מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי delta7 »

בתחושות מעורבות בעניין הזה.
כמובן שמאחל למאור החלמה מהירה וחזרה למגרשים, אבל כל העניין של להציע לו חוזה עכשיו..., יש יתרונות ויש חסרונות ואני לא בטוח שהיתרונות עולים על החסרונות.
מה שבטוח זה שהיה ומציעים לו חוזה חייבים להכניס סעיף "שתיקת אבא".
לקנוס זה לא חוקי (ועובדה שמכבי החזירו לו את הקנסות שניכו אחריו שיעקב קשקש) אז הדרך תהיה צריכה להיות "מענק שתיקה". יעקב יסתום עונה שלמה, מאור יקבל XXX€ בונוס.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

simply-red כתב:ואני שוב שואל, מבחינה מקצועית להשכיב על בוזגלו מאות אלפי יורו זה הימור בצורה כזו או אחרת ובנוסף הוא לא יעמוד לרשותנו בכל המשימות שלנו בפתיחת העונה ואני מדבר בעיקר על אירופה.
דבר שני, בצפייה לחזרה שלו אנחנו גם לא נביא זר מוביל על המשבצת שלו.
או שנתייחס לבוזגלו כבונוס ונתעלם ממנו בבניית הסגל. כשיחזור לעצמו, אם וכאשר, אז נתמודד עם אקסטרה שחקן מצוין בסגל. אפשר למצוא מקום לכולם.

דלתא, רעיון יפה.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

צריך לתת גם קרדיט לזריהן ואוחנה. בחלקים מהעונה הזאת הם היו יותר טובים מבוזגלו. ולהם יש גם לאן להשתפר, לבוזגלו יש רק לאיפה לרדת מכאן.
סומך על אלונה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב: או שנתייחס לבוזגלו כבונוס ונתעלם ממנו בבניית הסגל. כשיחזור לעצמו, אם וכאשר, אז נתמודד עם אקסטרה שחקן מצוין בסגל. אפשר למצוא מקום לכולם.

דלתא, רעיון יפה.
לא רעיון שלי, שמעתי אותו ממישהו, אם אני לא טועה מגל - Yalla Hapoel.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

delta7 כתב:בתחושות מעורבות בעניין הזה.
כמובן שמאחל למאור החלמה מהירה וחזרה למגרשים, אבל כל העניין של להציע לו חוזה עכשיו..., יש יתרונות ויש חסרונות ואני לא בטוח שהיתרונות עולים על החסרונות.
מה שבטוח זה שהיה ומציעים לו חוזה חייבים להכניס סעיף "שתיקת אבא".
לקנוס זה לא חוקי (ועובדה שמכבי החזירו לו את הקנסות שניכו אחריו שיעקב קשקש) אז הדרך תהיה צריכה להיות "מענק שתיקה". יעקב יסתום עונה שלמה, מאור יקבל XXX€ בונוס.
אהבתי את ה"מענק שתיקה" אחי.
גם יעקב בוזגלו בטוח יאהב את זה.
רעיון מעולה

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

אוחנה הוא לא שחקן כנף.
אם זריהן יתרגל לשחק בימין עם רגל הפוכה (צד שמאל תפוס, נאוקמה), יהיה לנו שחקן אגף מעולה. במשחקים ששיחק, רואים שרגיל יותר לאגף שמאל, אבל הוא צעיר ויכול ללמוד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

MikiRed כתב:אוחנה הוא לא שחקן כנף.
אם זריהן יתרגל לשחק בימין עם רגל הפוכה (צד שמאל תפוס, נאוקמה), יהיה לנו שחקן אגף מעולה. במשחקים ששיחק, רואים שרגיל יותר לאגף שמאל, אבל הוא צעיר ויכול ללמוד.
לא כל שחקן צעיר יכול ללמוד, לפעמים זה משהו שקשה ללמד.
ייתכן ונהיה חייבים להביא גם אם נחתים את בוזגלו קשר אגף ימין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מדהים אותי שאתם אומרים על שחקן ששיחק פה 2 משחקים טובים שהוא לא נופל מבוזגלו שחקן שנתן פה 4 שנים מדהימות
אכן זריהן כישרון אדיר אבל עדיין לא נתן 5אחוז ממה שבוזגלו נותן
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה שי ! כתב:מדהים אותי שאתם אומרים על שחקן ששיחק פה 2 משחקים טובים שהוא לא נופל מבוזגלו שחקן שנתן פה 4 שנים מדהימות
אכן זריהן כישרון אדיר אבל עדיין לא נתן 5אחוז ממה שבוזגלו נותן
זה שי!
+1
זריהן לא יכול להחליף את בוזגלו בשום מצב.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הבנת הנקרא... אף אחד לא השווה (עדיין) את היכולת של זריהן לבוזגלו (שאני באופן אישי מעריך אותו מאד מאד, אחד מהשניים ששינו את הקבוצה).
אין הרבה משחקים עד סוף העונה, אבל צריך לחפש פתרון לאגף ימין. בכל המשחקים ששיחקנו גם עם אגף ימין (גם במשחקים לא טובים של בוזגלו) השגנו ייתרון על ההגנות.
בנוסף, כשבוזגלו שיחק, ביטון העלה את רמתו.
ואגב לא אוחנה ולא מליקסון שחקני כנף.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

זכה בשחקן השבוע.
למרות שהיה מהפחות טובים בשלישי ולא הגיע לו להיות מועמד.
כנראה לפציעה שלו היה חלק גדול בבחירה, אבל בסדר...מתנת ניחומים.

דרך אגב, נראה שהמנהלת מחליטה ללכת עם בחירת הקהל או עם בחירת שחקן העבר כל פעם בדרך אחרת.
לפעמים השחקן עבר מחליט ולפעמים הקהל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

bs war כתב:
אז הוא פצוע. אני בטוח שאם אוגו/וואקמה/מליקסון/שהר/צדק/ויטור/אוחנה קורעים עכשיו את הרצועה (שלא נדע) אף אחד פה לא מעלה בדעתו בכלל לוותר עליהם.
בוזגלו בן 29, לא 35. לא נגמרה לו הקריירה. ישתקם כמו גדול ויחזור בשביל לעזור לנו.
הקהל? צריך לעמוד מאחורי כל צעד של המועדון, זה לא שיקול בכלל מבחינתי.

הרי כבר הגענו למסקנה שלבוזגלו אין אף מחליף ישראלי (ריאלי) שקרוב בכלל לרמתו. אין לנו לוקסוס לוותר עליו. ששני הצדדים יתגברו על האגו הגדול שלהם ויחתמו, לטובת הפועל באר שבע.
הכל נכון חוץ מהנחת יסוד שגויה ומשמעותית.
את משפחת בוזגלו על כל בניהם ובנותיהם לא מעניינת טובת הפועל באר שבע, בכלל, רק טובתם האישית והיא בלבד, לכן לדעתי (ניחוש מושכל שום ידיעה בנושא) למרות הפציעה הוא לא ימשיך פה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

בוא נאמר שהקרע בין בכר לבוזגלו הרבה יותר קשה לאיחוי מהקרע ברצועה.
המועדון צריך לשמור על כבודו ועל האינטרסים שלו. כשהוא יחזור אנחנו נקבל את החבילה כולה כולל שחקן מצוין אבל מתבלבל ובטוח שהוא רונאלדו ואחד שבטוח שהוא אבא של רונאלדו. מצד המועדון לא הייתי מבצע שום מהלך בחודשיים הקרובים. שמאור בוזגלו יחליט שהוא רוצה לשחק בהפועל באר שבע ואולי יהיו לו כמה תובנות בחודשים האלה בחוץ, אולי אז שווה לשקול.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ככל שעובר הזמן התובנות שאני מקבל מחדדות את העניין שבוזגלו אסור שיישאר כאן ומכל הבחינות.
מקצועית:בחוץ ל6 חודשים מינימום מי יודע מתי יחזור ואיך,בכל מקרה יצטרכו להביא שחקן במקומו.
בוא נגיד ויחזור מוקדם מהצפוי וייתן עונה טובה,מה נראה לכם? שהאבא שלו לא יתחיל שוב לעשות בעיות ולפתוח חוזה ובלה בלה בלה.
אין גם מה לבוא לקראתו כי הוא ואביו לא יעריכו כלום,הם כבר הוכיחו את זה.
ומעבר לזה אני
חושב שהם בטוחים שהוא חוזר אוטוטו למגרשים ומגיע לו חוזה עתק פצוע או לא.
שורה תחתונה,צריך לשחרר ולגמור עניין.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום זקן כתב:ככל שעובר הזמן התובנות שאני מקבל מחדדות את העניין שבוזגלו אסור שיישאר כאן ומכל הבחינות.
מקצועית:בחוץ ל6 חודשים מינימום מי יודע מתי יחזור ואיך,בכל מקרה יצטרכו להביא שחקן במקומו.
בוא נגיד ויחזור מוקדם מהצפוי וייתן עונה טובה,מה נראה לכם? שהאבא שלו לא יתחיל שוב לעשות בעיות ולפתוח חוזה ובלה בלה בלה.
אין גם מה לבוא לקראתו כי הוא ואביו לא יעריכו כלום,הם כבר הוכיחו את זה.
ומעבר לזה אני
חושב שהם בטוחים שהוא חוזר אוטוטו למגרשים ומגיע לו חוזה עתק פצוע או לא.
שורה תחתונה,צריך לשחרר ולגמור עניין.
+1. אחרי הפציעה הייתי בעד חוזה חדש אבל ככל שהזמן עובר אתה מבין שזה פשוט לא שווה את זה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

נעול