חחח אתה מגיב לבן אדם ואז אומר שלא שייכת את אליו, אלא לפייסבוק?The red one כתב: אני לא שייכתי את הציטוט הזה לאף אחד מכם. דיברתי על תגובות כאלה ואחרות בפייסבוק.
תהיה בריא אחי.
חחח אתה מגיב לבן אדם ואז אומר שלא שייכת את אליו, אלא לפייסבוק?The red one כתב: אני לא שייכתי את הציטוט הזה לאף אחד מכם. דיברתי על תגובות כאלה ואחרות בפייסבוק.
לא שייכתי את הציטוט הספציפי על אוהדי פח אלייך, את השאר כן.izguy83 כתב: חחח אתה מגיב לבן אדם ואז אומר שלא שייכת את אליו, אלא לפייסבוק?
תהיה בריא אחי.
יאללה הפועל.The red one כתב: לא שייכתי את הציטוט הספציפי על אוהדי פח אלייך, את השאר כן.
תודה לך, מאחל לך בריאות ואריכות ימים. נפגש בטדי
שוקל להגיע בלי צעיף. הכתפיים שלי צריכות מנוחה.Sir Alex Ferguson כתב:אם מכבי פתח תקווה תפסיד היום ובית"ר תבטיח את המקום השלישי, יתכן ושחקנים נוספים יקבלו מנוחה מחר...
הגיוני בהתחשב במצבאדום זקן כתב:יום של משחק וכאילו כל הפורום נמצא עכשיו בהלוויה של הפועל.
למה שהר אבל?Sir Alex Ferguson כתב:לפי מה שהבנתי, נואקמה, אוגו, אוחנה ושהר יפתחו בהרכב.
למה שהר אבל?למה לא?דר אדום בנשמה כתב: למה שהר אבל?
אהבתי את זה שוואקמה ואוגו יפתחו, אנחנו צריכים לשמור על ספורטיביות, יש מאבק על מיקום בליגה ויש סיכוי כלשהו שמכבי תפסיד לבני יהודה ואז המקום ה4 יהיה לא רלוונטי.