החיקוי המחליא של לווית חמאס הם גועל נפש דוחה, שאם היה מגיע מכיוון לה פמיליה, כל המדינה היתה על הרגליים. שריפת בובה, ארון קבורה ...הלווו לאן עפתם ישרמוטות?
הלוויה לקבוצת כדורגל..לא למדינה, או דת או לאום או אדם ספציפי..
עזוב את זה שהם נסחפו כי הפועל ת"א כולה ירדו ללאומית ולא התפרקו לגמריי..
אני מניח שלולא הבובה, זה לא היה נמצא בכותרות של ידיעות היום. חוץ מזה, שלא נראה שזה עשה כזה הייפ אתמול (לא היה בכותרות בYNET או בשאר האתרים) ופתאום היה מפתיע מאוד לראות את זה מרוח על חצי שער של ידיעות
אסי, דגים כתב:
בזיון שגולדהאר יוצא נקי מכל דבר בגלל שהוא בטורונטו. אם זה היה בעל בית מקומי היו שוחטים אותו. מוציאים הודעת גינוי לקונית והתקשורת תוותר בקלות
והקפטן המלוקק (ייני) לא חושב אפילו להגיד משהו נגד: "הם היו עושים אותו דבר אם היינו יורדים".
delta7 כתב:
והקפטן המלוקק (ייני) לא חושב אפילו להגיד משהו נגד: "הם היו עושים אותו דבר אם היינו יורדים".
צודק ב100%.
בכלל מי שצבוע כאן זאת התקשורת.
עושה מאומה על לא מאומה.
לגיטימי ששתי יריבות כאלו מושבעות ישמחו לאיד אחת כלםי השנייה וגם יעשו מעשים שהעין לא כל כך אוהבת.
זה קורה בכל העולם,אפילו הרבה יותר גרוע.
אני מבטיח לך כאן ועכשיו שאם להפועל ב"ש הייתה יריבה מושבעת אז האוהדים שלה היו עושים את אותו הדבר.
הייתי שמח לעשות להם את אותו הדבר אם הם היו יורדים וגם אוהדי הפועל היו עושים בדיוק אותו דבר, הם בסך הכול חיקוי עלוב ומצחיק של הלוויה שבוקה עשתה לריבר כשהם ירדו ליגה, כולם נהיו מתחסדים פתאום אבל האמת שהיו דברים מכוערים יותר בכדורגל.
מה שמפריע לי זה שהם ממשיכים לספר שהם שונים ומיוחדים מכולם למרות שהם שוב הוכיחו שהם אותה ערימת *** כמו כולם כאן, אבל זה לא יפריע להם לבכות כשקהלים אחרים יעשו פרובוקציות כאלה נגדם. וזה למה הם תמיד יהיו הכי שנואים.
נוראי ברמות מוגזמות אבל אפשר לראות את זה בכל העולם כמו הבובה של ואלבואנה בצרפת ועוד שלל מקרים. זה לא מוריד מהחומרה כמובן
מהתקשורת אני לא מצפה שתצביע על אשמים כשכל כולה מלאה באינטרסים
משעשע שבזמן שבכל אתר חדשות מדברים על קומץ אפשר למצוא תמיכה רבתי בארגון שלהם מצד הקהל שלהם.
מילא חוסר המודעות שהיה ידוע שקיים שם, גם חוסר עמוד שדרה?
טוב לנו, כמה קיצוניים יכולים למשוך שם בקלות את הקהל הרחב. כשזה יקרה זה יסמל סוף עידן מבחינתם בהרבה בחינות.