חנן אזולאי סיים את דרכו בבאר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רווית (:

Re: חנן אזולאי סיים את דרכו בבאר שבע

שליחה על ידי רווית (: »

זה לא קשור, יש לכם אנטי מובהק נגד המקומיים .
אני לא יודעת מה הוא עשה לפני, אני יודעת שבשנה שהוא היה פה מחלקת הנוער לא ממש פרחה ותפקדה.
זה נכון שעדיין הכל רקוב מהתקופה של ז'ינו, אבל זה לא ממש תירוץ.
לגבי ההמשכיות- זה נכון, תמיד טוב להמשיך באותו קו, אבל אם זה לא מועיל ולא מצליח אז אין מה לעשות וצריך שינוי .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

רווית (: כתב:זה לא קשור, יש לכם אנטי מובהק נגד המקומיים .
אני לא יודעת מה הוא עשה לפני, אני יודעת שבשנה שהוא היה פה מחלקת הנוער לא ממש פרחה ותפקדה.
לגבי ההמשכיות- זה נכון, תמיד טוב להמשיך באותו קו, אבל אם זה לא מועיל ולא מצליח אז אין מה לעשות וצריך שינוי .
מסכים איתך לחלוטין.
יש פה לא מעט אנשים ששומעים "באר שבעי" יש מתחילים ללכלך.
לא משנה מה הוא שחקן\מאמן\איש הנהלה, נהיה פה "אנטי בראשבעים" חזק.
וזה לא רק לגבי הקבוצה גם לגבי רדיו דרום וגם העיתונים המקומיים, מעניין איך זה נהיה ככה.
יש פה לא מעט אנשים שכנראה מרגישים לא שייכים או לא יודע מה (ואני לא מאוהבי שחקני הבית).
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נאור, אין שום מסע צלב נגד באר שבעים או משהו כזה.
הם מספיק מוציאים שם רע לעצמם ואני אתן לך דוגמא דווקא לגבי רדיו דרום.
אתמול הייתי בנסיעה עם אבא שלי ובדרך פתחתי רדיו דרום כדי לשמוע את תכנית הספורט.
אבא שלי פשוט היה המום מרמתם הנמוכה של המגיש ושל השדרנים ולא הבין איך אני שומע את "הז-בל הזה" כהגדרתו. במיוחד עיצבן אותו לשמוע איך הם מתארים את יוסי אורה - כ"איש מקצועי שתרם רבות".
פשוט לעג לרש וזה רק כלי תקשורת אחד.
יש הרבה אנשי ספורט מוכשרים בבאר שבע שרובנו פה כן מפרגנים להם כמו ניסו אביטן ויוני ספרונוב - ושכן נמצאו להיות ראויים לכהן בתפקיד כזה או אחר בהפועל ב"ש. הבעיה שהתקשורת המקומית שהיא גרועה מיסודה, מוצאת לנכון להאדיר את שמם של אנשי מקצוע גרועים לא פחות ואחר כך מתפלאים למה יש אנטי.
חוץ מזה חלקנו גם התחיל לפתח לא פחות ביקורתיות או "אנטי" נגד גורמים כאלו ואחרים במועדון שהם לאו דווקא באר שבעיים ושלדעתנו עושים עבודה גרועה ביותר.

לגבי חנן אזולאי - אם הסיבה שחנן אזולאי עזב היא מקצועית (כלומר הטילו עליו את האחריות לכשלון מחלקות הנוער) - זה חמור מאוד וזאת פשוט שוב התנהלות שכונתית של ההנהלה, שמתיימרת להביא לפה סטנדרטים אירופאיים (והנה לך עוד ביקורת על אנשי ההנהלה שרובם ככולם הם לא מקומיים).
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

תזכרו שחלק מתפקידו זה מינוי אנשים ראויים. ניסו אביטן שלא מצא את מקומו אצל אלי ז'ינו ויוני ספרונוב על אף גילו הצעיר קיבלו את המושכות להוביל את המחלקה רק כי הם מאמני הכדורגל הכי טובים בדרום! הייתם מאמינים שמינויים נקבעים על סמך יכולת ולא על סמך קשרים?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

נאור סייס כתב:מסכים איתך לחלוטין.
יש פה לא מעט אנשים ששומעים "באר שבעי" יש מתחילים ללכלך.
לא משנה מה הוא שחקן\מאמן\איש הנהלה, נהיה פה "אנטי בראשבעים" חזק.
וזה לא רק לגבי הקבוצה גם לגבי רדיו דרום וגם העיתונים המקומיים, מעניין איך זה נהיה ככה.
יש פה לא מעט אנשים שכנראה מרגישים לא שייכים או לא יודע מה (ואני לא מאוהבי שחקני הבית).

כל אישיות ספורט מקומית בעיר הזו שסובלת מאנטיגוניזם הרוויחה את זה ביושר. חד וחלק.

ובאמת שאין לי עניין כעת להתחיל לפרט באריכות בנושא, רק אומר שמה שניר אמר זה עוד על קצה המזלג.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

תירוץ תירוץ.
צריכה להיות סבלנות בקבוצה הבוגרת, צריכים לבן אדם לעבוד אבל בטח ובטח שצריכים סבלנות בקבוצות הילדים.
הבנאדם הגיע לקבוצת הנוער שרק ניצלה מירידה עונה קודם לכן, זה לא שלקח פה אימפריה והוריד אותה ליגה, גם אותה הקבוצה של נערים א' היייתה חלשה.
הקבוצות הצעירות יותר של המועדון פרחו ממש בליגות שלהן.

לגביי המקומים, זה לא שהם עשו משהו טוב כן?
כלומר אהוד כחילה יכול לעלות לשידור ברדיו דרום ולהגיד שיש לו יותר ניסיון מגיא עזורי, זה לא אומר שהוא ראוי לאמן את הפועל באר שבע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

צודק במאה אחוז, ניב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני בטוח שגם בנוער שלנו יכלו לעשות יותר מאשר לרדת ליגה חלאס לחפש את הטוב בלא טוב
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

נדמה לי שפספסנו את פריצת הדרך האמיתית שהתחוללה. חנן אמר בראיון הפרידה ברדיו דרום שהם קיבלו אישור ממשרד החינוך שכל הקבוצה תלמד באותה כיתה ותלמד כדורגל בבוקר כחלק מתוכנית הלימודים בנוסף לאימונים הרגילים בערב. אולי זה הירושה שהשאיר לנו חנן אחרי שרבים וגדולים לא הצליחו?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אהוד שמיר כתב:נדמה לי שפספסנו את פריצת הדרך האמיתית שהתחוללה. חנן אמר בראיון הפרידה ברדיו דרום שהם קיבלו אישור ממשרד החינוך שכל הקבוצה תלמד באותה כיתה ותלמד כדורגל בבוקר כחלק מתוכנית הלימודים בנוסף לאימונים הרגילים בערב. אולי זה הירושה שהשאיר לנו חנן אחרי שרבים וגדולים לא הצליחו?
זו לא ירושה זה פרוייקט מדהים שהאנשים שיוצרים אותו נמצאים במערכת גם כיום.
אתה מבין איזה השלכות חיוביות יש לפרוייקט הזה? שינוי תפיסה מהקצה אל הקצה של כול שחקן מוכשר שיהיה לנו בהפועל.
כיום עצם היותו שחקן בעל כישורים טכניים המערכת הייתה סלחנית כלפיו.
היום שכול הקבוצה תהיה ביחד שתהיה עזרה לכול בעיה שתצוץ לה גם מבחינה חברתית גם מבחינה לימודית
הקבוצה תהיה.הדבר הזה יתן קפיצת מדרגה מדהימה ופה אני חושב שזה איזה שהוא הגשמת החלום של כול אוהד.

שלח תגובה