בסוף השנה.

נ.ב
תורג'מן היה טוב בסמי? כשעשה פנדל שהחזיר את חיפה לשום מקום מ1-0 לנו או כשאיבד את השחקן בטעות שנתנה למכבי חיפה את המהפך של ה2-1? כשבכר מגדיל לעשות ומוציא אותו דקה 50 ושם את מתן אוחיון כמגן שמאלי.
מודה לתורג'מן על מה שתרם לנו, אבל הוא לא לרמה שלנו. ובניגוד לאופיר שיש לו תכונות של אתלט ותמיד היה ניתן לראות את הרף שלו, מה שתורג'מן מציג היום זה מה שנקבל.
גם בבן ביטון האמנתי בזמן שאתה קטלת אותו וקראת להעדיף עליו את מתן אוחיון, או שאולי את זה הספקת לשכוח קאפלו?
לבן תורג'מן יש הרמות וכדורים לאיזורים מסוכנים שגם עוד 10 שנים לא יהיו לאופיר.
בהגנה קיבלנו גול פה ושם בגלל תורג'מן אבל זה לא שאופיר עושה הגנה ברמה של מאלדיני.
האתלטיות וכל התכונות האחרות ששייכת לאופיר לא שוות כלום אם הוא לא יודע לנצל את הפוטנציאל שלו עד הסוף.
בסכומים שהוא מבקש אני משאיר כאן בכיף את תורג'מן אם הדילמה היא בין שניהם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yanivnew91 כתב: לבן תורג'מן יש הרמות וכדורים לאיזורים מסוכנים שגם עוד 10 שנים לא יהיו לאופיר.
בהגנה קיבלנו גול פה ושם בגלל תורג'מן אבל זה לא שאופיר עושה הגנה ברמה של מאלדיני.
האתלטיות וכל התכונות האחרות ששייכת לאופיר לא שוות כלום אם הוא לא יודע לנצל את הפוטנציאל שלו עד הסוף.
בסכומים שהוא מבקש אני משאיר כאן בכיף את תורג'מן אם הדילמה היא בין שניהם
תורג'מן אומנם איטי ולא עולה מספיק ומסורבל ותוקע הרבה פעמים את ההתקפות אבל כשהוא כבר מרים לרחבה זה מדויק יותר גם מאופיר ואפילו מקורוהט.
גם מבחינת שכר ברור שתורג'מן זה עולם אחר.
אבל העונה תודה לאל לא נתקלנו בפציעה אמיתית, במגן שגומר את העונה או שנעדר כמה חודשים טובים.
יש כאן מישהו שמאמין בתורג'מן כמגן הפותח שלנו לאורך עונה שלמה או תקופה ארוכה?
הגול מול מכבי פתח תקווה שאוחיון איבד את הכדור ותורג'מן נתן לשחקן פתח תקווה להקדים אותו לכדור גובה ולהשאיר את לידור כהן לבד ברחבת החמש זה גול קלאסי של שני מגינים שהם לא לרמה שלנו.
מישהו כאן רואה את קורוהט או אורן ביטון דוחפים את עצמם לקצה כשמי שאמור לתת להם תחרות זה תורג'מן?
הוא נלחם, ונותן את כל מה שיש לו, ובאמת שמגיע לו תודה על כל מה שתרם, אבל הבנת המשחק שלו ברמה נמוכה, והוא איטי מאוד, והוא מבחינת תכונות הגנתיות ברמה נמוכה מאוד ולא מתאים לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו, בטח אם נצטרך אותו בהרכב לאורך זמן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: נ.ב

מה הטענה שלך? שאני מחפש את בן תורג'מן? שיש לו אינטליגנציית משחק? שאם קורוהט גומר את העונה בפברואר השנה אז אתה רגוע עם תורג'מן לאורך זמן? באופיר דוידזאדה האמנתי, גם בבן ביטון, גם בנואקמה וצדק שבתחילת הדרך התחילו נורא אצלנו, אני מסתכל על האיכויות של השחקן ועל הרף שלו. זאת גם הסיבה למה אני פחות מאמין בעמית ביטון ולא חושב שהוא אי פעם יהיה מספיק טוב בשבילנו...
יש לי הרבה טענות, את חלקן אשמור לעצמי מפאת כבודך.

נעבור לדבר מקצועית משה, בלי מגילות, תאכלס;

-בן תורגמן מגן *שמאלי* מחליף. זהו. זה תפקידו. מחליף.
-לפעמים מזמן לו המזל והגורל ופציעות של המגנים הפותחים והוא מקבל את חולצת ההרכב.
-להוציא 2-3 משחקים, העולם לא קרס לתוך עצמו כשהוא שיחק. אפילו רחוק מכך.
-2-3 משחקים רעים, קרה לגדולים ממנו.

היות ומדובר במגן מחליף ובהתחשב בעובדה שמדובר על שחקן עם רגל שמאל, לא העמדה הכי משופעת בשחקנים בכדורגל העולמי בכלל והישראלי בפרט, הרצון התמידי "לזרוק אותו", "להעיף אותו", "הוא לא קשור לרמה", חורה לי מאוד.

הבנאדם פאקינג מחליף. עולה לשחק, נותן הכל, יש לו מעלות, יש לו חסרונות; כמו לכל שחקן, קל וחומר בעמדה הזו. כולל אופיר דוידזאדה, שאתם חסרונותיו מנית בעצמך. דוידזאדה אגב, שאתה מתפאר במשחק ההגנה האבסולוטי שלו, היה מסננת לפסטה שנתיים. אבל זכרון קצר.

לסיכומו של עניין, תורגמן לא יותר טוב מדוידזאדה. הוא מגן בינוני. אבל כמגן מחליף הוא מספיק טוב והוא הוכיח את זה בלא מעט משחקים ששיחק.

I rest my case

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אפשר להביא גם אלף מקרים כאלו של אופיר. השמועות מספרות שעד עכשיו יש לו סחרחורת ממה שהקיצוני של שריף עשה לו בטרנר.

בסופו של יום לא תורג'מן ולא אופיר הם שדרוג או יוצאים דופן באיכויות שלהם. הפערים המקצועיים ביניהם לא יצדיקו את פערי השכר ולכן אם ישחררו את קורהוט אעדיף לראות את תורג'מן בספסל מאשר את אופיר עם הברנז'ה הבאר שבעית מאחוריו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועלעולה כתב:אפשר להביא גם אלף מקרים כאלו של אופיר. השמועות מספרות שעד עכשיו יש לו סחרחורת ממה שהקיצוני של שריף עשה לו בטרנר.

בסופו של יום לא תורג'מן ולא אופיר הם שדרוג או יוצאים דופן באיכויות שלהם. הפערים המקצועיים ביניהם לא יצדיקו את פערי השכר ולכן אם ישחררו את קורהוט אעדיף לראות את תורג'מן בספסל מאשר את אופיר עם הברנז'ה הבאר שבעית מאחוריו.
מה רצת עד מולדובה?
דור מיכה נתן לו לקחת 2 אקמול במחצית וכוס תה חם.

עם מיכה אגב, תורג'מן הסתדר נהדר האחד המשחקים הגדולים בתולדות המועדון אם לא הגדול שבהם. משחק המהפך.

אבל את זה משה לא יזכיר, רק את המשחק הרע בסמי.
גם אני יודע לגנוב דעת...לא צריך בשביל זה דיפלומה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שי, אתה צריך להתקדם ידידי. התקציב עולה בהדרגה, המטרות עולות בהדרגה (הגעה לליגת האלופות או שחזור ההישג של השנה), גם האיכות של הסגל עולה בהדרגה. צריך לעשות את המעבר מלהשתמש במושג של מגן מחליף, למגן רוטציה.
בן ביטון בשלב מסוים היה גמור פיזית השנה. למזלנו זה הסתיים בכמה מתיחות וירידה ביכולת ולא חמור מכך.
אנחנו צריכים לשאוף שבכל עמדה יש לפחות שני שחקנים שיכולים לפתוח בכל יום נתון וההבדל ביניהם לא יהיה גדול.

כמעט בכל הפעמים השנה שבכר עשה רוטציה בגלל העומס של אירופה, ההפסד למכבי חיפה בסמי עופר בתחילת השנה, התיקו מול הפועל ת"א בפתח תקווה בתחילת השנה, ההדחה מול קריית שמונה בגביע המדינה, ההפסד לפראג בחוץ, שילמנו מחיר כבד על פערי האיכויות בין השחקנים שפותחים בדרך כלל וקיבלו מנוחה, לבין המחליפים.
וזה עוד כשבכר השנה סחט את הלימון כמה שיותר כשיש משחקים שכולנו הרגשנו שיש שחקנים שנופלים מהרגליים.

אז נכון, לא משנה מה נעשה לא נצליח לשכפל את ויטור או אוגו, אבל גם לא צריך להגיע למצב שמי שעולים במקומם זה עמית ביטון, מתן אוחיון, בן תורג'מן או וובה בראון, כי הפערים הם גדולים מידי. יש גם אמצע, ולזה צריך לשאוף.

מעריך מאוד כל שחקן שהיה שותף להישגים שלנו השנה, לא צוחק עליהם, לא מזלזל בהם, מודה להם על הכל, אבל אנחנו צריכים לשאוף ליותר, אנחנו צריכים לשאוף למחליפים שידחפו את השחקן שבעמדה איתם לקצה, ושיתנו לנו אפשרות לעשות רוטציה לא רק כשאין ברירה אלא גם מתוך בחירה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אגב, לא מבין מה אופיר נכנס כאן (אפרופו גונב דעת), אני דיברתי על שילוב של קורוהוט ואורן ביטון...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:שי, אתה צריך להתקדם ידידי. התקציב עולה בהדרגה, המטרות עולות בהדרגה (הגעה לליגת האלופות או שחזור ההישג של השנה), גם האיכות של הסגל עולה בהדרגה. צריך לעשות את המעבר מלהשתמש במושג של מגן מחליף, למגן רוטציה.
בן ביטון בשלב מסוים היה גמור פיזית השנה. למזלנו זה הסתיים בכמה מתיחות וירידה ביכולת ולא חמור מכך.
אנחנו צריכים לשאוף שבכל עמדה יש לפחות שני שחקנים שיכולים לפתוח בכל יום נתון וההבדל ביניהם לא יהיה גדול.

כמעט בכל הפעמים השנה שבכר עשה רוטציה בגלל העומס של אירופה, ההפסד למכבי חיפה בסמי עופר בתחילת השנה, התיקו מול הפועל ת"א בפתח תקווה בתחילת השנה, ההדחה מול קריית שמונה בגביע המדינה, ההפסד לפראג בחוץ, שילמנו מחיר כבד על פערי האיכויות בין השחקנים שפותחים בדרך כלל וקיבלו מנוחה, לבין המחליפים.
וזה עוד כשבכר השנה סחט את הלימון כמה שיותר כשיש משחקים שכולנו הרגשנו שיש שחקנים שנופלים מהרגליים.

אז נכון, לא משנה מה נעשה לא נצליח לשכפל את ויטור או אוגו, אבל גם לא צריך להגיע למצב שמי שעולים במקומם זה עמית ביטון, מתן אוחיון, בן תורג'מן או וובה בראון, כי הפערים הם גדולים מידי. יש גם אמצע, ולזה צריך לשאוף.

מעריך מאוד כל שחקן שהיה שותף להישגים שלנו השנה, לא צוחק עליהם, לא מזלזל בהם, מודה להם על הכל, אבל אנחנו צריכים לשאוף ליותר, אנחנו צריכים לשאוף למחליפים שידחפו את השחקן שבעמדה איתם לקצה, ושיתנו לנו אפשרות לעשות רוטציה לא רק כשאין ברירה אלא גם מתוך בחירה.
מי שקורא אותך בטוח שיש מגנים שמאליים בשוק כמו ***, רק לאסוף.

אפשר לסיים את הדיון, ההיצע הקיים הוא:

ביטון, קורהוט, תורגמן ואולי אולי אולי דוידזאדה.

העדיפות העליונה היא לביטון וקורהוט יחד.

במצב של תנאים שווים, הייתי לוקח את דוידזאדה במידה וקורהוט לא נשאר. במיליון וחצי יורו עלות כוללת, אני שולח אותו לגורדי בסובארו B4 מפוארת.

בכל זאת ליגיונר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אתם קשים מידיי עם תורג׳מן.
עשה התקדמות יפה העונה, וגם עונה קודמת היה לא רע בכלל.
הוא לא יהיה רוברטו קרלוס, אבל בהחלט מגן לגיטימי לליגת העל, והוא הוכיח שהוא ראוי להיות ברוטציה של הקבוצה מספר 1 בארץ בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב: מי שקורא אותך בטוח שיש מגנים שמאליים בשוק כמו ***, רק לאסוף.

אפשר לסיים את הדיון, ההיצע הקיים הוא:

ביטון, קורהוט, תורגמן ואולי אולי אולי דוידזאדה.

העדיפות העליונה היא לביטון וקורהוט יחד.

במצב של תנאים שווים, הייתי לוקח את דוידזאדה במידה וקורהוט לא נשאר. במיליון וחצי יורו עלות כוללת, אני שולח אותו לגורדי בסובארו B4 מפוארת.

בכל זאת ליגיונר.
אז אחרי כל התגובות שלך אתה בעצם כותב את מה שאני כותב, שאתה מעדיף את ביטון וקורוהוט שנה הבאה במאבק על עמדת המגן השמאלי, כלומר גם אתה היית מוותר על תורג׳מן אם התקציב מאפשר זאת, רק בלי השורה ״לא לרמה שלנו״. נו טוב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אז אחרי כל התגובות שלך אתה בעצם כותב את מה שאני כותב, שאתה מעדיף את ביטון וקורוהוט שנה הבאה במאבק על עמדת המגן השמאלי, כלומר גם אתה היית מוותר על תורג׳מן אם התקציב מאפשר זאת, רק בלי השורה ״לא לרמה שלנו״. נו טוב.
זו היתה השאלה בכלל? אם אני מעדיף את תורגמן או קורהוט?

העברתי ביקורת נוקבת על הצורה שאתה מתבטא כלפי שחקן שלנו, היא ביזיונית בעיניי.

סה טו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

להעביר ביקורת מקצועית על שחקן שמתפרנס מכדורגל וזאת העבודה שלו שהוא לא עומד ברף המקצועי לדעתי של הקבוצה שלנו זה ביזיוני?
אני דווקא חושב שלקרוא לחבר ליציע ולאוהד שמגיע לכל משחקי הקבוצה בטוב וברע ומחפש רק את טובת הקבוצה גונב דעת זה ביזיון.
כל אחד ודרך החיים שלו כניראה.

שלח תגובה