לצורך העניין אם מתפנה מקום של זר במקום סוארס אז מביאים חלוץ ואז אנחנו עם ויטור,אוגו,טוני,חלוץ זר. צריכים קשר התקפי ואז מוותרים על אחד מבין הובאן או קורהוטdelta7 כתב: למה לא? הכוונה היתה שמתפנה עמדה של זר, מה שיאפשר אולי להשאיר את הובאן.
רשמי: וויליאם סוארס חתם לעונה וחצי
Re: רשמי: וויליאם סוארס חתם לעונה וחצי
.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 13 מאי 2017, 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין בינינו ויכוח.שיש כתב: לצורך העניין אם מתפנה מקום של זר במקום סוארס אז מביאים חלוץ ואז אנחנו עם ויטור,אוגו,טוני,חלוץ זר. צריכים קשר התקפי ואז מוותרים על אחד מבין הובאן או קורהוט
חלוץ ע"ח עמדת הזר של סוארס ואם צריך זר נוסף אחד מהשניים קורהוט או הובאן יחתך למרבה הצער.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ויכול להיות שנצטרך קשר זר לאמצע ואז יחתכו את שניהם לצערי.delta7 כתב: אין בינינו ויכוח.
חלוץ ע"ח עמדת הזר של סוארס ואם צריך זר נוסף אחד מהשניים קורהוט או הובאן יחתך למרבה הצער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני חושב שגם בוקולי קיבל, אם כן, זה המקרה הדומה, הרבה שנים בארץ, "מומחה" שתרם רבות לקהילה בלה בלה בלה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לו אישה ישראלית אם אני לא טועה.MikiRed כתב:אני חושב שגם בוקולי קיבל, אם כן, זה המקרה הדומה, הרבה שנים בארץ, "מומחה" שתרם רבות לקהילה בלה בלה בלה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עפ"י ויקיפדיה:MikiRed כתב:אני חושב שגם בוקולי קיבל, אם כן, זה המקרה הדומה, הרבה שנים בארץ, "מומחה" שתרם רבות לקהילה בלה בלה בלה
בוקולי ביקש אזרחות ב-2006 ונדחה.
לאחר שביקש אזרחות פעם נוספת קיבל ב-2008 מעמד של תושב ארעי.
ב-2009 ביקש אזרחות בפעם השלישית ושוב נדחה.
ב-2013 קיבל מעמד של תושב קבע וכחצי שנה לאחר מכן קיבל סופסוף אזרחות בזכות "פעילותו החברתית ותרומתו לקהילה".
המקרה דומה ולא דומה למקרה סוארז.
דומה בכך שהוענק לבוקולי מעמד תושב ארעי, אך שונה מאוד בכך שהמעמד שהוענק היה חלק מתהליך התאזרחותו (עפ"י רוח החוק מעמד זה משמש לעיתים כמעמד ביניים עד קבלת אזרחות ישראלית) ויותר מכך מדובר בשחקן שקשר את גורלו בישראל, הראה רצון ונכונות להיות אזרח ישראלי, הביא לכאן את משפחתו ונשאר כאן גם לאחר שפרש. כל זאת לא קרוב אפילו למקרה סוארז.
עכשיו, אחרי שקיבלה אזרחות אתה אכן לא טועה...דר אדום בנשמה כתב:יש לו אישה ישראלית אם אני לא טועה.
- The red one
אתר איטלקי עם 154K לייקים מדווח שסוארס מועמד לסמפדוריה
https://www.calcioweb.eu/2017/06/esclus ... /10116155/" onclick="window.open(this.href);return false;
'-_-
https://www.calcioweb.eu/2017/06/esclus ... /10116155/" onclick="window.open(this.href);return false;
'-_-
לא משחררים בפחות מ-2 מיליון יורו 

צחוק צחוק אם נצליח הפעם למכור אותו זאת תהיה גניבה. כל שקל שנקבל עליו בונוס, כרגע אני מקווה שנצליח להיפטר מהחוזה בלי לשלם אותוהפועלעולה כתב:לא משחררים בפחות מ-2 מיליון יורו
גם שם מנפיציםThe red one כתב:אתר איטלקי עם 154K לייקים מדווח שסוארס מועמד לסמפדוריה
'-_-
סמפדוריה או סוסואלו או סאו פאולו לא משנה רק שיקחו אותו
חחחחחחחחחח
אין סיכוי
אין סיכוי
רק שלא נגלה שמדובר בויטור או צדק