אתה סותר את עצמך, אתה טוען שהוא לא כזה טוב, ושחקן פחות על המגרש ובסוף רושם אני לא רוצה שהוא יעזוב, חלוץ כזה טוב בסגל. לבן שהר יש חסרונות ואף אחד לא מנסה לעוות את המציאות לגביהם, ועדיין הוא חלוץ שסיים עם 17 גולים בכל המסגרות ובנוסף מצריך התייחסות מיוחדת של שחקני ההגנה. עכשיו לך לסטטיסטיקה של גבאי ולהשפעה שלו על שחקני הגנה ותחזור אלידר אדום בנשמה כתב: אתה מרגיש עם בן שהר שיש לך 11 שחקנים על המגרש?
כי אני לא, אני מרגיש שיש 10 שחקנים שהוא משחק לא משנה באיזו עמדה.
ד"א מעולם לא טענתי שיש לו את האופי של דובב גבאי, כולנו יודעים מה היה האופי של שחקנים ששיחקו אצלנו בתקופה של אלישע, רובם היו עצלנים, ב שהר גם בחור חיובי בחדר ההלבשה וגם מקצוען, אבל מבחינת יכולת אני לא רואה הבדל גדול בינו לבין דובב...
ברור שאני לא רוצה שהוא יעזוב, חלוץ כזה טוב שיהיה בסגל, אבל להפוך אותו לחלוץ השני הכי טוב שלנו אם יביאו חלוץ זר, ברדה מבחינתי טוב ממנו.
בן שהר
Re: בן שהר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אמרתי שיש לו מקום בסגל, לא שהוא חלוץ מעולה אז אל תוציא לי מילים שלא כתבתי.blueman כתב: אתה סותר את עצמך, אתה טוען שהוא לא כזה טוב, ושחקן פחות על המגרש ובסוף רושם אני לא רוצה שהוא יעזוב, חלוץ כזה טוב בסגל. לבן שהר יש חסרונות ואף אחד לא מנסה לעוות את המציאות לגביהם, ועדיין הוא חלוץ שסיים עם 17 גולים בכל המסגרות ובנוסף מצריך התייחסות מיוחדת של שחקני ההגנה. עכשיו לך לסטטיסטיקה של גבאי ולהשפעה שלו על שחקני הגנה ותחזור אלי
ו17 שערים ש7 מהם בפנדלים זה לא שוס כזה גדול...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תראה, אם אתה אומר לדעתך אנחנו משחקים עם שחקן פחות כשהוא על המגרש, איך אתה עדיין מעדיף אותו בסגל ?דר אדום בנשמה כתב: אני אמרתי שיש לו מקום בסגל, לא שהוא חלוץ מעולה אז אל תוציא לי מילים שלא כתבתי.
ו17 שערים ש7 מהם בפנדלים זה לא שוס כזה גדול...
בשביל מה ? אם הוא יכנס למשחק הוא רק יחליש אותנו לדעתך, כי לפני שהוא נכנס היינו 11 ועכשיו 10
אני מת עליו.
מקצועית הוא לא השחקן שיתן פה 25+ שערים בעונה.
אבל הוא שם תמיד עם שמחת כדורגל וחיוך מטומטם.
גול חותם אליפות ומרגיע קצבי לב נגד סכנין
פנדל במשחק עונה עם לחץ ענק של 6 נקודות
ושער ניצחון אדיררר נגד אינטר.
בן סהר הוא לא סקורר מדופלם וכן ניפחו אותו בענק בגלל צ׳לסי.
אבל הוא נכס שאתה רוצה אצלך.
מקצועית הוא לא השחקן שיתן פה 25+ שערים בעונה.
אבל הוא שם תמיד עם שמחת כדורגל וחיוך מטומטם.
גול חותם אליפות ומרגיע קצבי לב נגד סכנין
פנדל במשחק עונה עם לחץ ענק של 6 נקודות
ושער ניצחון אדיררר נגד אינטר.
בן סהר הוא לא סקורר מדופלם וכן ניפחו אותו בענק בגלל צ׳לסי.
אבל הוא נכס שאתה רוצה אצלך.
אני הסתכלתי על התגובה שלי , ללא ספק מעט הגזמתי בתגובה , בן הוא לא ההבדל בין אליפות לסגנות, אבל ללא ספק בהיצע הישראלי הדל הוא שחקן שחייב לשמור עליו.
בקיצור; לא שחקן שאתה בוחר ראשון בשכונה ב-4 ושוער.גיא חניה כתב:אני הסתכלתי על התגובה שלי , ללא ספק מעט הגזמתי בתגובה , בן הוא לא ההבדל בין אליפות לסגנות, אבל ללא ספק בהיצע הישראלי הדל הוא שחקן שחייב לשמור עליו.
מאלו שנשארים אחרונים והולכים לבוחר שנשאר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוצאת לי את המילים מן המקלדת .Totti כתב: בקיצור; לא שחקן שאתה בוחר ראשון בשכונה ב-4 ושוער.
מאלו שנשארים אחרונים והולכים לבוחר שנשאר
מטריף אותי הסיפור איתו. בהפועל היה לו אחלה דריבל ונוכחות.
אז אתם יכולים להגיד שהקדנציה בהפועל ת"א הייתה לפני 6 שנים. אבל גם לפני שנה וחצי, בנבחרת וכשרק הגיע אלינו, הוא היה מעורב במשחק הרבה יותר מעכשיו. לדוגמה נגד ק"ש במחזור הפתיחה של 15/16 ממש עפתי עליו. שמר על הכדור, עשה המון תנועה נכונה ולא פחד לגעת בכדור.
לא מבין מה הולך איתו ומתי הוא הפך לכזה נגר..... אף פעם לא בלט בתחום הטכניקה יוהשליטה בכדור אבל לא היה כזה גרוע.
ובכל זאת, אסור לוותר איתו ורצוי להיכנס איתו כבר בקיץ למו"מ על חוזה. אין אופציות טובות ממנו בשוק.
אז אתם יכולים להגיד שהקדנציה בהפועל ת"א הייתה לפני 6 שנים. אבל גם לפני שנה וחצי, בנבחרת וכשרק הגיע אלינו, הוא היה מעורב במשחק הרבה יותר מעכשיו. לדוגמה נגד ק"ש במחזור הפתיחה של 15/16 ממש עפתי עליו. שמר על הכדור, עשה המון תנועה נכונה ולא פחד לגעת בכדור.
לא מבין מה הולך איתו ומתי הוא הפך לכזה נגר..... אף פעם לא בלט בתחום הטכניקה יוהשליטה בכדור אבל לא היה כזה גרוע.
ובכל זאת, אסור לוותר איתו ורצוי להיכנס איתו כבר בקיץ למו"מ על חוזה. אין אופציות טובות ממנו בשוק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינת עלות למערכת, העלות שלו (380 אלף דולר שכר ומיסוי של ישראלי) גבוה משל ויטור, גבוה משל אוגו, גבוה משל טוני.
אם לא היה ישראלי אולי היינו חושבים פעמיים אם להשאיר, אבל לאור העובדה שהוא ישראלי, ובהחלט שחקן טוב גם אם לא מצוין כמו שחשבנו, גם אני מקווה שיאריכו לו את החוזה...
אם לא היה ישראלי אולי היינו חושבים פעמיים אם להשאיר, אבל לאור העובדה שהוא ישראלי, ובהחלט שחקן טוב גם אם לא מצוין כמו שחשבנו, גם אני מקווה שיאריכו לו את החוזה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לא חושב שתמצא פה אחד שלא מעוניין בכך.Sir Alex Ferguson כתב:מבחינת עלות למערכת, העלות שלו (380 אלף דולר שכר ומיסוי של ישראלי) גבוה משל ויטור, גבוה משל אוגו, גבוה משל טוני.
חבל רק שזה קורה פחות בגלל היכולת ויותר בשל היעדר אלטרנטיבות.
בינתיים בטמקא...מוגלבסקי מפרש את דבריו של שהר ממסיבת העיתונאים כרצונו ופותח בכותרת:
"שהר שוקל את עתידו בבאר שבע"
"שהר שוקל את עתידו בבאר שבע"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
"במנטליות שלנו אנחנו רוצים לנצח בכל משחק, ונרצה לנצח גם מחר את בית"ר. במהלך החגיגות שלנו עקבתי גם אחרי התוצאה של הפועל תל אביב. גדלתי שם מגיל תשע. יש לי פינה בלב למועדון וזה מצער. אולי זה לטובה. עצוב לליגה, אבל אני מאמין שהם יחזרו בקרוב. אני לא מצטער שלא חתמתי שם. אני וטוני לא מדברים על מי יכבוש יותר ומי יהיה מלך השערים של הקבוצה. הכי חשוב זה שכבשנו הרבה שערים ועזרנו לקבוצה. אני אוהב את באר שבע, יש לי עוד שנה פה. קבענו לדבר על הארכת החוזה בסוף העונה".סניור כתב:מה הוא אמר?
בינתיים שינו את הכותרת.
שמע אתה כלכך צודק. הכל התחיל להדרדר אחרי מחלת הנשיקה. כאילו איבד טיפה מהרגש והשכל.הפועלעולה כתב:מטריף אותי הסיפור איתו. בהפועל היה לו אחלה דריבל ונוכחות.
לכנות אותו "גבאי" זה עלבון וכפיות טובה.
הוא נגר, תמיד טענתי את זה וטוב שבאו משחקי סוף עונה הללו באגף כדי שכולם יבינו שאין לו מה לחפש שם.
אבל הוא חלוץ רחבה טוב מאוד לישראל, הסיומת שלו בנגיעה היא ברמה גבוהה.
יאמר לזכותו שגם לא משחקים עליו מספיק, כשהכדור כן נכנס אליו לרחבה הוא עושה את העבודה לרוב.
לגאדיר לדוגמא יש יותר כדורגל אבל אין לו סיומת כמו של בן.
גאדיר הוא די פספוס, יש לו מהירות, תנועה, יכולת כדרור ואגרסיביות, חסר רק יותר קור רוח במשחק ומול השער כדי לייצר יופי של שחקן.
בהחמצה מול הרוש בטרנר הוא גם החמיץ את העונה הזו.
הוא נגר, תמיד טענתי את זה וטוב שבאו משחקי סוף עונה הללו באגף כדי שכולם יבינו שאין לו מה לחפש שם.
אבל הוא חלוץ רחבה טוב מאוד לישראל, הסיומת שלו בנגיעה היא ברמה גבוהה.
יאמר לזכותו שגם לא משחקים עליו מספיק, כשהכדור כן נכנס אליו לרחבה הוא עושה את העבודה לרוב.
לגאדיר לדוגמא יש יותר כדורגל אבל אין לו סיומת כמו של בן.
גאדיר הוא די פספוס, יש לו מהירות, תנועה, יכולת כדרור ואגרסיביות, חסר רק יותר קור רוח במשחק ומול השער כדי לייצר יופי של שחקן.
בהחמצה מול הרוש בטרנר הוא גם החמיץ את העונה הזו.