אתה טועה. אשקלון-הפועל ת"א הוא המשחק המרכזי.Totti כתב:אני מבין שערוץ הספורט בוחר לשדר את ההתמודדות בין שתי קבוצות שסיימו את העונה ומתחרות על יוקרה בעלמא, דוגמת מכבי וחיפה ולא את משחק הצלחת של הפועל באר שבע
מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן
- The red one
Re: מועדי משחקים מחזור 1-33 | מתעדכן
- The red one
מסתבר שגם קבעו את מועד המשחק מול בית"R -
יום שני 15.5 בשעה 20:30 או 21:00, עוד לא ברור ערוץ משדר
נווה, יש לך מושג האם המחזור האחרון מול סכנין יהיה בשבת או בראשון?The red one כתב:מסתבר שגם קבעו את מועד המשחק מול בית"R -
פשוט יש לי חתונה ביום א(21.5), של חבר, והוא פוחד שהרבה אנשים לא יגיעו לו אם יהיה באותו יום משחק של ב"ש. אני רוצה להרגיע אותו(את אשתו בעיקר)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפי מצב העניינים הנוכחי זה יהיה ביום שני חחחשמעון א כתב: נווה, יש לך מושג האם המחזור האחרון מול סכנין יהיה בשבת או בראשון?
פשוט יש לי חתונה ביום א(21.5), של חבר, והוא פוחד שהרבה אנשים לא יגיעו לו אם יהיה באותו יום משחק של ב"ש. אני רוצה להרגיע אותו(את אשתו בעיקר)
ועכשיו ברצינות המנהלת מעצבנים אותי, מה הבעיה לקבוע כבר את המחזור ה36 של הפלייאוף העליון על הדרך?
זה מדהים שמתחילת העונה הם מפרסמים סיבוב מלא זמן מראש אבל שמגיע הפלייאוף פתאום קשה להם לפרסם חודש מראש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
דר - זה מאוד מובן, יכולים להיות עוד מאבקים על אירופה במחזור האחרון ולכן משהים את ההחלטה הזו.
שמעון - וואלה אין לי מושג אחי. יכולים לקחת את זה לכל כיוון..
ואגב, כדי שתבינו קצת את המורכבות שבקביעת משחקים בשלבים כאלה וכמה יש השפעה לדברים שבכלל לא חשבתם, קבלו סיפור קטן מאחורי הקלעים:
כידוע לכם (ואם לא אז אוי ואבוי לכם) קבוצת הכדורסל שלנו משחקת ברביעי את המשחק הרביעי בחצי גמר הפלייאוף. במידה ומנצחים, אז מנצחים את הסדרה ומאוד ייתכן שכבר במוצאי שבת תחל סדרת הגמר, ואנחנו נארח את המשחק הראשון. ערוץ הספורט רצה שגם משחק ההנפה שלנו ישודר בשבת, וגם המשחק הראשון בקונכייה. בשורה התחתונה, כן אפשר לעשות שני משחקים במקביל בכדורגל ובכדורסל, אבל בכדורסל ידעו שזה יפגע אנושות בכמות הקהל.
מה עושים? מדברים ללב של אנשים ומנהלים מאבקיים מאחורי הקלעים. הנהלות הכדורסל והכדורגל שיתפו פעולה ביודעין שאם לוקחים אליפות אתמול, ההחלטה ניתנת לשינוי (כי אם לא היינו לוקחים אליפות אז בדוק הכדורגל היה במוצ"ש, ואז היו מנסים להזיז את הכדורסל, אם כי אז גם איגוד הכדורסל היה נכנס למשוואה כי הוא רוצה להתחיל את סדרת הגמר במוצ"ש אם יהיה אפשרי). ואכן כך היה. בשעות הבוקר התנהלו דיבורים קדחתניים בין כל הגורמים (מנהלת,ע רוץ הספורט, כדורגל, כדורסל) ובסופו של דבר כן הגיעו להסכמה שמשחק הכדורגל יהיה ביום שני והכדורסל (אם וכאשר כמובן, זה עוד לא סופי) יהיה במוצ"ש.
בסופו של דבר, ערוץ הספורט בכלל החליט לוותר על משחק ההנפה כמרכזי..
שמעון - וואלה אין לי מושג אחי. יכולים לקחת את זה לכל כיוון..
ואגב, כדי שתבינו קצת את המורכבות שבקביעת משחקים בשלבים כאלה וכמה יש השפעה לדברים שבכלל לא חשבתם, קבלו סיפור קטן מאחורי הקלעים:
כידוע לכם (ואם לא אז אוי ואבוי לכם) קבוצת הכדורסל שלנו משחקת ברביעי את המשחק הרביעי בחצי גמר הפלייאוף. במידה ומנצחים, אז מנצחים את הסדרה ומאוד ייתכן שכבר במוצאי שבת תחל סדרת הגמר, ואנחנו נארח את המשחק הראשון. ערוץ הספורט רצה שגם משחק ההנפה שלנו ישודר בשבת, וגם המשחק הראשון בקונכייה. בשורה התחתונה, כן אפשר לעשות שני משחקים במקביל בכדורגל ובכדורסל, אבל בכדורסל ידעו שזה יפגע אנושות בכמות הקהל.
מה עושים? מדברים ללב של אנשים ומנהלים מאבקיים מאחורי הקלעים. הנהלות הכדורסל והכדורגל שיתפו פעולה ביודעין שאם לוקחים אליפות אתמול, ההחלטה ניתנת לשינוי (כי אם לא היינו לוקחים אליפות אז בדוק הכדורגל היה במוצ"ש, ואז היו מנסים להזיז את הכדורסל, אם כי אז גם איגוד הכדורסל היה נכנס למשוואה כי הוא רוצה להתחיל את סדרת הגמר במוצ"ש אם יהיה אפשרי). ואכן כך היה. בשעות הבוקר התנהלו דיבורים קדחתניים בין כל הגורמים (מנהלת,ע רוץ הספורט, כדורגל, כדורסל) ובסופו של דבר כן הגיעו להסכמה שמשחק הכדורגל יהיה ביום שני והכדורסל (אם וכאשר כמובן, זה עוד לא סופי) יהיה במוצ"ש.
בסופו של דבר, ערוץ הספורט בכלל החליט לוותר על משחק ההנפה כמרכזי..
מחפש בנרות כרטיס ליום שני.
0529457945.
0529457945.
קפץ לך הבאר שבעיTotti כתב:אני מבין שערוץ הספורט בוחר לשדר את ההתמודדות בין שתי קבוצות שסיימו את העונה ומתחרות על יוקרה בעלמא, דוגמת מכבי וחיפה ולא את משחק הצלחת של הפועל באר שבע

התחתית בערוצים של הערוץ הספורט בשעה אחידה בשבת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מקור? כי באתר ההתאחדות אין זכר.The red one כתב:מסתבר שגם קבעו את מועד המשחק מול בית"R -
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפייסבוק של המנהלת...אורי אדום בנשמה כתב:
מקור? כי באתר ההתאחדות אין זכר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
Re: מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן
המשחק בטדי יום שני בשעה שמונה וחצי 50 שח אחיד
- The red one
מועד אחרון לעונה זו נקבע - המשחק הסוגר מול סכנין יהיה ביום שבת, 20.5, שעה עוד לא נקבעה.
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב:מועד אחרון לעונה זו נקבע - המשחק הסוגר מול סכנין יהיה ביום שבת, 20.5, שעה עוד לא נקבעה.
נקווה שב-21:00, שבת יוצאת ב-20:10.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
21:00 סביר להניח שלא כי המשחק שלנו לא המרכזי.אורי אדום בנשמה כתב:
נקווה שב-21:00, שבת יוצאת ב-20:10.
- The red one
שעה 19:00! גם בשבת וגם קצת משחק עם אור בטרנרThe red one כתב:מועד אחרון לעונה זו נקבע - המשחק הסוגר מול סכנין יהיה ביום שבת, 20.5, שעה עוד לא נקבעה.