מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:1. ממשיך לומר לך, אתה בטוח שהמגבלה בעוכרינו כי פגענו ב-6 הזרים. אתה חושב שלעולם נפגע כך, אני משוכנע שיום יבוא ו הסטטיסטיקה תתיישר.

כמו בחיפה, כמו במכבי...לא המצאנו כלום כאן, אנחנו הפועל באר שבע מישראל.

דרינציץ לא היה אמור להיות בינגו? אידריסו? סה? השוקע בהם כסף גדול. על פי הטענה שלך, תן לעזריה מיליון יורו ויש כאן תותח מחליף לבוזגלו.

אז אני קם ואומר...במה המיליון אירו הללו שונים מהכסף שהושקע בסקריונה? שחקן שאם היה מסכם אצלנו, הפורום היה קורס אל תוך עצמו בשעתיים

משה, אלמנט המזל חזק מאוד בכדורגל...דודו עזריה עוזר לצמצם אותו, כסף עוזר עוד יותר, אבל ההשפעה של המזל גדולה פי כמה.

וחוזר רגע למה שאמר לך גיא(izguy)...מבוזגלו אתה יודע מה תקבל, אל תצהיר כאן שיש בקנה תותחים טובים ממנו, הם נעלם x עד שיוכח אחרת, לפרטים;

פינטלי, בומבה, סקריונה ועוד רבים ויקרים
מגיב לך אבל התגובה היא גם לכותבים אחרים:

1. אני מסתכל אך ורק על ההווה. לפני שנה היו חמישה זרים, השנה היו שישה, אולי עוד שנתיים יהיו שלושה או שבעה, אני לא יודע, אני רק יודע שלפועל באר שבע עם הצוות המקצועי הקיים עדיף כמה שיותר זרים שיוכלו לשחק, כי מצד אחד השוק הישראלי, לפחות מבחינת שחקנים לקבוצה עם השאיפות שלנו, הוא סופר מצומצם, ומצד שני יש לנו במועדון נכס כמו דודו עזריה, שרואה שחקנים מידי יום ולכן האופציות שלנו לכל עמדה הם עמוקות בצורה יוצאת דופן.

2. מקריאה כאן אפשר לחשוב שנושא הזרים בהפועל באר שבע הוא שוק, שכונה או משחק רולטה.
ראשית כל, יש להבהיר שדודו עזריה הוא לא "סקאוט" קלאסי כמו שאנחנו רגילים, אחד שאמור רק להציע לקבוצה זרים, למרות שגם זה קורה כפי שראינו עם מיגל ויטור.
התפקיד העיקרי של דודו עזריה זה לסנן את הזרים שמציעים לקבוצה, לתת למאמן רשימה מצומצמת לאחר סינון של זרים עם דוחות מאוד מפורטים, ולאחר מכן המאמן מחליט באיזה זר הוא מעוניין.
כמות המועמדים שהמועדון מקבל היא עצומה, אבל גם כמות הזמן שדודו עזריה מקדיש לנושא הסינון היא אדירה.
בהערת אגב, כמות הפלופים שדודו עזריה הציל את המועדון ממנו במהלך השנים הוא עצום.
זה שפירס היה אמור לחתום ולא חתם, לא הופך את הרכישה של אוגו או הובאן למזל או לצירוף מקרים כאילו הם עברו ברחוב והחתמנו אותם, אלא זה אומר שלמועדון הייתה רשימה של ארבעה או חמישה קשרים זרים (אחרי עבודה של דודו), וברגע שאחד מהם ירד הוחתם מישהו אחר. ושוב אני כותב, לדעתי, אלישע ראה באוגו והובאן כשני קשרי 50/50, וחשב שלבדם הם לא יספיקו ל4-4-2 שהוא שיחק בתקופתו, ולכן המחשבה הייתה על גרזן קלאסי כמו פירס (למרות שאין ספק שבטווח הרחוק הרווחנו מההחתמה של אוגו והובאן ומאי ההחתמה של פירס).

3. האם אפשר ליפול בזרים למרות המקצועיות אצלנו? ברור שאפשר, מאלף ואחד סיבות, אבל הסיכויים הם קטנים יותר מאשר בקבוצות אחרות כולל מכבי ת"א.
זה לא מזל שאנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם 6 זרים איכותיים, בדיוק כמו שזה לא מזל שאנחנו מצליחים מקצועית תחת ברק בכר, אנחנו עם 6 זרים מקצועיים בגלל שהצורה שבה אנחנו בוחרים זרים, בטח בשילוב של דודו עם בכר, היא הכי מקצועית בליגה.

4. מאור בוזגלו לא נפצע לתקופה לא קצרה בשנה שעברה? מאור בוזגלו לא נפצע לתקופה לא קצרה בשנה הנוכחית? מאור בוזגלו לא יכול להפצע, בצורה אפילו משמעותית יותר, בעונה הבאה אם יישאר אצלנו? גם להשאיר את מאור בוזגלו זה סוג של הימור.
אז ברור שזה הימור שגם אני הייתי הולך עליו, וכבר כתבתי שגם אני הייתי קודם כל מנסה לעשות כל מה שאפשר כדי להשאיר את בוזגלו לפני שחושבים על אופציה זרה, אבל אני לא מקבל את התגובה כאילו החתמה של מאור בוזגלו זה 100% באנקר בעוד בחתמה של זר זה הימור של מזל ברולטה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 21 אפריל 2017, 13:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

זה חמור מאוד אם סוארס נשאר בעונה הבאה
לא מספיק שאנחנו מוגבלים מבחינת האופציות בגלל שמותר 6 זרים עכשיו נהיה מוגבלים יותר בגלל סוארס.

לא מובנת לי ההחתמה שלו בלי להכניס בחוזה סעיף יציאה לקבוצה בקיץ

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

yanivnew91 כתב:זה חמור מאוד אם סוארס נשאר בעונה הבאה
לא מספיק שאנחנו מוגבלים מבחינת האופציות בגלל שמותר 6 זרים עכשיו נהיה מוגבלים יותר בגלל סוארס.

לא מובנת לי ההחתמה שלו בלי להכניס בחוזה סעיף יציאה לקבוצה בקיץ
חלם, היה ברור לכולם שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

red and white כתב: חלם, היה ברור לכולם שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
זה לא צריך להיות בעיה.
גם לא של כסף.
פשוט צריך להפסיק להיות נחמד.
חותכים ואם אין קבוצה שתיקח את מלוא החוזה שלו עליה, ממשיכים לממן חלק מהחוזה. לא רואה הרבה קבוצות בארץ שיסרבו לזה (ותמיד יש את איזי וג'קי לפתרון בעיות כאלו... :))
צריך לפנות את משבצת הזר שהוא תופס.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

delta7 כתב: זה לא צריך להיות בעיה.
גם לא של כסף.
חותכים ואם אין קבוצה שתיקח את מלוא החוזה שלו עליה, ממשיכים לממן חלק מהחוזה. לא רואה הרבה קבוצות בארץ שיסרבו לזה (ותמיד יש את איזי וג'קי לפתרון בעיות כאלו... :))
יש פה בעייתיות בגלל כל עניין המס. אם וכאשר ילכו על מהלך של לשחרר ועדיין לשלם לו שכר זה יכול לגרום לכך שהיכולת להנחית זר אחר בשכר גבוה תיפגע. הרי הכיס הוא לא אינסופי

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yanivnew91 כתב: יש פה בעייתיות בגלל כל עניין המס. אם וכאשר ילכו על מהלך של לשחרר ועדיין לשלם לו שכר זה יכול לגרום לכך שהיכולת להנחית זר אחר בשכר גבוה תיפגע. הרי הכיס הוא לא אינסופי
אחרי ההכנסה הגדולה בעונה הנוכחית ומתוך כוונה לשחזר בעונה הבאה, 100-200K$ שיהיה צריך לממן מהחוזה שלו לא צריכים להוות שיקול.
עמדת הזר שהוא תופס הרבה יותר חשובה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב: אחרי ההכנסה הגדולה בעונה הנוכחית ומתוך כוונה לשחזר בעונה הבאה, 100-200K$ שיהיה צריך לממן מהחוזה שלו לא צריכים להוות שיקול.
1+

לא מוצא שום היגיון בלהשאיר אותו בקבוצה. אפילו לא טיעון אחד בעד.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

delta7 כתב: אחרי ההכנסה הגדולה בעונה הנוכחית ומתוך כוונה לשחזר בעונה הבאה, 100-200K$ שיהיה צריך לממן מהחוזה שלו לא צריכים להוות שיקול.
אין על כך עוררין
רק ציינתי שזה יכול לפגוע במידה מסויימת בתקציב שיוקצה לזר אחר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

delta7 כתב: זה לא צריך להיות בעיה.
גם לא של כסף.
1. קשה לי להאמין שסוארס יסכים לוותר על החוזה שלו.

2. מתאר לעצמי שהפועל באר שבע תנסה למצוא לסוארס קבוצה בחו"ל. לאור הגיל של סוארס והכישלון בבלגיה (שהוביל לכך שאת העונה הנוכחית סוארס יסיים עם יותר פציעות וישיבה בספסל/ביציע על דקות משחק), לא יודע אם נמצא אחת כזאת. וגם אם כן נמצא, השאלה כמה היא תהיה מוכנה לשלם לו, בטח כשהיא יודעת שיש לו חוזה אצלנו. מה ימנע מאותה קבוצה להציע לסוארס 50 או 60 אלף דולר ולדרוש מאיתנו לשלם את ההפרש?

3. ואז השאלה היא כמה הפועל באר שבע מוכנה לשלם בשביל שסוארס לא ישחק אצלה. האם הפועל באר שבע לא תעדיף לשלם לסוארס כבר את השכר שלו ולהנות משירותיו מאשר לשלם לו 140 אלף דולר שישחק בקבוצה אחרת?
סך הכל עדין מדובר בשחקן שאם יכנס לכושר משחק יכול להיות בלם שלישי באירופה ושחקן רוטציה/מחליף לעמדת הבלם ואולי אפילו לעמדת הקשר האחורי בליגה.

4. המקום היחידי לדעתי שמכירים את סוארס ומחזיקים ממנו זה ישראל. אבל כאן נכנס נושא המס, ובגלל שסוארס נחשב מבחינת מס כמו ישראלי, זה אומר שהחוזה שלו יעלה לנו בפועל בשנה הבאה 400 אלף דולר.
עכשיו גם אם נניח איזה מכבי פתח תקווה או קריית שמונה ירצו אותו, כמה לדעתכם הם יהיו מוכנים לשלם לו מתוך 400 אלף הדולר שיש לשלם (200 לסוארס ו200 לרשויות המס)?
ואז השאלה תהיה אפילו יותר בעייתית, האם הפועל באר שבע מוכנה לשלם 300 אלף דולר (נניח שקבוצה אחרת בישראל תסכים לשלם לו 100 אלף דולר) בשביל שסוארס לא ישחק אצלה. למעשה, עדיף כבר לשחרר את סוארס ולשלם לו את כל החוזה על להשאיל אותו לקבוצה ישראלית.

5. באופן אישי, מסכים שאין כרגע סיבה מקצועית להשאיר את סוארס כזר שישי. אבל מבחינה כלכלית, יש כאן דברים נלווים, שכן קשה לי להאמין שהפועל באר שבע תשלם סכומים גדולים של כסף רק כדי שסוארס לא ישחק אצלה...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:
מגיב לך אבל התגובה היא גם לכותבים אחרים:

1. אני מסתכל אך ורק על ההווה. לפני שנה היו חמישה זרים, השנה היו שישה, אולי עוד שנתיים יהיו שלושה או שבעה, אני לא יודע, אני רק יודע שלפועל באר שבע עם הצוות המקצועי הקיים עדיף כמה שיותר זרים שיוכלו לשחק, כי מצד אחד השוק הישראלי, לפחות מבחינת שחקנים לקבוצה עם השאיפות שלנו, הוא סופר מצומצם, ומצד שני יש לנו במועדון נכס כמו דודו עזריה, שרואה שחקנים מידי יום ולכן האופציות שלנו לכל עמדה הם עמוקות בצורה יוצאת דופן.

2. מקריאה כאן אפשר לחשוב שנושא הזרים בהפועל באר שבע הוא שוק, שכונה או משחק רולטה.
ראשית כל, יש להבהיר שדודו עזריה הוא לא "סקאוט" קלאסי כמו שאנחנו רגילים, אחד שאמור רק להציע לקבוצה זרים, למרות שגם זה קורה כפי שראינו עם מיגל ויטור.
התפקיד העיקרי של דודו עזריה זה לסנן את הזרים שמציעים לקבוצה, לתת למאמן רשימה מצומצמת לאחר סינון של זרים עם דוחות מאוד מפורטים, ולאחר מכן המאמן מחליט באיזה זר הוא מעוניין.
כמות המועמדים שהמועדון מקבל היא עצומה, אבל גם כמות הזמן שדודו עזריה מקדיש לנושא הסינון היא אדירה.
בהערת אגב, כמות הפלופים שדודו עזריה הציל את המועדון ממנו במהלך השנים הוא עצום.
זה שפירס היה אמור לחתום ולא חתם, לא הופך את הרכישה של אוגו או הובאן למזל או לצירוף מקרים כאילו הם עברו ברחוב והחתמנו אותם, אלא זה אומר שלמועדון הייתה רשימה של ארבעה או חמישה קשרים זרים (אחרי עבודה של דודו), וברגע שאחד מהם ירד הוחתם מישהו אחר. ושוב אני כותב, לדעתי, אלישע ראה באוגו והובאן כשני קשרי 50/50, וחשב שלבדם הם לא יספיקו ל4-4-2 שהוא שיחק בתקופתו, ולכן המחשבה הייתה על גרזן קלאסי כמו פירס (למרות שאין ספק שבטווח הרחוק הרווחנו מההחתמה של אוגו והובאן ומאי ההחתמה של פירס).

3. האם אפשר ליפול בזרים למרות המקצועיות אצלנו? ברור שאפשר, מאלף ואחד סיבות, אבל הסיכויים הם קטנים יותר מאשר בקבוצות אחרות כולל מכבי ת"א.
זה לא מזל שאנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם 6 זרים איכותיים, בדיוק כמו שזה לא מזל שאנחנו מצליחים מקצועית תחת ברק בכר, אנחנו עם 6 זרים מקצועיים בגלל שהצורה שבה אנחנו בוחרים זרים, בטח בשילוב של דודו עם בכר, היא הכי מקצועית בליגה.

4. מאור בוזגלו לא נפצע לתקופה לא קצרה בשנה שעברה? מאור בוזגלו לא נפצע לתקופה לא קצרה בשנה הנוכחית? מאור בוזגלו לא יכול להפצע, בצורה אפילו משמעותית יותר, בעונה הבאה אם יישאר אצלנו? גם להשאיר את מאור בוזגלו זה סוג של הימור.
אז ברור שזה הימור שגם אני הייתי הולך עליו, וכבר כתבתי שגם אני הייתי קודם כל מנסה לעשות כל מה שאפשר כדי להשאיר את בוזגלו לפני שחושבים על אופציה זרה, אבל אני לא מקבל את התגובה כאילו החתמה של מאור בוזגלו זה 100% באנקר בעוד בחתמה של זר זה הימור של מזל ברולטה.
זה דיון בלי סוף. עד שלא תבין שכל נושא הרכש באשר הוא, קל וחומר של זרים, מונע מים של מזל, אתה תמשיך להיות בטוח שאתה צודק.

נתתי לך כאן לא מעט דוגמאות לשחקנים שעל פניו היו אמורים להצליח, הגיעו בכסף גדול, אותו כסף שאתה מציע לשים על המחליף של בוזגלו ונכשלו בסוף. הם נכשלו כי לא היה למועדונים שלהם את דודו עזריה? אל תצחיק אותי משה.

תעבור על הרזומה של דרינציץ, אורלנדו סה, מוחמד אידריסו, אוסקר סקריונה. אם הם היו מוצעים לבאר שבע, היינו נופלים מהכסא.

מנגד, גם את אלמנט המסל בהחתמות של טוני, אוגו והובאן ראית וטרם השתכנעת.

אז נסכים שלא להסכים. ואם בכל זאת תרצה לפתוח את הראש ולא לחשוב שהצדק תמיד אצלך; אז תתפנה להגיב לסיבה שבגינה הובאן הגיע ולעבודה שפירס כבר חתם ועד כמה חלש הוא כך מסתבר, אך את ההתעניינות בו אתה לא מעמיד לדודו לרועץ....פה למשל, אין לך אף תשובה הגיונית...אז נוח לך לחזור לויטור.

אף אחד לא מקטין את דודו, אבל יש לו 20% השפעה במקסימום. אל תהפוך אותו למחלקת הסקאוט של ליון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

שניכם צודקים...
לבחירת שחקנים טובים אין אלמנט של מזל, עבודת סקאוטינג חרוצה, מקצועית וסזיפית, כמו של דודו מול חפיפיות של קרויף יכולה לעשות את ההבדל.

הצלחה של בחירה טובה זה כבר סיפור מורכב יותר (מזל בגדול). אופי השחקן, קשיי שפה ואוכל, התאקלמות. תפקוד בעמדה המועדפת עליו, תחרות על המקום, פציעות צהובים, קשר עם המאמן וכו'.
מורכב מאד, לא ניתן לכמת בנוסחא.
אחוז ההצלחה בבש גבוהה מאד יחסית למקובל בגלל יכולותיו של דודו מחד והאופי החיובי של הטריו המנהל, אלונה, אסי ובכר מאידך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ההשפעה של דודו היא 20%? ברור שאתה לא מכיר אפילו קצת מהדברים שדודו אחראי להם ולפועלו.
יתכן שניפול בעתיד עם זרים, ברור, גם הקבוצות הגדולות בעולם נופלות עם זרים, אבל בגלל העבודה המקצועית שאנחנו עושים בבחירת הזרים ההסתברות היא נמוכה מכל קבוצה אחרת בישראל ולא סתם אנחנו היחידים בארץ שמילאו את המכסה של 6 הזרים ובהצלחה גדולה.
אנחנו גם יכולים להחתים את בוזגלו וליפול איתו בפציעה נוספת רק ארוכה יותר מזאת של השנה הנוכחית ושנה שעברה או לחלוטין ששוב אביו יגרום לפיצוצים שיפגעו בנו.
בוזגלו זה הטוב והמוכר מקצועית אז גם אני מעדיף אותו, אבל לא מסכים שהפרמטר הכי גדול להצלחת זרים זה מזל. צריך גם מזל, אבל אני מאמין שהמזל הולך עם הטובים, תתנהל כמו שצריך ובצורה מקצועית בבחירת הזרים והסיכוי שלך לפגוע בזרים איכותים יגדל משמעותית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:ההשפעה של דודו היא 20%? ברור שאתה לא מכיר אפילו קצת מהדברים שדודו אחראי להם ולפועלו.
יתכן שניפול בעתיד עם זרים, ברור, גם הקבוצות הגדולות בעולם נופלות עם זרים, אבל בגלל העבודה המקצועית שאנחנו עושים בבחירת הזרים ההסתברות היא נמוכה מכל קבוצה אחרת בישראל ולא סתם אנחנו היחידים בארץ שמילאו את המכסה של 6 הזרים ובהצלחה גדולה.
אנחנו גם יכולים להחתים את בוזגלו וליפול איתו בפציעה נוספת רק ארוכה יותר מזאת של השנה הנוכחית ושנה שעברה או לחלוטין ששוב אביו יגרום לפיצוצים שיפגעו בנו.
בוזגלו זה הטוב והמוכר מקצועית אז גם אני מעדיף אותו, אבל לא מסכים שהפרמטר הכי גדול להצלחת זרים זה מזל. צריך גם מזל, אבל אני מאמין שהמזל הולך עם הטובים, תתנהל כמו שצריך ובצורה מקצועית בבחירת הזרים והסיכוי שלך לפגוע בזרים איכותים יגדל משמעותית.
המגננה שלך על דודו בחירוף נפש, תוך התעלמות בוטה מעובדות שמוצגות כאן, היא הסיבה לסופו של הדיון הזה מבחינתי.

כמו בכל אחד ממאות הדיונים שהתדיינו במרוצת השנים ואנחנו מכירים מגיל 6 בערך, ניצחת. לא כי אתה צודק

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

שי אתה מגזים.
20% זה מעט מידי.
אתם לא מדברים על אותו דבר.
ההצלחה בזרים היא מורכבת.
עבודת הסקאוט היא חלק ניכר אבל לא מוחלט ואחראית על מעקב, בחירה והתאמה(החלק שמשה מדבר עליו).
החלק השני הוא השתלבות והצלחה(החלק שאתה מדבר עליו) והוא מורכב לא מעט ממזל אבל גם מההתאמה של הסקאוט מהחלק הקודם.
מאחר ולא מדובר במתכון עוגת שמרים - יש אפרות להצלחה וגם לכישלון ולא כל בחירה תתנהל כקודמת או כבאה בתור.

וכמו שכולם מבינים, ככל שהתקציב לשחקן יגדל, האיכות תגדל וסיכויי ההצלחה ייגברו.

לגבי בוזגלו, אתה יודע מה יש לך אבל אם יילך לחיפה או ת"א, תוכל להבטיח שהוא יצליח כמו בב"ש? בהחלט לא. בדיוק מאותן סיבות שמנינו קודם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אביאל כתב:שי אתה מגזים.
20% זה מעט מידי.
אתם לא מדברים על אותו דבר.
ההצלחה בזרים היא מורכבת.
עבודת הסקאוט היא חלק ניכר אבל לא מוחלט ואחראית על מעקב, בחירה והתאמה(החלק שמשה מדבר עליו).
החלק השני הוא השתלבות והצלחה(החלק שאתה מדבר עליו) והוא מורכב לא מעט ממזל אבל גם מההתאמה של הסקאוט מהחלק הקודם.
מאחר ולא מדובר במתכון עוגת שמרים - יש אפרות להצלחה וגם לכישלון ולא כל בחירה תתנהל כקודמת או כבאה בתור.

וכמו שכולם מבינים, ככל שהתקציב לשחקן יגדל, האיכות תגדל וסיכויי ההצלחה ייגברו.

לגבי בוזגלו, אתה יודע מה יש לך אבל אם יילך לחיפה או ת"א, תוכל להבטיח שהוא יצליח כמו בב"ש? בהחלט לא. בדיוק מאותן סיבות שמנינו קודם.
עזוב 20%, אל תתפס במספר, העיקרון משנה.

כמו שאמרת וכתבתי באחת ההודעות למעלה, יש שני גורמים שמצמצמים את סיכויי הנפילה:

1. כסף גדול
2. סקאוט

אבל גם שניהם יחד לא מבטיחים דבר.

הקרע מול משה מתחיל ממקום אחר, קודם כל בחוסר ההבנה שגם לכסף גדול יש תקרה בהפועל באר שבע ושנית, התעלמות גמורה מאפקט המזל שהצלחת לנתח טוב, הוא בהחלט מתייחס לסיכויי הצלחה. נתתי את דוגמת הובאן-פירס ומענה אין, כי אי אפשר להגיד לפעמים.."צודק, לזה אין לי תשובה". חייבים לכתוב את מגילת רות החדשה, שוב ושוב.

הוא טוען "תנו לדודו את מה שרוצה בוזגלו והוא מנחית כאן תותח על חלל"

חזרתי ואמרתי לו 10 פעמים, שחקן במספרים של בוזגלו ב-4 עונות יהיה מאוד קשה להנחית, על גבול הבלתי אפשרי. באופן יחסי, זה כמו למצוא מחליף לזהבי. אז כל הדיבורים על כסף ודודו יכולים לקרב אותנו למצוא כזה, אבל משפטים כמו "תנו לדודו והוא יביא.." זה עוול לאינטיליגנציה שלנו.

נעול