עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
לאייבינדר יש ראש קש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אוף היה בא לי שהמשחק מולם היה בבלומפילד יותר כיף.
- ForeverRed
אחחחח יכלו לנצח ביתר, אבל לא נהיה חזירים.
הוכנה הקרקע להפסד המסורתי בסמי עופר
הוכנה הקרקע להפסד המסורתי בסמי עופר

ביתר בפעם המי יודע כמה עוזרת לנו.
אחלה ביתר , מקווה שיהיו באירופה
אני חושב שצריך להוציא את המושג הזה "עזרו לנו" מהלקסיקון, זה מוריד מעוצמת ההישג שלנו ונותן תוקף לבכיינים מהצד השני לתת קרדיט על ההישגים שלנו לקבוצות אחרות.adomi2 כתב:ביתר בפעם המי יודע כמה עוזרת לנו.
אם ניקח זה רק בזכות עצמנו, אף אחד לא עזר לנו בכלום ובית"ר נלחמה כדי להשיג את המטרות שלה בדיוק כמו שאנחנו נלחמנו כדי להשיג את שלנו ובדיוק כמו שמכבי נלחמה כדי להשיג את שלה ולכולן היה על מה לשחק, ההבדל הוא שאנחנו עמדנו ביעדים שלנו.
אין חברים במקצוע הזה, ואנחנו מספיק טובים כדי לא להסתמך על "עזרה" או "טובות" של אף אחד, הכול לקחנו בעצמנו ומי שאומר אחרת רק גורם לי ליותר אושר והנאה כי אני יודע שהקבוצה שלי כל כך טובה שאנשים מעדיפים לחפש תירוצים מאשר להודות בזה.
מסכיםSouth Boy כתב:
אני חושב שצריך להוציא את המושג הזה "עזרו לנו" מהלקסיקון, זה מוריד מעוצמת ההישג שלנו ונותן תוקף לבכיינים מהצד השני לתת קרדיט על ההישגים שלנו לקבוצות אחרות.
אם ניקח זה רק בזכות עצמנו, אף אחד לא עזר לנו בכלום ובית"ר נלחמה כדי להשיג את המטרות שלה בדיוק כמו שאנחנו נלחמנו כדי להשיג את שלנו ובדיוק כמו שמכבי נלחמה כדי להשיג את שלה ולכולן היה על מה לשחק, ההבדל הוא שאנחנו עמדנו ביעדים שלנו.
אין חברים במקצוע הזה, ואנחנו מספיק טובים כדי לא להסתמך על "עזרה" או "טובות" של אף אחד, הכול לקחנו בעצמנו ומי שאומר אחרת רק גורם לי ליותר אושר והנאה כי אני יודע שהקבוצה שלי כל כך טובה שאנשים מעדיפים לחפש תירוצים מאשר להודות בזה.
"עזרו " לנו .
https://www.one.co.il/Article/16-17/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
יהודה המכבי עם מסר לאומה.
אינעל אבו אבוק יא הוגו בקושי חודשיים אתה פה התחלת עם הסיסמאות?
יהודה המכבי עם מסר לאומה.
אינעל אבו אבוק יא הוגו בקושי חודשיים אתה פה התחלת עם הסיסמאות?
בגלל השביתה של השופטים ההתאחדות ביקשה מהקבוצות במשחק של נתניה מול קלנסואה בליגה ג למלות את דוח השיפוט ולמצוא שני שופטים שכל אחד ישפוט מחצית אז הקבוצות שלחו דוח שיפוט להתאחדות 3-2 לקלנסואה אבל לא היה משחק כולם הלכו הביתהההההה פרימו חזק 

קלאסיקו של קלאסיקו!!
איפה זה שאמר שמסי לא ווינר?
כמה פעמים שמעתי שמסי " לא ווינר". אמרה מאוד מאוד עלובה.
אני מאוד שונא את שתי הקבוצות, אבל שמחתי בשער של מסי, והכול בגלל סרחיו ראמוס.
האיש הזה הוא צואה אנושית, שחקן מלוכלך מהזן הנחות ביותר, מחזיק בשיא האדומים בקלאסיקו והיום אפילו שיפר את המאזן. זה לא שהקולגה שלו פיקה יותר אהוב עליי או יותר נכון לומר פחות שנוא, אבל הוא פשוט דוחה אותי.
האיש הזה הוא צואה אנושית, שחקן מלוכלך מהזן הנחות ביותר, מחזיק בשיא האדומים בקלאסיקו והיום אפילו שיפר את המאזן. זה לא שהקולגה שלו פיקה יותר אהוב עליי או יותר נכון לומר פחות שנוא, אבל הוא פשוט דוחה אותי.
איזה לוזר המסי הזה
500 גולים בקריירה.
הבקיע בכל קלאסיקו אפשרי.
איזה לוזר.
הבקיע בכל קלאסיקו אפשרי.
איזה לוזר.
תואר של מסי במונדיאל עם ארגנטינה ורונאלדו מבין שהוא היה רק הדלקן של מסי.
בלי התואר הזה חילוקי הדעות תמיד ישארו.
בלי התואר הזה חילוקי הדעות תמיד ישארו.