עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- yanivnew91
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
אל תהיו יצורים
ברור שבבסיס לפני הכל כל אחד פה אוהד של הפועל באר שבע
עם השנים יש קבוצות מאירופה שמצאו חן בעיניי יותר בגלל שחקנים גדולים ששיחקו שם ועוד
אני למשל נסעתי פעמיים למשחקים של ולנסיה כי אני מת על הקבוצה הזאת עוד מהימים של איימאר ומנדיאטה
אבל שוב, אם יש משחק שלנו או של קבוצה שאני אוהב מספרד או איטליה אז קודם הפועל באר שבע
ברור שבבסיס לפני הכל כל אחד פה אוהד של הפועל באר שבע
עם השנים יש קבוצות מאירופה שמצאו חן בעיניי יותר בגלל שחקנים גדולים ששיחקו שם ועוד
אני למשל נסעתי פעמיים למשחקים של ולנסיה כי אני מת על הקבוצה הזאת עוד מהימים של איימאר ומנדיאטה
אבל שוב, אם יש משחק שלנו או של קבוצה שאני אוהב מספרד או איטליה אז קודם הפועל באר שבע
אם הייתי ב2 משחקים של בארסה, אז יש רשות להיות אוהד שלהם?
איפה היית שהם נסעו ללוד ונצרת?izguy83 כתב:אם הייתי ב2 משחקים של בארסה, אז יש רשות להיות אוהד שלהם?
גדול. חחyedidel כתב:
איפה היית שהם נסעו ללוד ונצרת?
----
אני אוהד יובה מיימי נדבד.
מודה שלא היתי שם בשבילם אחרי הפרשה
אפשר להגדיר אותי אוהד הצלחות מאז שחזרו לסריה א
אהבה לבש היא שונה בתכלית
יובה זה תחביב שכיף לי איתו
יש פה כמה פוליטיקאים כמוךForeverRed כתב: הפועל באר שבע.
ברור שבאר שבע היא הראשונה גם בפזם וגם באהבה אליה
אבל מבחוץ יש תמיד קבוצה שאתה אוהב לא מכיר אחד שלא
זה שי !

הנה אחד.זה שי ! כתב: יש פה כמה פוליטיקאים כמוך
ברור שבאר שבע היא הראשונה גם בפזם וגם באהבה אליה
אבל מבחוץ יש תמיד קבוצה שאתה אוהב לא מכיר אחד שלא
זה שי !
אומר לך דוגרי, אני רואה כדורגל עולמי בצורה נייטרלית לחלוטין. ליגת האלופות מבחינתי היא רק כמשהו נלווה לערב עם החבר'ה. מונדיאל זה אירוע. יורו זה נחמד. אני גם בדרך כלל מזדהה עם האנדרדוג באותו משחק.
כמח שכתבו שמעליי, אפילו צעד קדימה; ביתר ירושלים נגד עכו בערוץ 5 מול דרבי של מנצסטר ב5+, רואה ליגת ישראלית בלי לחשוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הייתי ב2 קלאסיקו באותו השבוע.yedidel כתב:
איפה היית שהם נסעו ללוד ונצרת?
אוהד הצלחות.
- ForeverRed
אלא אם כן אחד המשחקים נפל על שישי בסביבות 15:00 בצהריים.izguy83 כתב: הייתי ב2 קלאסיקו באותו השבוע.
אוהד הצלחות.
- The red one
נקודת שפל חדשה בהפועל תל אביב - קטטה בין אוהדים לשחקנים באימון. בווידאו בONE ניתן לראות אמבוש של השחקנים על אוהד.
כל הדרך אמרתי שהם ישארו בליגה ואחרי זה ממש יש לי תחושה שזה יקרה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:נקודת שפל חדשה בהפועל תל אביב - קטטה בין אוהדים לשחקנים באימון. בווידאו בONE ניתן לראות אמבוש של השחקנים על אוהד.
גם לי האמת... יש לי תחושה שאשקלון יהיו מחר בבלאק אאוט.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שחזור של עונה שעברה.
התל אביבים טוענים לחוסר ספורטיביות וחשד למשחק מכור מהצד השני, התקשורת המגויסת משתפת איתם פעולה בזמן שכולם מתעלמים מהיריבה השנייה שעתידה להתבזות.
אז 6-0 לא יהיה שם, אך ורק כי הפועל לא מסוגלים לכבוש 6 שערים. אבל הניצחון שלהם סלול. כל הלחץ על אשקלון...
התל אביבים טוענים לחוסר ספורטיביות וחשד למשחק מכור מהצד השני, התקשורת המגויסת משתפת איתם פעולה בזמן שכולם מתעלמים מהיריבה השנייה שעתידה להתבזות.
אז 6-0 לא יהיה שם, אך ורק כי הפועל לא מסוגלים לכבוש 6 שערים. אבל הניצחון שלהם סלול. כל הלחץ על אשקלון...
עמית ביטון מסתכל מהצד בקטע של ״עוד יומיים אני עף מהבית משוגעים הזה״
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפועלעולה כתב:שחזור של עונה שעברה.
ליגה ארצית, עונת 89/90, מחזור הנעילה: הקרב על הכרטיס השני ללאומית (דאז הליגה הראשונה) בין הפועל ת"א למכבי יבנה מגיע לישורת האחרונה. שתיהן בשוויון נק', אלא שיבנה היתה על הסוס בשל יחס שערים עדיף. משמע: בהנחה ריאלית שיבנה לא תמעד (בבית מול בית"ר נתניה), הפועל ת"א חייבת לנצח בהפרש מפלצתי את מכבי רמת עמידר כדי לעלות. יבנה אכן עשתה את שלה וניצחה, אלא שהשמפניות נפתחו בסופו של דבר בבלומפילד אחרי שהפועל ת"א תפרה לעמידר שישייה על האפס, במשחק שאלמלא הלובי האדום בתשקורת (שהיה אז חזק פי כמה מהיום) היה ממותג בתודעה לדורי דורות כשערורייתי ברמות ששמורות רק למשחק השרוכים (קארמה, איך שגלגל מסתובב לו, מה שתרצו...)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יא חסרה..אורי אדום בנשמה כתב:
ליגה ארצית, עונת 89/90, מחזור הנעילה: הקרב על הכרטיס השני ללאומית (דאז הליגה הראשונה) בין הפועל ת"א למכבי יבנה מגיע לישורת האחרונה. שתיהן בשוויון נק', אלא שיבנה היתה על הסוס בשל יחס שערים עדיף. משמע: בהנחה ריאלית שיבנה לא תמעד (בבית מול בית"ר נתניה), הפועל ת"א חייבת לנצח בהפרש מפלצתי את מכבי רמת עמידר כדי לעלות. יבנה אכן עשתה את שלה וניצחה, אלא שהשמפניות נפתחו בסופו של דבר בבלומפילד אחרי שהפועל ת"א תפרה לעמידר שישייה על האפס, במשחק שאלמלא הלובי האדום בתשקורת (שהיה אז חזק פי כמה מהיום) היה ממותג בתודעה לדורי דורות כשערורייתי ברמות ששמורות רק למשחק השרוכים (קארמה, איך שגלגל מסתובב לו, מה שתרצו...)
דוביד שוויצר האגדי יודע ששחקני יבנה עולים עם נעלי פקקים ונותן הוראה להרטיב את הדשא.
יעקב שוקו נומדר האגדי עם רביעייה לרשת ביתר נתניה שלא מספיקה לה.
אבל כן.. מכור רצח היה המשחק הזה.
לא יודע מה יעשו הפועל ת"א וכפר-סבא...
ק"ש מנצחת את אשקלון מחר.
ק"ש מנצחת את אשקלון מחר.