כל כך נכון...סניור כתב: בינינו? אף אחד כבר לא יחגוג בענק, החגיגות האמיתיות היו במוצש - בנתניה ובעיר.
מה שיהיה עכשיו זה בימות של יום העצמאות עם המוני עמך ישראל מכל המחוז שיבואו לראות הופעות ולהראות כמה הם אוהדים. שנה שעברה זה היה חלש, אני מניח שהשנה עוד יותר.
יש אליפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
Re: יש אליפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
שנה שעברה היה מגעיל בחגיגות בעייריה, מלא אנשים עם עגלה שמזינים תמוח .מי שלא בא לגיגסי שנה שעברה והשנה למרכז הצעירים הפסיד בגדול .
רקקק החגיגות הספונטניותRed Temple כתב:שנה שעברה היה מגעיל בחגיגות בעייריה, מלא אנשים עם עגלה שמזינים תמוח .מי שלא בא לגיגסי שנה שעברה והשנה למרכז הצעירים הפסיד בגדול .
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב: רקקק החגיגות הספונטניות
לגמרי.
שרפתי קלוריות כמו שלא שרפתי במסע כומתה בחגיגות מחוץ לטרנר אחרי משחק ההכתרה אשתקד מול סכנין.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- yanivnew91
איתךNoam98 כתב: רקקק החגיגות הספונטניות
שתיתי כמו שהרבה זמן לא שתיתי וחתכנו משם רק בסביבות 4 וחצי לפנות בוקר
תכלס אתם צודקים, אין כמו החגיגות של אותו הרגע, כשהברזל עוד חם וטרי, עכשיו הכל נרגע וזה כבר לא יהיה אותו דבר.
ואם כבר חגיגות, לא עושה לי את זה החגיגות עם האומנים, אני בא לחגוג עם השחקנים והקבוצה שלי את השירים של השחקנים והקבוצה שלי ולא שירים של זמרים ולראות זמרים אם ארצה לראות זמרים יש להם הופכות ויש יום עצמאות, הם לא מענינים וסתם מבזבזים זמן.
שנה שעברה בפורום היה יותר כייף, היה רק שירי קהל ושחקנים עם השחקנים.
ואם כבר חגיגות, לא עושה לי את זה החגיגות עם האומנים, אני בא לחגוג עם השחקנים והקבוצה שלי את השירים של השחקנים והקבוצה שלי ולא שירים של זמרים ולראות זמרים אם ארצה לראות זמרים יש להם הופכות ויש יום עצמאות, הם לא מענינים וסתם מבזבזים זמן.
שנה שעברה בפורום היה יותר כייף, היה רק שירי קהל ושחקנים עם השחקנים.
כנ"ל. בעונה שעברה פספסתי את החגיגות "הרשמיות" ואני לא מרגיש פספוס עד עכשיו.
העונה כן אגיע כמובן כי בכל זאת מדובר בחגיגות אליפות של הפועל באר שבע אבל באופן אישי לא אוהד גדול של הטרמפיאדה הזאת.
העונה כן אגיע כמובן כי בכל זאת מדובר בחגיגות אליפות של הפועל באר שבע אבל באופן אישי לא אוהד גדול של הטרמפיאדה הזאת.
- The red one
בינינו? אחרי מה שהלך בנתניה והלילה במרכז הצעירים,
אני בא לחגיגות הרשמיות רק בגלל עב"ז. ומקווה שהיא יכולה ב13.5.
אני בא לחגיגות הרשמיות רק בגלל עב"ז. ומקווה שהיא יכולה ב13.5.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- red and white
- Title: Almog
עדן בן זקןאורי אדום בנשמה כתב:שו עב"ז?
האולטראס במהלך גאוני, אחרי המשחק מול פ"ת ממשיכים בחגיגות בפורום עם שחקני ואנשים המועדון.
לא זמרים ולא חרטות.
לא זמרים ולא חרטות.
גם אני לא הבנתי את זה, אבל יש לי הרגשה שזה בא מכיוון הצוות המקצועי והשחקנים כדי להקדים את היציאה לחופשה בכמה ימים.הראל כתב:ובכלל זה דבילי חגיגות לפני שנגמרה הליגה, תסיימו את הליגה ונחגוג בענק
פגרה קצרה וכל זה. כנראה שכל אקסטרה יום חשוב להם.
עם הופעת בכורה של הBergman'sהראל כתב:האולטראס במהלך גאוני, אחרי המשחק מול פ"ת ממשיכים בחגיגות בפורום עם שחקני ואנשים המועדון.
לא זמרים ולא חרטות.
תתפנקו
https://www.youtube.com/watch?v=Vf95SanEAks" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=Vf95SanEAks" onclick="window.open(this.href);return false;