מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סתיו אלימלך כתב:כל הודעה פה רק גורמת לבוזגלו'ז לתפוס יותר תחת. יאללה, התעייפתי מהם.
אם שחר או גולדהאר מוכנים לשלם את השכר המופקע שדורשים, שיילכו.
מועדון גם צריך שפיות וכבוד.חצי משחק טוב והמנייה פתאום קופצת לשמיים...
זה כמו עובד טוב שלך שאתה רוצה להחזיק אותו אצלך, אבל גורם לנזק סביבתי עם ההתנהלות שלו.
מתי שהוא צריך להציב גבולות, גם במחיר איבודו,גדי לשמור על שפיות המערכת.
לי כבר נמאס!
מי ישמע הוא קורא כאן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

סתיו אלימלך כתב:כל הודעה פה רק גורמת לבוזגלו'ז לתפוס יותר תחת. יאללה, התעייפתי מהם.
אם שחר או גולדהאר מוכנים לשלם את השכר המופקע שדורשים, שיילכו.
מועדון גם צריך שפיות וכבוד.חצי משחק טוב והמנייה פתאום קופצת לשמיים...
זה כמו עובד טוב שלך שאתה רוצה להחזיק אותו אצלך, אבל גורם לנזק סביבתי עם ההתנהלות שלו.
מתי שהוא צריך להציב גבולות, גם במחיר איבודו,גדי לשמור על שפיות המערכת.
לי כבר נמאס!
זה לא משנה רוב האנשים בפורום עייפו ממנו. כולל אני.
אבל אסור להתכחש לעובדות.

הסיפור של מאור בבש נגמר ב99%

הוא כנראה רוצה לסגור מעגל עם יעקב שחר
או לעשות הדרן באירופה
ורק שכר בלתי רגיל ישאיר אותו פה ובגלל זה כולם אומרים לא תודה.

מאור שחקן גדול
אבל סחטן מהרמות הגבוהות (יותר ממה שהוא שחקן טוב)

אני חושב שהיה משיג שכר טוב בבש בהתנהלות אחרת

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: קשה לדייק היות ולא ידוע לי מהם התנאים הסוציאליים שנותנים לשחקנים (אם בכלל) - קרן פנסיה/ביטוח מנהלים? קרן השתלמות? וכיו"ב.
בנוסף לאחרונה יצאה הוראת פרשנות של רשות המיסים שמאפשרת בתנאים כאלו ואחרים לסווג קבוצות כדורגל בליגת העל (ההוראה יכולה להיות רלוונטית בעיקר לנו ולמכבי) כעוסק ולא כמלכ"ר.
סיווג כמלכ"ר (עד עתה) חייב תשלום מס שכר בגובה 7.5% מהברוטו. סיווג כעוסק יחסוך מס זה (אבל לצד היתרונות יש גם חסרונות).
ניקח מספר הנחות בסיס:
- שכר שנתי בסך 500,000€ נטו.
- תשלום פנסיה/ביטוח מנהלים עד לשכר בגובה 2.5 פעמים השכר הממוצע במשק (כ-24 אלף ש"ח). סכום זה נבחר היות ומעבר לו הפרשות עודפות מחייבות גילומים.
- אין קרן השתלמות.
- המועדון עדיין מסווג כמלכ"ר לצרכי מס, דהיינו משלם מס שכר בשיעור 7.5%.
- עלויות רכב וסלולרי שנתיות של כ-100K ש"ח (כולל גילום המס הרלוונטי).

תחת הנחות אלו העלות השנתית למעסיק עומדת על כ-4.3 מליון ש"ח.
פשש תודה. אלו עלויות מטורפות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

בשכר הזה אני מאמין בכר יביא זר שובר שיוויון

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אסור לתת לו מעל 450
זה יהינ אסון לקבוצה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: עזוב 20%, אל תתפס במספר, העיקרון משנה.

כמו שאמרת וכתבתי באחת ההודעות למעלה, יש שני גורמים שמצמצמים את סיכויי הנפילה:

1. כסף גדול
2. סקאוט

אבל גם שניהם יחד לא מבטיחים דבר.

הקרע מול משה מתחיל ממקום אחר, קודם כל בחוסר ההבנה שגם לכסף גדול יש תקרה בהפועל באר שבע ושנית, התעלמות גמורה מאפקט המזל שהצלחת לנתח טוב, הוא בהחלט מתייחס לסיכויי הצלחה. נתתי את דוגמת הובאן-פירס ומענה אין, כי אי אפשר להגיד לפעמים.."צודק, לזה אין לי תשובה". חייבים לכתוב את מגילת רות החדשה, שוב ושוב.

הוא טוען "תנו לדודו את מה שרוצה בוזגלו והוא מנחית כאן תותח על חלל"

חזרתי ואמרתי לו 10 פעמים, שחקן במספרים של בוזגלו ב-4 עונות יהיה מאוד קשה להנחית, על גבול הבלתי אפשרי. באופן יחסי, זה כמו למצוא מחליף לזהבי. אז כל הדיבורים על כסף ודודו יכולים לקרב אותנו למצוא כזה, אבל משפטים כמו "תנו לדודו והוא יביא.." זה עוול לאינטיליגנציה שלנו.
יש לך סוג של יהירות כזאת שאתה חושב שאתה יודע הכל, כשבפועל אתה לא חשוף ולא מכיר הרבה מאוד פרמטרים, לא בעבודה של דודו עזריה ולא בתהליך החתמת הזרים שלנו.
תאום בוזגלו לא יגיע לכאן, אבל אפשר בכסף שהמועדון היה מוכן להציע על בוזגלו להביא לכאן קשר זר איכותי שיתרום המון לקבוצה, גם אם התרומה תהיה אחרת מבוזגלו.
נואקמה הוא שחקן שונה מאוד מבוזגלו, ועדין אם הייתם צריכים לבחור, מישהו כאן היה מעדיף את בוזגלו על נואקמה?
גם אני מעדיף את בוזגלו על האופציה הזרה, גם כי בוזגלו הוא הטוב והמוכר וגם כי הוא ישראלי וכל החתמה של זר בעמדה אחת באה על חשבון עמדה אחרת. אבל אני גם זוכר שרוב הזמן בוזגלו היה האופציה השלישית אחרי נואקמה ומליקסון, ושלצד יתרונות בולטים יש לבוזגלו גם חסרונות בולטים.
Totti כתב: פשש תודה. אלו עלויות מטורפות
בוקר טוב אליהו, וזה ההצעה של המועדון כן, בלי מענק החתימה הגדול שבוזגלו דרש...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: יש לך סוג של יהירות כזאת שאתה חושב שאתה יודע הכל, כשבפועל אתה לא חשוף ולא מכיר הרבה מאוד פרמטרים, לא בעבודה של דודו עזריה ולא בתהליך החתמת הזרים שלנו.
תאום בוזגלו לא יגיע לכאן, אבל אפשר בכסף שהמועדון היה מוכן להציע על בוזגלו להביא לכאן קשר זר איכותי שיתרום המון לקבוצה, גם אם התרומה תהיה אחרת מבוזגלו.
נואקמה הוא שחקן שונה מאוד מבוזגלו, ועדין אם הייתם צריכים לבחור, מישהו כאן היה מעדיף את בוזגלו על נואקמה?
גם אני מעדיף את בוזגלו על האופציה הזרה, גם כי בוזגלו הוא הטוב והמוכר וגם כי הוא ישראלי וכל החתמה של זר בעמדה אחת באה על חשבון עמדה אחרת. אבל אני גם זוכר שרוב הזמן בוזגלו היה האופציה השלישית אחרי נואקמה ומליקסון, ושלצד יתרונות בולטים יש לבוזגלו גם חסרונות בולטים.

בוקר טוב אליהו, וזה ההצעה של המועדון כן, בלי מענק החתימה הגדול שבוזגלו דרש...
לי יש יהירות שאני יודע הכל.
לך יש יהירות שאתה מקורב מאוד למי שיודע הכל.

זה מתקזז. שנינו לא יודעים הכל.

אתה יודע מה ההבדל בנינו? שאני מביע דעה, שלדעת רבים וטובים (כולל בעלת הבית הגדולה), היא דעה מאוד איכותית ומנומקת. אתה מעלה כל תשובה שלך כאן כאילו בכר ו/או מי מטעמו ניסח אותה עבורך.

נקסט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

choose your battles,זה משפט שאלונה מאוד אוהבת להשתמש בו ובמקרה בוזגלו הוא מקבל משנה תוקף.
אלונה יודעת מצויין שהקרב על השארת הסגל אפילו לא התחיל.
בניגוד לבוזגלו שמפעיל יחסי ציבור מטורפים,השאר כרגע יושבים בשקט ומחכים לסוף העונה.
היא צריכה לבחור היטב על מי היא נלחמת ועל מי היא מוותרת,בסוף עם כל הכבוד יש תקרת תקציב והעוגה צריכה להתחלק בין כולם.
נכון,מאור שחקן חשוב מאוד בב"ש,אבל גם כמוהו חשובים לא פחות וואקמה,אוגו,צדק,שהר ועוד חיזוקים שאמורים להגיע בקיץ.
לשים היום מליון יורו על בוזגלו זה לוותר על שחקן רכש ולפתוח את כל החוזים למשא ומתן וזה בדיוק מה שיקרה.
מאור בוזגלו שחקן ענק,אבל הוא לא ערן זהבי ולא יכול להיות ערן זהבי שמושך על הגב שלו קבוצה שלמה ומכניס 100 מליון שקל למערכת ממכירה שלו והעלאה של הקבוצה על הגב שלו לליגת האלופות.
מאור בוזגלו תמיד יהיה טוב כחלק מ..
אם בחיפה בונים עליו שיסחוב את הקבוצה על הגב שלו אז הם עושים טעות במחשבה.
גם הוא עצמו עושה טעות אבל זה כבר משהו אחר.
אני מאמין שבקבוצה כבר הכינו את היום שאחרי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:choose your battles,זה משפט שאלונה מאוד אוהבת להשתמש בו ובמקרה בוזגלו הוא מקבל משנה תוקף.
בניגוד לבוזגלו שמפעיל יחסי ציבור מטורפים,השאר כרגע יושבים בשקט ומחכים לסוף העונה.
היא צריכה לבחור היטב על מי היא נלחמת ועל מי היא מוותרת,בסוף עם כל הכבוד יש תקרת תקציב והעוגה צריכה להתחלק בין כולם.
נכון,מאור שחקן חשוב מאוד בב"ש,אבל גם כמוהו חשובים לא פחות וואקמה,אוגו,צדק,שהר ועוד חיזוקים שאמורים להגיע בקיץ.
לשים היום מליון יורו על בוזגלו זה לוותר על שחקן רכש ולפתוח את כל החוזים למשא ומתן וזה בדיוק מה שיקרה.
מאור בוזגלו שחקן ענק,אבל הוא לא ערן זהבי ולא יכול להיות ערן זהבי שמושך על הגב שלו קבוצה שלמה ומכניס 100 מליון שקל למערכת ממכירה שלו והעלאה של הקבוצה על הגב שלו לליגת האלופות.
שאפו על האובייקטיביות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אפשר לסכם את זה במשפט הוותיק
בית הקברות מפוצץ באנשים שחשבו שאין להם תחליף

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אדום זקן כתב:choose your battles,זה משפט שאלונה מאוד אוהבת להשתמש בו ובמקרה בוזגלו הוא מקבל משנה תוקף.
+++

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שמועות שבוזגלו חותם על חוזה חדש?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

"אני לא מסתכל על עצמי ככוכב, כוכבים יש רק בשמיים. אני שחקן כדורגל ולא שחקן טניס. אני מתרכז רק בלתת את התרומה שלי לקבוצה. אני נהנה להיות חלק מהקבוצה. רוצה לזכות בעוד אליפויות. אני מרגיש בבית, מרגיש כמו משפחה והקהל תומך ויודע להעריך וזה לא מובן מאליו. היו לי שיקולים, אבל החלטתי בשל האהבה שאני מקבל ומשום שאני בורג מרכזי להישאר. אני שלם עם ההחלטה."

מהראן ראדי.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

שמועה שיקרית לגבי החתימה

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

תמונה

תמונות בלעדיות מהמו"מ.
איזה חוזה תגידו לי עוד לא הבנתם שהבנאדם כבר לא פה? לטובת שני הצדדים.
מה שכן מגיעה לו מילה טובה על המקצוענות, באופן אישי חשבתי שהוא יזרוק ז** אבל הוא בהחלט עוזב עם טעם טוב בפה ומשאיר אותנו עם התהייה מה היה קורה אם רק היה חצי בנאדם ממה שהוא שחקן.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 26 אפריל 2017, 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

נעול