עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- yanivnew91
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
אני רואה קצת שישי ושערים של הליגה הלאומית ועצוב לי לראות מה נהיה מהליגה הזאת
הגנות ברמה של הטורנירים בנירים
- ForeverRed
אם פרימו ימשיך לסיים כל משפט בצרחת "כןןן" או "לאא" אני אשבור את הטלוויזיה.
- red and white
- Title: Almog
העונה כבר גמורה לחלק גדול מהקבוצות.yanivnew91 כתב:אני רואה קצת שישי ושערים של הליגה הלאומית ועצוב לי לראות מה נהיה מהליגה הזאת
וקטמון-נצרת בדוק מכור.
איזה שכונה לפני המשחק של הפועל ואשקלון.
יובל נעים רב מכות עם אוהדים, הבעלים של הפועל מתעמתים עם יו״ר אשקלון. והמשחק עוד לא קרוב להתחיל.
יובל נעים רב מכות עם אוהדים, הבעלים של הפועל מתעמתים עם יו״ר אשקלון. והמשחק עוד לא קרוב להתחיל.
ביזיון איך שהתקשורת נרתמת בשביל הפועל.
נקווה שאשקלון יסתמו להם את הפה פעם אחת ולתמיד.
נרתמת בשביל הפועל? תגיד אתה אמיתי??הפועלעולה כתב:ביזיון איך שהתקשורת נרתמת בשביל הפועל.
היחסי ציבור שמקבל יובל נעים השכונה הזה כבר 3 חודשים הם בגדר העלבון לאינטלגנציה.
והנה שכונה נשארת שכונה.
מאמן בליגת העל הולך מכות.
גם אם לא היו מפרסמים את השם שלו לא היה ספק שמדובר בו.
+1אדום זקן כתב: נרתמת בשביל הפועל? תגיד אתה אמיתי??
והנה שכונה נשארת שכונה.
בנוסף הופכים את אשקלון לאנדרדוג מוחלט וזה נהדר לדרומיים. הלחץ כולו על הפועל.
איזה אווירה במושבה.
תמשיכו לספר לי על כמות האוהדים המטורפת שהייתה לאשקלון בשנות ה90.
תמשיכו לספר לי על כמות האוהדים המטורפת שהייתה לאשקלון בשנות ה90.
בסוף כפר סבא תישאר ושתיהן ירדו.
אבל באמת מסכנים אוהדי הפועל תל אביב - גם אם הם מנצחים היום במשחק על החיים - יש להם עוד אחד כזה שבוע הבא...
אבל באמת מסכנים אוהדי הפועל תל אביב - גם אם הם מנצחים היום במשחק על החיים - יש להם עוד אחד כזה שבוע הבא...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
איך לא התגעגתי לקרבות האלה בתחתית.
חחחחחח לגמריאסי, דגים כתב:בסוף כפר סבא תישאר ושתיהן ירדו
מה הקשר ליחסי ציבור של נעים? אז פרימו זורק מילים טובות במגרש פתוח עליו. ביג דיל.אדום זקן כתב: נרתמת בשביל הפועל? תגיד אתה אמיתי??
והנה שכונה נשארת שכונה.
כבר חודש הם עושים הכל בשביל הפועל. מלתת נפח לתלונה המבישה שלהם על כשירות המשחק מול בני יהודה, הפניות הנרגשות של אנשי תקשורת לשחקני הפועל (אלוף בצה"ל??? באמת???) עד לפרסום מוטה על התקרית עם נעים (שיצא שם גועל נפש כהרגלו אבל מדיווחים של אנשים שהיו שם אפשר להבין שהפועל עוד רגע עשו עליו אמבוש). בנוסף, הניסנובים תקפו את יו"ר אשקלון, למה על זה פחות מדברים? לא פחות מביש.
הופכים? הם אנדרדוג מוחלט. תראה איזה סגל יש להם. נעים עושה שם יופי של עבודה, עם איזה טל בנין או אלי כהן על הקווים הם היו עושים עונה דומה לשל נתניה בשנה שעברה.CrazyRed7 כתב: +1
בנוסף הופכים את אשקלון לאנדרדוג מוחלט וזה נהדר לדרומיים. הלחץ כולו על הפועל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בסיטואציה הנוכחית גם אם אשקלון ינצחו הם לא ישארו באופן סופי בליגה אלא רק יורידו את הפועל תל אביב, כפ"ס עדיין יוכלו לנצח את המשחק הבא ובמידה ואשקלון יפסידו אז הם יוכלו להשאר, כפ"ס כרגע משפרים את הפרש השערים למינוס 18 לעומת מינוס 19 של אשקלון נכון לעכשיו.
בקיצור כפ"ס בהחלט יכולים עוד להשאר בליגה וכל זה אחריי שהבעלים שלהם הוריד אותם לפניי שבועיים...
בקיצור כפ"ס בהחלט יכולים עוד להשאר בליגה וכל זה אחריי שהבעלים שלהם הוריד אותם לפניי שבועיים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כאדם אובייקטיבי ששני הצדדים מעניינים לו תביצה אני אומר לך שאתה טועה.הפועלעולה כתב: מה הקשר ליחסי ציבור של נעים? אז פרימו זורק מילים טובות במגרש פתוח עליו. ביג דיל.
כבר חודש הם עושים הכל בשביל הפועל. מלתת נפח לתלונה המבישה שלהם על כשירות המשחק מול בני יהודה, הפניות הנרגשות של אנשי תקשורת לשחקני הפועל (אלוף בצה"ל??? באמת???) עד לפרסום מוטה על התקרית עם נעים (שיצא שם גועל נפש כהרגלו אבל מדיווחים של אנשים שהיו שם אפשר להבין שהפועל עוד רגע עשו עליו אמבוש). בנוסף, הניסנובים תקפו את יו"ר אשקלון, למה על זה פחות מדברים? לא פחות מביש.
הופכים? הם אנדרדוג מוחלט. תראה איזה סגל יש להם. נעים עושה שם יופי של עבודה, עם איזה טל בנין או אלי כהן על הקווים הם היו עושים עונה דומה לשל נתניה בשנה שעברה.
מטבע הדברים עולים לשידור אוהדי הפועל מוכרים להתראיין כמו שהעלו אצלנו,פשוט לאשקלון אין כאילו.
יובל נעים הוא מאמן מתגרה,היה ותמיד יישאר כזה וכאן בפורום הזה הוא האחרון שצריך לקבל סנגוריה
יובל נעים מתראיין כל יום מדי חודש ב-מגרש פתוח,רדיו 103,רדיו 102,שער השבת,בוקר ספורט,כל יום! מה זה אם לא יח"צ?
אתה מאמן שמור על פאסון,על ברק בכר זרקו אבן במשחק עונה,לא ראיתי אותו עוצר את האוטובוס ורץ אחרי המיידים.
יובל הוא אחד שמת על דמות הבכיין,האכלו לי שתו לי. ויש לו אחלה סגל לא יודע על מה אתה מדבר.
הרבה יותר טוב מכ"ס ושווה ערך להפועל.
זאת חלק מהאסטרטגיה שלו והוא עושה בזה יופי של עבודה. תאהב את זה או לא, כשאתה תאמן בקבוצות כל כך חלשות גם אתה תתעסק בדברים שלא קשורים לכדורגל.
אחלה סגל? אם הם יעברו לידך ברחוב אני ***** אם תזהה יותר מ-4 שחקנים של אשקלון.
חצי מהשחקנים הם האשפה שאף קבוצה אחרת בליגה לא הייתה מוכנה לאסוף. לא סתם הם מרוויחים משכורת מינימום.
אחלה סגל? אם הם יעברו לידך ברחוב אני ***** אם תזהה יותר מ-4 שחקנים של אשקלון.
חצי מהשחקנים הם האשפה שאף קבוצה אחרת בליגה לא הייתה מוכנה לאסוף. לא סתם הם מרוויחים משכורת מינימום.