ב"ש במו"מ לרכישת אושרי רואש
Re: ב"ש במו"מ לרכישת אושרי רואש
אין בנתיים שום בתקדמויות במו"מ עם יואב כץ ?
ועם הוא יחתום הוא יטוס למחנה אימונים נכון ?
ועם הוא יחתום הוא יטוס למחנה אימונים נכון ?
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
תלוי באיזה שלב של הפגרה, בשלב כזה מאוחר קשה לי להאמין שהם ייתנו למשא ומתן להתארך כל כך.הסניגור האדום כתב: רק תזכורת זיו כבדה שחקנה לשעבר של הפועל חיפה. המשא ומתן התנהל במשך שלושה שבועות
עד שהגיעו להסכמות והחתימה.
אז לפי הנסיון של הקבוצה עם כץ. הדדליין הוא משהו בערך עד 1-8-2009
אז סבלנות.
בכל מקרה הוצהר שמעוניינים להביא בלם כנראה ישראלי לפני המחנה אימונים וחלוץ זר שיגיע למחנה אימונים למבחנים...
לפי דעתי אם היה סיכוי שזה יקרה זה היה קורה חד וחלק, אלה הדרישות רוצים לא רוצים.
אם זה התארך מעבר לזמן שציפו (לדעתי יד היציאה למחנה האימונים) לדעתי זהיירד מהפרק.
אבל זאת רק ההרגשה שלי, נקווה שאני טועה.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאוד מאוד מאוד שמחתי לשמוע על העיסקה שמתבשלת.
אני עוקב אחרי רואש לא מעט זמן, גם בהפועל חיפה, ובעיקר בנבחרות ישראל, ומדובר לדעתי בבלם העתיד של ישראל. שחקן שבנבחרת האולמפית כל כך סומכים עליו שנותנים לו את סרט הקפטן והעבירו אותו במשחקי החוץ המכריעים בגרמניה ובאיטליה לתפקיד הקשר האחורי כדי לסגור את האמצע, כפי שאכן קרה.
בשנה שעברה בית"ר הניחו להפועל חיפה הצעה של מיליון שקל עבור השחקן והפועל חיפה סירבו. כניראה שבעקות המצב בשוק היום, ולאור הקשיים במשא ומתן עם השחקן, כץ מוכן כעת לשחרר את רואש.
אני חייב להודות שאם אכן תתרחש ההחתמה מדובר ברכישה חכמה, טובה ומלהיבה.
בפעם האחרונה שקפטן הנבחרת האולמפית שיחק בהפועל באר שבע רק דברים טובים קרו מבחינה מקצועית לקבוצה.

אושרי רואש
אני עוקב אחרי רואש לא מעט זמן, גם בהפועל חיפה, ובעיקר בנבחרות ישראל, ומדובר לדעתי בבלם העתיד של ישראל. שחקן שבנבחרת האולמפית כל כך סומכים עליו שנותנים לו את סרט הקפטן והעבירו אותו במשחקי החוץ המכריעים בגרמניה ובאיטליה לתפקיד הקשר האחורי כדי לסגור את האמצע, כפי שאכן קרה.
בשנה שעברה בית"ר הניחו להפועל חיפה הצעה של מיליון שקל עבור השחקן והפועל חיפה סירבו. כניראה שבעקות המצב בשוק היום, ולאור הקשיים במשא ומתן עם השחקן, כץ מוכן כעת לשחרר את רואש.
אני חייב להודות שאם אכן תתרחש ההחתמה מדובר ברכישה חכמה, טובה ומלהיבה.
בפעם האחרונה שקפטן הנבחרת האולמפית שיחק בהפועל באר שבע רק דברים טובים קרו מבחינה מקצועית לקבוצה.

אושרי רואש
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תזכיר לי?משה אוחיון כתב: בפעם האחרונה שקפטן הנבחרת האולמפית שיחק בהפועל באר שבע רק דברים טובים קרו מבחינה מקצועית לקבוצה.
אושרי רואש
מישהו יודע מה גובהו? בכל זאת..בלמים קדמיים נמוכים כבר היו לנו, לי נדמה שהוא דומה במשחקו לעוז יפרח...רק תחושה אמנם...אבל בסרט הזה אם זה אכן כך כבר היינו (בלמים נמוכים, יפרח, אלול, קידר)
לא מבין.
יש לנו בדיוק אותו פוטנציאל עם נדב קידר. קפטן נבחרת הנוער, אחלה שחקן, צריך בלם מנוסה שישחק לידו (מוריירה..). להשקיע בבלם ישראלי (בפוטנציה) מיליון?
אני חושב שיש השקעות טובות יותר.....
יש לנו בדיוק אותו פוטנציאל עם נדב קידר. קפטן נבחרת הנוער, אחלה שחקן, צריך בלם מנוסה שישחק לידו (מוריירה..). להשקיע בבלם ישראלי (בפוטנציה) מיליון?
??????????????????????.ניב כהן כתב:לא מבין.
אתה ראית את קידר מול רואש בעונה החולפת?
אני לא ממש יודע את גובהו של הבחור, אבל עם כבר הוא מזכיר מישהו ביכולת המשחק שלו אז השם שעולה ישר הוא דקל קינן .sumsum כתב:מישהו יודע מה גובהו? בכל זאת..בלמים קדמיים נמוכים כבר היו לנו, לי נדמה שהוא דומה במשחקו לעוז יפרח...רק תחושה אמנם...אבל בסרט הזה אם זה אכן כך כבר היינו (בלמים נמוכים, יפרח, אלול, קידר)

אושרי רואש צפוי להישאר בחיפה
https://one.co.il/Article/09-10/1,1,1,0/140684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/917/036.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/09-10/1,1,1,0/140684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/917/036.html" onclick="window.open(this.href);return false;
סעמק איזה מבאס, כמה רציתי לראות אותו פה.
לפי ההתפתחויות כרגע נראה שרואש לא יגיע לפה.
לפי ההתפתחויות כרגע נראה שרואש לא יגיע לפה.
רק הפועל !
רק הפועל !
- אדום עולה עולה
באר שבע שלחה אולטימטום לחיפה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 69&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false; באר שבע עלתה את העצה אל רואש ל250 אלף דולר ודרושים מכץ תשובה עוד היום עזורי רוצה מאוד את השחקן הלוואי ויבוא
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: באר שבע שלחה אולטימטום לחיפה
אהבתי את האולטימטום!
רוצים תמכרו לא רוצים תרוויחו את השחקן לשנה ואז הוא יהיה חופשי ללכת...
רוצים תמכרו לא רוצים תרוויחו את השחקן לשנה ואז הוא יהיה חופשי ללכת...
יופי ככה נדע עוד היום עם הוא יבוא לפה (הלוואי, בע"ה !), או שישאר אצל חיפה.
אני מקווה שיש בהנהלה לחצים כבדים על יואב כץ, שישגעו לו ת'שכל שישחרר אותו.
אני מקווה שיש בהנהלה לחצים כבדים על יואב כץ, שישגעו לו ת'שכל שישחרר אותו.
רק הפועל !
רק הפועל !
בשביל 250000$ יואב כץ ללא ספק ימכור את הבחור!
עכשיו נשאלת השאלה אם רואש רוצה לבוא לב"ש???
עכשיו נשאלת השאלה אם רואש רוצה לבוא לב"ש???
רק אהבה תנצח...