adomi2 כתב:
אחשלי לא ירדת לסוף דעתי
סילבס מאמן לא רע בכלל.
התכוונתי בעיקר לזה ששנה הבאה במטר על מטר מגרש בקריית שמונה עם המאמן מספר 1 בהחרבת התקפות של קבוצות יריבות יהפוך את המשחק למאוד מאוד מתסכל.
עומד מולו אחד המאמנים הגדולים שהיו פה,שגם מכיר את המגרש מצויין.
לפחות לסילבס יש רעיונות, הוא גם מדבר על זה לא מעט. הוא לא חוזר על אותן מנטרות קלישאתיות של רוב המאמנים בליגה.
אל תשכחו שהוא ניצח אותנו השנה, ועשה לנו גם קצת קשיים עונה שעברה כל זה ואנחנו באחת העונות הגדולות שידע הכדורגל הישראלי.
הוא עוד צעיר ועדיין לא קיבל קבוצה עם תקציב נורמאלי... הוא יכול להפתיע.
אם טל בן חיים בעצם אמר את זה:
האליפות של הפועל באר שבע: “זו קבוצה מצוינת, מה שאמרתי ‘סופו של כל בלוף להתגלות’ אני מצטער עליו כי זה משפט מלפני שלוש שנים שנאמר ופירשתם (התקשורת) אותו לא נכון. דיברתי על ב”ש של לפני שלוש שנים. כי העונה אנחנו מאוד מכבדים אותם ומפרגנים להם, אני חושב שהם זכו באליפות בצדק, ניצחו אותנו בשלושה מארבעה משחקים. צריך להיות ספורטאים ומקצוענים וללחוץ להם יד בסיום העונה ולהגיד להם שמגיע להם וכל הכבוד. היינו צריכים לעשות דברים אחרת וזו הסיבה שלא זכינו ולא כי לא הערכנו את ב”ש”
זה אומר שהוא העביר בעצם ביקורת על מאמן הנבחרת הדגול
האם אלישע צריך להשעות אותו?
העונים נכונה יזכו בפרס
נערך לאחרונה על ידי yanivnew91 ב 05 מאי 2017, 08:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
האליפות של הפועל באר שבע: “זו קבוצה מצוינת, מה שאמרתי ‘סופו של כל בלוף להתגלות’ אני מצטער עליו כי זה משפט מלפני שלוש שנים שנאמר ופירשתם (התקשורת) אותו לא נכון. דיברתי על ב”ש של לפני שלוש שנים. כי העונה אנחנו מאוד מכבדים אותם ומפרגנים להם, אני חושב שהם זכו באליפות בצדק, ניצחו אותנו בשלושה מארבעה משחקים. צריך להיות ספורטאים ומקצוענים וללחוץ להם יד בסיום העונה ולהגיד להם שמגיע להם וכל הכבוד. היינו צריכים לעשות דברים אחרת וזו הסיבה שלא זכינו ולא כי לא הערכנו את ב”ש”