מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
לפי רוב האתרים אלונה תציע לבוזגלו חוזה לעונה אחת.
למה זה טוב?בשביל שיתאושש מהפציעה על חשבוננו(לא יגיע רכש בעמדה שלו אם הוא נשאר) ואחר כך הפסטיבל של סוף חוזה יחזור על עצמו?
או שמשאירים אותו בחוזה של 3 שנים או שאומרים לו יפה תודה וממשיכים הלאה.
למה זה טוב?בשביל שיתאושש מהפציעה על חשבוננו(לא יגיע רכש בעמדה שלו אם הוא נשאר) ואחר כך הפסטיבל של סוף חוזה יחזור על עצמו?
או שמשאירים אותו בחוזה של 3 שנים או שאומרים לו יפה תודה וממשיכים הלאה.
כמעט כל המגנים בליגה בחרו בוואקמה חחח
מדמיין אותם מתראיינים תחת טשטוש פנים ועיוות קול;izguy83 כתב:כמעט כל המגנים בליגה בחרו בוואקמה חחח
"זה קרה ביום שבת, ה-23.2. שיחקנו נגד באר שבע. המאמן שלי אמר לי שאני נצמד למספר 9 ולא עוזב אותו. ואז זה קרה. הוא קיבלהאת הכדור באגף, נכנסתי בו בכל הכוח, אבל הוא הדף אותי בקלות לרצפה, שם כשאני חסר יכולת להגיב וכנוע, הוא השחיל לי את ה-4 צול שלו לישבן"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קשה לי להאמין שאנחנו נציע לו חוזה לעונה אחת בלבד שכידוע הוא חוזר קרוב לוודאי בינואר.
לא נשמע לי הגיוני וזה אשכרה גול עצמי!
לא נשמע לי הגיוני וזה אשכרה גול עצמי!
רקקק ה4 צולTotti כתב: מדמיין אותם מתראיינים תחת טשטוש פנים ועיוות קול;
"זה קרה ביום שבת, ה-23.2. שיחקנו נגד באר שבע. המאמן שלי אמר לי שאני נצמד למספר 9 ולא עוזב אותו. ואז זה קרה. הוא קיבלהאת הכדור באגף, נכנסתי בו בכל הכוח, אבל הוא הדף אותי בקלות לרצפה, שם כשאני חסר יכולת להגיב וכנוע, הוא השחיל לי את ה-4 צול שלו לישבן"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Totti בוא לפה, Totti בוא לפה, Totti בוא לפה!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Barak Bachar כתב:דודו עזריה הוא הסקאוט של המועדון.
אבל לפני הכל הוא אוהד של הקבוצה המון שנים.
במהלך כל השנה הוא עוקב אחרי שחקנים זרים בכל התפקידים וכשהמועדון צריך חיזוק זר בתפקיד מסויים דודו כבר מוכן עם מאגר גדול של שחקנים.
לא סתם מגיעים למועדון הזה זרים כדוגמת מיגל ויטור, הובאן ואוגו.
בנוסף לכך, לדודו חלק לא מבוטל במסע המדהים שלנו באירופה השנה.
אני מקבל ממנו המון מידע על הקבוצות היריבות, אם זה מצגת מפורטת, ניתוחי וידאו ספציפיים ועוד הרבה דברים קטנים שעוזרים לי לעשות את ההכנה הכי טובה מול קבוצות עדיפות על הנייר.
הוא עושה את הכל במקצועיות גבוהה, מסירות, סבלנות דיסקרטיות ובלא מעט הומור...

פשששש איזה מידע משה...תודה ששיתפת.Sir Alex Ferguson כתב:Totti בוא לפה, Totti בוא לפה, Totti בוא לפה!
מדברים איתך על צדוק ואתה עונה על סשה. כמה פופוליסט אפשר להיות ריבונו של עולם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה רוצה מילה על התפאורה?
הארגון הסביר שזה היה הומאז' להר ראשמור בסגנון באר שבע, המאמן ושלושת הקפטנים הם מובילי המועדון באופן די ברור.
הייתי עושה תפאורה לקמיליו לפני שהייתי עושה תפאורה לבוזגלו, איפה הוא ואיפה אלה שבתפאורה בכל הקשור למחויבות ונאמנות?
שיבקש מהקופים או מהפנאטיקס תפאורה בעונה הבאה.
הארגון הסביר שזה היה הומאז' להר ראשמור בסגנון באר שבע, המאמן ושלושת הקפטנים הם מובילי המועדון באופן די ברור.
הייתי עושה תפאורה לקמיליו לפני שהייתי עושה תפאורה לבוזגלו, איפה הוא ואיפה אלה שבתפאורה בכל הקשור למחויבות ונאמנות?
שיבקש מהקופים או מהפנאטיקס תפאורה בעונה הבאה.
לא ציפית שבוזגלו יהיה חלק ממנה נכון?ForeverRed כתב:אף מילה על התפאורה?
עשה לעצמו תפאורה על הראש.. מאור בוזגלו מרים צלחת אליפות
- red ultras
לדעתי יחתום על חוזה חדש ולא הרבה זמן אח"כ נראה איזו כתבת עומק בערוץ הספורט שבה הוא ינסה לרכך את כל המערכת.
לדיבורים יש השלכות, יעקב ומאור צריכים להבין את זה. גם כשנפצע הציוץ הראשון שלו היה על חתימה בטורקיה כשאבא שלו חוזר על משנתו שמאור לא יהיה בבאר שבע. מישהו יכול לדמיין את ברדה, מליקסון או צדק עושים את זה?ForeverRed כתב:אף מילה על התפאורה?
נערך לאחרונה על ידי אסי, דגים ב 09 מאי 2017, 08:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- yanivnew91
כרוניקה ידועה מראש.red ultras כתב:לדעתי יחתום על חוזה חדש ולא הרבה זמן אח"כ נראה איזו כתבת עומק בערוץ הספורט שבה הוא ינסה לרכך את כל המערכת.
בוזגלו במצבו לא יתרום שום דבר בעונה הבאה
לא מבין על מה הפליאה..
הרוויח ביושר רב את ההתעלמות/שנאה כלפיו.
הרוויח ביושר רב את ההתעלמות/שנאה כלפיו.