עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיא חניה כתב: סבבה זורם איתך , אבל אנשים מכתירים את יובל נעים כמלך , ואיך הוא הציל את הפועל אשקלון מירידה , אז צריך לומר גם את זה שאם לא בית הדין אשקלון יורדת יחד עם נעים.
ואם לא היו מורידים את הנקודות למכבי פתח תקווה בזמנו מי יודע איפה היינו היום...
לא צריך לחשוב על אם ככה ואם ככה, זה המצב, להפועל ירדו 9 נקודות בצדק ויובל נעים יצא מלך כי הוא השאיר את הפועל אשקלון בליגת העל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: גונב דעת מהרמות הגבוהות ביותר וגם יחצן לא קטן שברגעים אילו ממש במו אוזניי שמעתי ניסיון להריץ אותו לנבחרת(בחיי שאני לא משקר).
אך יחד עם זאת אם הייתם שואלים לפני תחילת העונה היורדת הבטוחה הייתה אשקלון עפ"י הרוב המוחלט.
ועל זה מגיע לו קרדיט.
הורדנו את אשקלון ליגה כשהסגל שלהם הורכב משחקני ליגה א. הם התחזקו מאוד בתנועה והעמידו קבוצה לגיטימית. אם אתה שואל אותי, הסגל הסופי שלהם טוב ומאוזן משל הפועל ואם היו יורדים, זה היה כשלון, אבל זה אני.

כמו שציינתי בהודעה הקודמת, יש נטיה להסתכל על אבי מחכה או חיים איצרין ולהתבלבל. לידם שיחקו שחקנים טובים בקנה מידה של קבוצת תחתית. ראיתי אתמול את המשחק, גם בגילו, רודי חדד שחקן טוב ומנוסה, יותר מגידי קניוק, קשר פליאוף עליון. הוא מניע כדור ברמה טובה, שולט בקצב. יובאנוביץ בלם מצוין לרמות הללו ואיבנציץ חלוץ משמעותי.

זו השדרה המרכזית של אשקלון ובניגוד לפתיחת העונה, מדובר על שדרה לא רעה בכלל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

דר אדום בנשמה כתב: ואם לא היו מורידים את הנקודות למכבי פתח תקווה בזמנו מי יודע איפה היינו היום...
לא צריך לחשוב על אם ככה ואם ככה, זה המצב, להפועל ירדו 9 נקודות בצדק ויובל נעים יצא מלך כי הוא השאיר את הפועל אשקלון בליגת העל.
אבל מה לא ברור בזה שיובל נעים לא עשה נס, אלא שמר על ה'מתנה' שקיבל מחוץ למגרש.
אף אחד לא אומר שהורדת הנקודות לא מוצדקת או לא חלק מהמשחק. רק אומרים שבלעדיה, בכדורגל בלבד, יובל נעים המהולל כבר היה מחפש מקום עבודה לשנה הבאה או לחלופין מחפש שחקנים בליגה השלישית בקזחסטן כדי לפגוע בזר טוב ללאומית.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: הורדנו את אשקלון ליגה כשהסגל שלהם הורכב משחקני ליגה א. הם התחזקו מאוד בתנועה והעמידו קבוצה לגיטימית. אם אתה שואל אותי, הסגל הסופי שלהם טוב ומאוזן משל הפועל ואם היו יורדים, זה היה כשלון, אבל זה אני.

כמו שציינתי בהודעה הקודמת, יש נטיה להסתכל על אבי מחכה או חיים איצרין ולהתבלבל. לידם שיחקו שחקנים טובים בקנה מידה של קבוצת תחתית. ראיתי אתמול את המשחק, גם בגילו, רודי חדד שחקן טוב ומנוסה, יותר מגידי קניוק, קשר פליאוף עליון. הוא מניע כדור ברמה טובה, שולט בקצב. יובאנוביץ בלם מצוין לרמות הללו ואיבנציץ חלוץ משמעותי.

זו השדרה המרכזית של אשקלון ובניגוד לפתיחת העונה, מדובר על שדרה לא רעה בכלל.
רשמתי כאן באחד הנושאים נראה לפני שבועיים בערך שלאשקלון יש סגל לא פחות טוב מהפועל ת"א,כמובן שיצאו עליי,אבל תאכלס אשקלון פגעה בול בזרים בינואר,זה מה שהשאיר אותה ליגה.
אך עדיין,גם לפגוע בזרים צריך לדעת.
אשקלון התחילה כקבוצה מאוד חלשה ועם הזמן הלכה והשתפרה ואם הסגל הזה היה מתחילת העונה אז אני לא רואה אותם בכלל נלחמים נגד הירידה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:
אבל מה לא ברור בזה שיובל נעים לא עשה נס, אלא שמר על ה'מתנה' שקיבל מחוץ למגרש.
אף אחד לא אומר שהורדת הנקודות לא מוצדקת או לא חלק מהמשחק. רק אומרים שבלעדיה, בכדורגל בלבד, יובל נעים המהולל כבר היה מחפש מקום עבודה לשנה הבאה או לחלופין מחפש שחקנים בליגה השלישית בקזחסטן כדי לפגוע בזר טוב ללאומית.
בוא נשאל את זה בצורה אחרת, אם יובל נעים מאמן את הפועל ת"א במקום קורצקי, יש לך ספק שהם נשארים בליגה?

אפשר להתווכח על הסגנון ועל היכולות. אי אפשר להתווכח על ההישגים, בדיוק כפי שקשה להתווכח עם מספרים של שחקנים.
מהבחינה הזאת הוא נמצא בצמרת המאמנים הפעילים בישראל, הרבה לפני קולגות שמקבלים קבוצות גדולות ונכשלים שנה אחר שנה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אגב, הקרבות תחתית הללו סתמו את הגולל על האגדה שקהל משרת בצורה חד סטרית את הקבוצה שלו.

הקהל של הפועל היה בעוכריה בסוף, השחקנים קרסו תחת הלחץ

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר אדום בנשמה כתב:כמו שאנחנו נשארנו בזכות הורדת הנקודות של מכבי פתח תקווה בזמנו שהגיע להם על האלימות של העובדים שלהם.
דר אדום בנשמה כתב:ואם לא היו מורידים את הנקודות למכבי פתח תקווה בזמנו מי יודע איפה היינו היום...

תחרוואת.
זה שהפער ביננו בסיום העונה היה 3 נק' בלבד (ונחיתות ביחס שערים) זה רק כי היינו עליהם בפור 6, 3 מחזורים לסיום. הגענו זחוחים נגד עכו בבית והפסדנו 3-1, ושבוע אחרי ברמה"ש שיחקנו על תיקו כדי להישאר תלויים בעצמנו במחזור הסיום. אם היינו עם הגב אל הקיר וחייבים את הנקודות, אין מצב שהיינו מאבדים 5 נק' בשני המשחקים הללו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: בוא נשאל את זה בצורה אחרת, אם יובל נעים מאמן את הפועל ת"א במקום קורצקי, יש לך ספק שהם נשארים בליגה?

אפשר להתווכח על הסגנון ועל היכולות. אי אפשר להתווכח על ההישגים, בדיוק כפי שקשה להתווכח עם מספרים של שחקנים.
מהבחינה הזאת הוא נמצא בצמרת המאמנים הפעילים בישראל, הרבה לפני קולגות שמקבלים קבוצות גדולות ונכשלים שנה אחר שנה.
הוא תמיד יהיה מאמן של קבוצות קטנות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: בוא נשאל את זה בצורה אחרת, אם יובל נעים מאמן את הפועל ת"א במקום קורצקי, יש לך ספק שהם נשארים בליגה?

מסכים לגמרי.
עזבו אתכם שטויות,אלי אוחנה חוזר לבית"ר.
אם הייתי אוהד ביתר זה היה אחד הדברים המרגשים.
רק הוא יוכל לאחות את הקרעים,קונצנזוס בירושליים.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: מסכים לגמרי.
יכול להיות שכן, אבל מצד שני ייתכן שלא

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: מסכים לגמרי.
טביב מבשל לאוחנה דייסה יותר מגעילה מקורנפיין.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

סופסוף קול שפוי.
אנשים מתקשים לעשות הפרדה בין האישיות (שמיותר להרחיב עליה את הדיבור..) ליכולות המקצועיות. הבחור לקח אותם בליגה א', עלה איתם שתי ליגות ברציפות והעונה השאיר אותם נגד כל הסיכויים. גם בשאר הקבוצות בהן אימן, לרוב היתה לו הצלחה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אלדר כתב: הוא תמיד יהיה מאמן של קבוצות קטנות

אותו דבר אמרו על אלישע לוי...
yedidel כתב:
יכול להיות שכן, אבל מצד שני ייתכן שלא

לגמרי.
מי שזוכר - זוכר שבקדנציה הקודמת הגיע שלב בו ההילה התפוגגה וקריאות ה"תתפטר" ממש לא היו נחלתם של קומץ.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

טביב מביא את אוחנה ויום אחר כך משחרר את אייבינדר(מחר צפויה לצאת הודעה שהוא לא ממשיך). הכל שם בר חלוף.

זו ההנצחה למעמד של ביתר בכדורגל הישראלי ולשיטה שטביב מנציח בה בצורה כל כך מובהקת.

ביתר הפכה ממקום שרוצים להגיע אליו, למקום ששואפים להתקדם ממנו הלאה, כלכלית ומקצועית. היא צומת בכדורגל הישראלי ולא יעד מרכזי.

אתה מצפה שההגעה של אוחנה תזניק אותם...ואז מגלה שהקפטן שלהם עוזב.

אוחנה לא יאחה קרעים לדעתי, הוא בסך הכל מטרה פחות פופולרית לחצים המוצדקים שיופנו לטביב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Totti כתב:טביב מביא את אוחנה ויום אחר כך משחרר את אייבינדר(מחר צפויה לצאת הודעה שהוא לא ממשיך). הכל שם בר חלוף.

זו ההנצחה למעמד של ביתר בכדורגל הישראלי ולשיטה שטביב מנציח בה בצורה כל כך מובהקת.

ביתר הפכה ממקום שרוצים להגיע אליו, למקום ששואפים להתקדם ממנו הלאה, כלכלית ומקצועית. היא צומת בכדורגל הישראלי ולא יעד מרכזי.

אתה מצפה שההגעה של אוחנה תזניק אותם...ואז מגלה שהקפטן שלהם עוזב.

אוחנה לא יאחה קרעים לדעתי, הוא בסך הכל מטרה פחות פופולרית לחצים המוצדקים שיופנו לטביב.

מחד - הכל נכון לגבי טביב.

מאידך - אלמלא זרק להם גלגל הצלה בזמנו, היו הולכים לאבדון.

שלח תגובה