מהו הרגע הגדול ביותר השנה ?
Re: מהו הרגע הגדול ביותר השנה ?
בוזגלו בסנט מרי. להגיע לאיצטדיון אנגלי טיפוסי מלא עד אפס מקום כשמולך עומדת קבוצה אנגלית טיפוסית ולצאת עם תוצאה שמעלה אותך שלב בליגה האירופית. אחד הרגעים המרגשים שהיו לי בחיים, הגול המרגש שאני זוכר אי פעם בתור אוהד במגרש ואת ההלם שלאחר מכן.
לאחר מכן בן שהר מול אינטר, הגול שנתן לנו את התקווה לנסוע לאנגליה עם סיכוי אמיתי, ומהפך על אחת מאריות הכדורגל האירופי. ערב שאתה לא מאמין שהוא קרה כי הוא מתוסרט טוב מדי.
ומקום 3, הגול של אוגו בנתניה. לשבת ביציע המערבי של מכבי ובבת אחת לראות נהירה החוצה של צהובים כשכל המסתננים רצים לעבר הקהל האדום ולאף שומר לא היה אכפת כבר. פאקינג גול אליפות דקה 89 על הראש שלהם.
עונה מהסרטים. לא חלמתי על רגעים ספורטיביים כאלה שיהיו שלי. של הקבוצה שלי. של הפועל באר שבע. רק האהבה מנצחת. שלא יגמר.
לאחר מכן בן שהר מול אינטר, הגול שנתן לנו את התקווה לנסוע לאנגליה עם סיכוי אמיתי, ומהפך על אחת מאריות הכדורגל האירופי. ערב שאתה לא מאמין שהוא קרה כי הוא מתוסרט טוב מדי.
ומקום 3, הגול של אוגו בנתניה. לשבת ביציע המערבי של מכבי ובבת אחת לראות נהירה החוצה של צהובים כשכל המסתננים רצים לעבר הקהל האדום ולאף שומר לא היה אכפת כבר. פאקינג גול אליפות דקה 89 על הראש שלהם.
עונה מהסרטים. לא חלמתי על רגעים ספורטיביים כאלה שיהיו שלי. של הקבוצה שלי. של הפועל באר שבע. רק האהבה מנצחת. שלא יגמר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שמעו, נהיה פה מתח בסקר. הגול של אוגו והגול של שהר בקרב צמוד יותר מהאליפות.
בחרתי באוגו. היה קשהEelect כתב:שמעו, נהיה פה מתח בסקר. הגול של אוגו והגול של שהר בקרב צמוד יותר מהאליפות.

הגול של שהר ינצח.
רובם היו באצטדיון כשזה קרה
לקחת אליפות בסלון זה מרגש אבל אי אפשר להגיד שזה עוצמתי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כנ"ל...הפועלעולה כתב:באמת שאי אפשר לבחור.
כנ"ל... זה היה אחרי שהפער בפסגה צומק מעשר לשלוש, ואלמלא הגול ההוא משומקום היה מצטמצם לנקודה, על כל המשתמע מכך.Eelect כתב:למרות שהיה במעמד הרבה פחות גדול, חגיגות השמחה שלי אחרי הגול של מליקסון באשדוד היתה די זהה לאלו שמוזכרים למעלה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא להאמין שככל הדברים שעולים כאן קרו בעונה אחת. כל זה בקצת פחות מעשרה חודשים. חוויות של חיים שלמים!
איך אפשר בכלל לבחור?! הניצחון בסאן סירו שכמעט קפצתי ראש מהקומה ה 800 שם מהתרגשות, הניצחון עליהם בארץ, האווירה נגד סלטיק, השער באנגליה, הגול של אוגוווו, מליקסון באשדוד. רגעים מכוננים, רגעים שלא נשכח כל החיים. לנסות לבחרו זה עוול רציני לכל אחד שלא נבחר בו.
איך אפשר בכלל לבחור?! הניצחון בסאן סירו שכמעט קפצתי ראש מהקומה ה 800 שם מהתרגשות, הניצחון עליהם בארץ, האווירה נגד סלטיק, השער באנגליה, הגול של אוגוווו, מליקסון באשדוד. רגעים מכוננים, רגעים שלא נשכח כל החיים. לנסות לבחרו זה עוול רציני לכל אחד שלא נבחר בו.
אני בחרתי בצדק מול אולימפיאקוס. שאר הרגעים, מרגשים ככל שיהיו לא היו כמו הרגע הזה. אתה מגיע למפגש ראשון מול אריה אמיתי ואתה מוציא 0-0 בחוץ ופאקינג מבטל אותו בבית שלך. עד הסיום היה הפחד הזה שהם מבקיעים מכלום. הוולה הזה של צדק לרשת הוציא ממני שמחה מטורפת
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
בן שהר נגד אינטר. בחירה אישית שלי.
זה נפל בדיוק ביום ההולדת שלי. מייד אחרי הגול, הבת היקרה שלי אמרה לי: "מזל טוב אבא, תראה איזה מתנה קיבלת ליום הולדת"
התרגשתי עד דמעות.
זה נפל בדיוק ביום ההולדת שלי. מייד אחרי הגול, הבת היקרה שלי אמרה לי: "מזל טוב אבא, תראה איזה מתנה קיבלת ליום הולדת"
התרגשתי עד דמעות.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- yanivnew91
בחרתי בגול של שהר נגד אינטר בטרנר אבל הרגע שהיה הכי לא מציאותי מבחינתי זה הרגע שדרכתי בתוך מקדש כמו הסן סירו ולא כי טסתי לראות משחק של אינטר או מילאן בליגה האיטלקית אלא פאקינג נגד הקבוצה שלי שאני הולך אחריה מגיל 5 בימי שישי לכל מיני חורים כמו עילוט ועפולה וסכנין
פאקינג סן סירו!!!
פאקינג סן סירו!!!
סנט מרי.
נגד אינטר בטרנר עוד אפשר להגיד שהשער היה באוויר, בסנט מרי זה פשוט בא משום מקום.
נגד אינטר בטרנר עוד אפשר להגיד שהשער היה באוויר, בסנט מרי זה פשוט בא משום מקום.
אני יכול להעיד ממקור ראשוןאורי אדום בנשמה כתב:
כנ"ל... זה היה אחרי שהפער בפסגה צומק מעשר לשלוש, ואלמלא הגול ההוא משומקום היה מצטמצם לנקודה, על כל המשתמע מכך.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: אני יכול להעיד ממקור ראשון
לקח לי שבוע לשקם ת'גרון

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
היו רגעים קסומים כל העונה הזאת,זה קשה בדיוק כמו לבחור את שחקן העונה.
אבל אם אני לוקח שני אירועים מיוחדים זה סנט מרי ואוגו,אילו רגעים שמשנים DNA של מועדון.
ממועדון לוזר שתמיד מחרבן ברגע האמת הפכנו למועדון שברגע האמת יודע לקחת ובגדול.
אבל אם אני לוקח שני אירועים מיוחדים זה סנט מרי ואוגו,אילו רגעים שמשנים DNA של מועדון.
ממועדון לוזר שתמיד מחרבן ברגע האמת הפכנו למועדון שברגע האמת יודע לקחת ובגדול.
היו הרבה... אוגו, אינטר, אולימפיאקוס... חמישיות... התפאורה מול סלטיק, המנואלה... עונה שלא נשכח אף פעם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לדעתי הכי גדולה שהייתה ותהיה אי פעם מהסיבה הפשוטה שלא היו ציפיות.אסי, דגים כתב:היו הרבה... אוגו, אינטר, אולימפיאקוס... חמישיות... התפאורה מול סלטיק, המנואלה... עונה שלא נשכח אף פעם
שנה הבאה עם נעשה תיקו עם לאציו אנשים יתבאסו.
רק אנשים טיפשים(ולא חסר לנו כאלה בעיר, טפו טפו טפו) יתבאסו.אדום זקן כתב: לדעתי הכי גדולה שהייתה ותהיה אי פעם מהסיבה הפשוטה שלא היו ציפיות.
שנה הבאה עם נעשה תיקו עם לאציו אנשים יתבאסו.
מוקדם להיכנס לזה אבל שלב בתים באירופית יהיה הישג נהדר.