בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: בן שהר

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב: פנדלים הם חלק מהמשחק. כמו החופשיות של בוזגלו.
כמו שהקבוצה שלנו הוכיחה, לבעוט פנדל זה הדבר שהכי קשה להם...

הבעיה של בן היא בעיקר תמיד ריצה לעומק, לעומת ברדה שבא לקבל כדור, להרגיש אותו מידי פעם, להכנס למשחק מהפעולות הפשוטות.
בן סוג של ראש בקיר ובגלל זה הוא נעלם רוב המשחק והתנדנד בין קבוצות רוב הקריירה
לא סתם השוו אותו לדובב גבאי.
כשהגיע, הייתי בטוח שהבאנו חלוץ אירופאי שהנשק העיקרי שלו הוא תנועה לעומק, בשילוב מהירות שלא יתמודדו איתה בליגה הזו.
אז שנה שעברה דיברנו הרבה על זה שמוסרים לו מאוחר מדי והוא נתפס בנבדל והאשמנו את כולם חוץ ממנו (והתעלמנו מהעובדה שהוא משחק עם המוסרים הטובים בליגה).
אחרי העונה הזו, אפשר להגיד שזו לא הבעיה. הוא פשוט לא עושה תנועה אפקטיבית (כתבתי מקודם שגאדיר לדוגמא, עושה זאת מצויין. הבעיה שהוא כשיר פעם באף פעם).
אומר לך חד משמעית, אם לא היה מדובר בבן שהר ששיחק בצ'לסי בגיל 18, היו שוחטים אותו כאן מזמן.
הוא מקצוען, דמות חיובית והכל, אבל פשוט לא לרמה של הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב: לא סתם השוו אותו לדובב גבאי.
כשהגיע, הייתי בטוח שהבאנו חלוץ אירופאי שהנשק העיקרי שלו הוא תנועה לעומק, בשילוב מהירות שלא יתמודדו איתה בליגה הזו.
אז שנה שעברה דיברנו הרבה על זה שמוסרים לו מאוחר מדי והוא נתפס בנבדל והאשמנו את כולם חוץ ממנו (והתעלמנו מהעובדה שהוא משחק עם המוסרים הטובים בליגה).
אחרי העונה הזו, אפשר להגיד שזו לא הבעיה. הוא פשוט לא עושה תנועה אפקטיבית (כתבתי מקודם שגאדיר לדוגמא, עושה זאת מצויין. הבעיה שהוא כשיר פעם באף פעם).
אומר לך חד משמעית, אם לא היה מדובר בבן שהר ששיחק בצ'לסי בגיל 18, היו שוחטים אותו כאן מזמן.
הוא מקצוען, דמות חיובית והכל, אבל פשוט לא לרמה של הקבוצה.
זה באמת יאמר לזכותו שבניגוד להרבה שחקנים שהיו אצלנו בתקופות הפחות טובות הוא מקצוען אמיתי, מתאמן מעולה ולא בחור עצלן, הבעיה היא שכנראה אין לו יכולת מעבר, וזה לא קשור לזה שהוא שיחק פחות שלוסיו היה.
אם לוסיו למרות שהוא כנראה לא החלוץ שהיינו צריכים הרגשתי שיש חלוץ על המגרש, עם שהר זה מרגיש כמו שחקן פחות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: זה באמת יאמר לזכותו שבניגוד להרבה שחקנים שהיו אצלנו בתקופות הפחות טובות הוא מקצוען אמיתי, מתאמן מעולה ולא בחור עצלן, הבעיה היא שכנראה אין לו יכולת מעבר, וזה לא קשור לזה שהוא שיחק פחות שלוסיו היה.
אם לוסיו למרות שהוא כנראה לא החלוץ שהיינו צריכים הרגשתי שיש חלוץ על המגרש, עם שהר זה מרגיש כמו שחקן פחות.
שחקן פחות? נראה לי שקצת נסחפת. נכון שכולם חשבו ששהר יאכל פה את הליגה בהליכה, אבל הוא תוספת כוח רצינית עבורנו, כל ההשוואה לגבאי לא נכונה, שהר נלחם, רץ, משקיע, תמיד מושך איתו לפחות שחקן אחד ומצריך השגחה של שחקן הגנה אחד, דמות מאוד מאוד חיובית בקבוצה (אם כבר הזכרתם את דובב) ובנוסף הוא כוח מהספסל, איך אפשר להשוות את האופציה של להעלות אותו מהספסל או את גבאי? זה פשוט זילזול בשחקן שהיה חלק משמעותי ב 2 אליפויות ובקמפיין המטורף שהיה לנו השנה באירופה. ואני אגיד משהו שאולי לא כזה פופולארי בשירשור הזה, אבל במצב הכדורגל הישראלי, הפועל ב"ש לא יכולה לוותר על פריוולגיה כמו בן שהר, ואם אני אלונה, אני יושב איתו כבר מחר בבוקר ומאריך לו את החוזה כדי שלא יהיה פה מקרה בוזגלו 2.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

blueman כתב: שחקן פחות? נראה לי שקצת נסחפת. נכון שכולם חשבו ששהר יאכל פה את הליגה בהליכה, אבל הוא תוספת כוח רצינית עבורנו, כל ההשוואה לגבאי לא נכונה, שהר נלחם, רץ, משקיע, תמיד מושך איתו לפחות שחקן אחד ומצריך השגחה של שחקן הגנה אחד, דמות מאוד מאוד חיובית בקבוצה (אם כבר הזכרתם את דובב) ובנוסף הוא כוח מהספסל, איך אפשר להשוות את האופציה של להעלות אותו מהספסל או את גבאי? זה פשוט זילזול בשחקן שהיה חלק משמעותי ב 2 אליפויות ובקמפיין המטורף שהיה לנו השנה באירופה. ואני אגיד משהו שאולי לא כזה פופולארי בשירשור הזה, אבל במצב הכדורגל הישראלי, הפועל ב"ש לא יכולה לוותר על פריוולגיה כמו בן שהר, ואם אני אלונה, אני יושב איתו כבר מחר בבוקר ומאריך לו את החוזה כדי שלא יהיה פה מקרה בוזגלו 2.
+ גדול!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: זה באמת יאמר לזכותו שבניגוד להרבה שחקנים שהיו אצלנו בתקופות הפחות טובות הוא מקצוען אמיתי, מתאמן מעולה ולא בחור עצלן, הבעיה היא שכנראה אין לו יכולת מעבר, וזה לא קשור לזה שהוא שיחק פחות שלוסיו היה.
אם יש בן אדם יותר מקובע וחסר מושג מאלישע אהובך - זה אתה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב: שחקן פחות? נראה לי שקצת נסחפת. נכון שכולם חשבו ששהר יאכל פה את הליגה בהליכה, אבל הוא תוספת כוח רצינית עבורנו, כל ההשוואה לגבאי לא נכונה, שהר נלחם, רץ, משקיע, תמיד מושך איתו לפחות שחקן אחד ומצריך השגחה של שחקן הגנה אחד, דמות מאוד מאוד חיובית בקבוצה (אם כבר הזכרתם את דובב) ובנוסף הוא כוח מהספסל, איך אפשר להשוות את האופציה של להעלות אותו מהספסל או את גבאי? זה פשוט זילזול בשחקן שהיה חלק משמעותי ב 2 אליפויות ובקמפיין המטורף שהיה לנו השנה באירופה. ואני אגיד משהו שאולי לא כזה פופולארי בשירשור הזה, אבל במצב הכדורגל הישראלי, הפועל ב"ש לא יכולה לוותר על פריוולגיה כמו בן שהר, ואם אני אלונה, אני יושב איתו כבר מחר בבוקר ומאריך לו את החוזה כדי שלא יהיה פה מקרה בוזגלו 2.
מסכים.

סמל אישי של משתמש
adomi2
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי adomi2 »

1+
שהר טוב כשיש קבוצה שבאה לשחק פתוח,פחות כשקבוצות מצופפות ולכן ההספק הדל בליגה
להזכירכם אם לא שהר אנחנו אולי לא עוברים את שריף

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ונאמר אמן.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

adomi2 כתב: להזכירכם אם לא שהר אנחנו אולי לא עוברים את שריף
אה?

עריכה: אה בגלל הפנדל שסחט. נגיד

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שחקן פחות, כמו שהגדיר דר זו הגדרה קצת מוגזמת, אבל בוא לא נהפוך אותו למה שהוא לא.
הגענו לשיא מסויים וכדי להתקדם, צריך לשפר את מה שפחות טוב (כמובן שהכל יחסי).
אתה יכול להגיד שבן משפיע על המשחק כמו טוני, מליקסון, בוזגלו?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מי שרוצה כאן 9 גדול וכבד, מפספס בענק.

היו ימים שחשבתי שזה מה שחסר לנו, היום אני משוכנע ב-100% שזה בדיוק מה שאנחנו לא צריכים.

קחו את קיירטנסון, שהוא שחקן רחבה מצוין ותראו כמה הוא מגביל את מכבי; ככה פחות או יותר היה נראה אצלנו.

אז מה כן? חלוץ שמייצר לעצמו ולחברים, אחד שמסוגל לקחת כדור ולעבור בלם בדרך לשער, יכול להתחיל התקפות גם 10 מטר מהרחבה ולא רק לחכות ב-16 כמו עציץ.

דמארי נראה היום כמו הצל של עצמו, אבל בימיו היפים בהפועל הוא היה בדיוק מה שחסר לנו היום. גם זהבי בשפיץ ענה על הצורך. מצד אחד סיומת קטלנית, מצד שני מספיק טכניקה ואיכויות לעשות דברים נוספים.

אני לא סובל את שכטר, אבל סגנון המשחק שלו בחצי העונה האחרונה היה הופך אותנו למפלצת (אין כאן שום בקשה להביאו).

הוא אומנם לא כבש בצרורות, אבל משחק ההתקפה של ביתר עבר דרכו כמו פליימייקר. יש לו מספיק טכניקה לייצר לעצמו ולאחרים, רק סיומת ברמה בינונית ומטה.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 10 מאי 2017, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:מי שרוצה כאן 9 גדול וכבד, מפספס בענק.

היו ימים שחשבתי שזה מה שחסר לנו, היום אני משוכנע ב-100% שזה בדיוק מה שאנחנו לא צריכים.

קחו את קיירטנסון, שהוא שחקן רחבה מצוין ותראו כמה הוא מגביל את מכבי; ככה פחות או יותר היה נראה אצלנו.

אז מה כן? חלוץ שמייצר לעצמו ולחברים, אחד שמסוגל לקחת כדור ולעבור בלם בדרך לשער, יכול להתחיל התקפות גם 10 מטר מהרחבה ולא רק לחכות ב-16 כמו עציץ.

דמארי נראה היום כמו הצל של עצמו, אבל בימיו היפים בהפועל הוא היה בדיוק מה שחסר לנו היום. גם זהבי בשפיץ ענה על הצורך. מצד אחד סיומת קטלנית, מצד שני מספיק טכניקה ואיכויות לעשות דברים נוספים.
+1.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:מי שרוצה כאן 9 גדול וכבד, מפספס בענק.

אני לא סובל את שכטר, אבל סגנון המשחק שלו בחצי העונה האחרונה היה הופך אותנו למפלצת (אין כאן שום בקשה להביאו).

הוא אומנם לא כבש בצרורות, אבל משחק ההתקפה של ביתר עבר דרכו כמו פליימייקר. יש לו מספיק טכניקה לייצר לעצמו ולאחרים, רק סיומת ברמה בינונית ומטה.
שחקן בסגנון של שכטר בימיו היפים בהפועל. בדיוק זה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: שחקן פחות, כמו שהגדיר דר זו הגדרה קצת מוגזמת, אבל בוא לא נהפוך אותו למה שהוא לא.
הגענו לשיא מסויים וכדי להתקדם, צריך לשפר את מה שפחות טוב (כמובן שהכל יחסי).
אתה יכול להגיד שבן משפיע על המשחק כמו טוני, מליקסון, בוזגלו?
אף אחד לא עשה ממנו רונאלדו, אבל להפוך אותו לדובב גבאי או לשחקן פחות זה לכשות לו עוול. יש לו חסרונות שכולנו רואים, ועדיין היתרונות שלו בשוק הישראלי המוגבל עולים עם החסרונות האלו, זה שצריך להביא חלוץ נוסף זה חובה, אבל זה לא אומר ששהר לא מספיק טוב להילחם איתו על המקום בתור ישראלי בכיר ואני לא רואה ישראלי בכיר ממנו בתפקיד שלו היום

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: אף אחד לא עשה ממנו רונאלדו, אבל להפוך אותו לדובב גבאי או לשחקן פחות זה לכשות לו עוול. יש לו חסרונות שכולנו רואים, ועדיין היתרונות שלו בשוק הישראלי המוגבל עולים עם החסרונות האלו, זה שצריך להביא חלוץ נוסף זה חובה, אבל זה לא אומר ששהר לא מספיק טוב להילחם איתו על המקום בתור ישראלי בכיר ואני לא רואה ישראלי בכיר ממנו בתפקיד שלו היום
אתה מרגיש עם בן שהר שיש לך 11 שחקנים על המגרש?
כי אני לא, אני מרגיש שיש 10 שחקנים שהוא משחק לא משנה באיזו עמדה.
ד"א מעולם לא טענתי שיש לו את האופי של דובב גבאי, כולנו יודעים מה היה האופי של שחקנים ששיחקו אצלנו בתקופה של אלישע, רובם היו עצלנים, ב שהר גם בחור חיובי בחדר ההלבשה וגם מקצוען, אבל מבחינת יכולת אני לא רואה הבדל גדול בינו לבין דובב...
ברור שאני לא רוצה שהוא יעזוב, חלוץ כזה טוב שיהיה בסגל, אבל להפוך אותו לחלוץ השני הכי טוב שלנו אם יביאו חלוץ זר, ברדה מבחינתי טוב ממנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה