״חגיגות״ האליפות
Re: ״חגיגות״ האליפות
וגם עכשיו חגיגות ספונסרים בגיגסי עם השחקנים .
אני בספק אם מישהו מהם יבוא לפורום בכלל , הרגשה שחגגנו סיום עונה בפליאוף אמצעי .
שחקנים צריכים להתבייש עשו הפנינג באיצטדיון עם הילדים רק מליקסון ובכר עשו הקפת אליפות.
נראה שהם לקחו כבר 20 אליפויות שזה לא מגרש.
שבוע שעבר היה פצצה
אני בספק אם מישהו מהם יבוא לפורום בכלל , הרגשה שחגגנו סיום עונה בפליאוף אמצעי .
שחקנים צריכים להתבייש עשו הפנינג באיצטדיון עם הילדים רק מליקסון ובכר עשו הקפת אליפות.
נראה שהם לקחו כבר 20 אליפויות שזה לא מגרש.
שבוע שעבר היה פצצה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
השחקנים שבעים? עד הדקה ה75 זאת הייתה האווירה הכי חלשה שהייתה בטרנר.
- yanivnew91
ועוד משהו שאני בטוח שצרם להרבה אוהדים- ברדה מבחינתי הוא אלוהים ובלעדיו היינו עדיין נלחמים על חיינו בליגה אבל בחייאת ראבק למה לדחוף את בוזגלו להנפה? למה מגיע לו יותר מלראדי למשל? מה היה קורה אם רק מליקסון ושיר היו עולים איתו?
אכזב מאוד
אכזב מאוד
אחרי שהשחקנים חוגגים כבר שבוע שלם, קשה לצפות מהם להגיע באטרף לחגיגות המבוימות האלה. לא נורא, היה מטורף בנתניה. שאלה יהיו הצרות שלנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא ביקשנו שיבוא באטרף אבל שיכבדו 16 אלף אוהדים שמחכים ללהקפה וכבר התיאשו והלכו הביתה .Guevara כתב:אחרי שהשחקנים חוגגים כבר שבוע שלם, קשה לצפות מהם להגיע באטרף לחגיגות המבוימות האלה. לא נורא, היה מטורף בנתניה. שאלה יהיו הצרות שלנו.
היה צריך להביא לשם פוקפורן ושיערות סבתא .
יוצא מצב שבו חגיגות האליפות נמתחות על פני שבועיים. מהרגע של הגול של אוגו ב29 באפריל ועד לחגיגות ב-13 במאי. מרוח מדי לדעתי. אי אפשר להיות אמוציונאלי באותה מידה כשלשחקנים יושב בראש שהם אלופים כבר שבוע ושבועיים. בשנה שעברה לשם ההשוואה כ-ל החגיגות התנקזו ליומיים של אטרף. מהניצחון על סכנין ועד לחגיגות עם המאה אלף איש. מכאן נובע ההבדל בתחושה בראש ובראשונה.
זה או שמחליטים שהנפת צלחת תהיה בדיוק לאחר שנקבעת האלופה, גם אם בחוץ, או שמניפים בבית אחרי שהאדרנלין קצת יורד ואז מקבלים חגיגות יותר "מחושבות" ופחות ספונטניות עם הקהל. אני אישית בעד השיטה הספונטנית, הנפה וחגיגות אליפות בטווח של יומיים מרגע הזכייה.
זה או שמחליטים שהנפת צלחת תהיה בדיוק לאחר שנקבעת האלופה, גם אם בחוץ, או שמניפים בבית אחרי שהאדרנלין קצת יורד ואז מקבלים חגיגות יותר "מחושבות" ופחות ספונטניות עם הקהל. אני אישית בעד השיטה הספונטנית, הנפה וחגיגות אליפות בטווח של יומיים מרגע הזכייה.
מסכים לגמרי. וזה אחד הדברים הראשונים שלומדים בשיווק, להכות בברזל כשהוא עדיין חם. חבל על כל ההתמזמזות על הדשא, וחבל שלא הורידו את גונם לדשא מוקדם יותר והיו משקיעים קצת יותר מחשבה באיך גורמים לאווירה פסיכית יחד עם השחקנים, כמו שהיה בדקות 70-80 של המשחק.
מקווה שיפיקו לקחים ושיהיו רלוונטים כבר לעונה הבאה. עמה יעמיק.
מקווה שיפיקו לקחים ושיהיו רלוונטים כבר לעונה הבאה. עמה יעמיק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אני קורא את התגובות ולא יכול שלא להיזכר בספר של קישון (תשאלו את ההורים שלכם...) "סליחה שניצחנו"...
סליחה שניצחנו מוקדם מדי, ארבעה מחזורים לפני הסוף
סליחה שניצחנו בחוץ
סליחה שלא זייפנו אורגזמה
סליחה שפעם ראשונה העונה חגגנו גם עם המשפחות...
אליפות עוצמתית, ללא מתח, הלוואי שכך גם בשנה הבאה, אי אפשר ולא צריך לשחזר את הפעם הראשונה.
ברכות לארגון על המופע בהתחלה, ועל כל העונה, גאווה גדולה, אתם שותפים מלאים לאליפות!!
סליחה שניצחנו מוקדם מדי, ארבעה מחזורים לפני הסוף
סליחה שניצחנו בחוץ
סליחה שלא זייפנו אורגזמה
סליחה שפעם ראשונה העונה חגגנו גם עם המשפחות...
אליפות עוצמתית, ללא מתח, הלוואי שכך גם בשנה הבאה, אי אפשר ולא צריך לשחזר את הפעם הראשונה.
ברכות לארגון על המופע בהתחלה, ועל כל העונה, גאווה גדולה, אתם שותפים מלאים לאליפות!!
העידוד במהלך המשחק עצמו היה טוב מאוד ועם דציבלים גבוהים כמו שצריך.
מה שהכי הפריע לי זה שעידן ואפיק חלמו בעת עליית השחקנים.
20 דקות(!!!)השחקנים מתאמנים ואנחנו לא מעודדים שחקן שחקן כמו שעושים בכל משחק ועד שנזכרו לעודד השחקנים כבר היו צריכים לרדת מכר הדשא וזה כבר היה נראה כמו בדיחה.
דבר שני, השחקנים היו צריכים קודם כל לבוא אלינו, לעשות את הקפות האליפות ולשחרר אותנו!
אנחנו רוצים לחגוג את האליפות וכל שחקן החליט לדפוק בוק כדי להראות לנכדים על חשבון הזמן שלנו במקום לעשות את זה בסוף!
דבר שלישי, חבל שלא ניצחנו(כן, כזה אני,תחרותי עד הסוף גם במשחקי אימון).
השחקנים שקיבלו קרדיט ממשיכים להוכיח למה הם לא ראויים לדקות ואני מדבר על בראון, תורג'מן ואוחיון.
בראון מאבד כדורים ברמה היסטרית ומתן אוחיון חתום על גול הספיגה עם איבוד כדור שלומיאלי במרכז המגרש כשבן תורג'מן מאפשר למבשל השער לנתר מעל הראש שלו מבלי להתנגד.
בקיצור, תודה לאל שאנחנו אלופים אך אני יוצא עם תחושה חמצמצה מעט.
מה שהכי הפריע לי זה שעידן ואפיק חלמו בעת עליית השחקנים.
20 דקות(!!!)השחקנים מתאמנים ואנחנו לא מעודדים שחקן שחקן כמו שעושים בכל משחק ועד שנזכרו לעודד השחקנים כבר היו צריכים לרדת מכר הדשא וזה כבר היה נראה כמו בדיחה.
דבר שני, השחקנים היו צריכים קודם כל לבוא אלינו, לעשות את הקפות האליפות ולשחרר אותנו!
אנחנו רוצים לחגוג את האליפות וכל שחקן החליט לדפוק בוק כדי להראות לנכדים על חשבון הזמן שלנו במקום לעשות את זה בסוף!
דבר שלישי, חבל שלא ניצחנו(כן, כזה אני,תחרותי עד הסוף גם במשחקי אימון).
השחקנים שקיבלו קרדיט ממשיכים להוכיח למה הם לא ראויים לדקות ואני מדבר על בראון, תורג'מן ואוחיון.
בראון מאבד כדורים ברמה היסטרית ומתן אוחיון חתום על גול הספיגה עם איבוד כדור שלומיאלי במרכז המגרש כשבן תורג'מן מאפשר למבשל השער לנתר מעל הראש שלו מבלי להתנגד.
בקיצור, תודה לאל שאנחנו אלופים אך אני יוצא עם תחושה חמצמצה מעט.
איזה קשים אתם
המאבטחים פתחו את השערים ונתנו למשפחות של השחקנים להיכנס למגרש, וישר הנשים והילדים שלהם רצו אליהם.. מה יעשו השחקנים? יעזבו אותם ויבואו להקהל?
היה ארגון גרוע של האירוע עצמו, השחקנים לא אשמים.
המאבטחים פתחו את השערים ונתנו למשפחות של השחקנים להיכנס למגרש, וישר הנשים והילדים שלהם רצו אליהם.. מה יעשו השחקנים? יעזבו אותם ויבואו להקהל?
- red and white
- Title: Almog
כל השבוע התקשורת פמפמה שבוזגלו לא יעלה, אולי מישהו דיבר איתו על זה.yanivnew91 כתב:ועוד משהו שאני בטוח שצרם להרבה אוהדים- ברדה מבחינתי הוא אלוהים ובלעדיו היינו עדיין נלחמים על חיינו בליגה אבל בחייאת ראבק למה לדחוף את בוזגלו להנפה? למה מגיע לו יותר מלראדי למשל? מה היה קורה אם רק מליקסון ושיר היו עולים איתו?
אכזב מאוד
בכל מקרה, מסכים איתך.
הרעיון של הארגון לעבד את השירים ולנגן אותם עם להקה- גדול. מקפיץ לאללה.
מה שכן הוציאו את הנשמה עד שהתחילו את המסיבה
לא חדש. קיים שנים בהפועל ולפחות שנה בחיפהbs war כתב:הרעיון של הארגון לעבד את השירים ולנגן אותם עם להקה- גדול. מקפיץ לאללה.
- The red one
כן אחי, בדיוק מה שאמרת שיעשו.שמעון א כתב:איזה קשים אתם
שהילדים יהנו מהקונפטי ומהצלחות אישיות ל10-15 דקות ובזמן הזה השחקנים יתעסקו עם קהל ויעשו הקפת אליפות ואפילו שיעשו את ההקפה עם כל המשפחות והכל!
ואז תתפנו בכיף לכל הסלפים שלכם והתמונות עם הסטנד הזה של אלופת המדינה.
זה היה צריך להיראות ככה:
- מיד בשריקה להגיע לקהל
- הנפה
- מיד אחרי ההנפה לחזור לקהל לעשות הקפת אליפות
- לחגוג עם המשפחות
בפועל מה שיצא:
- מיד בשריקה משפחות
- הגעה לקהל בקטנה
- הנפה
- משפחות
- "הקפת" אליפות עם שליש קבוצה ובכלל בלי הצלחת
מאכזב בהחלט