עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי RedRock »

zivmay כתב:הכדורגל הספרדי הרבה יותר מתוחכם, אין מה להשוות בין הליגות. מסי עשה מטעמים ממנצסטר הגדולה בשני הגמרים,וגם באותו משחק שהוא היה בן 19. הזוי שבכלל מציבים לידו שחקנים באותה שורה.

רונאלדו כבש 118 שערים בכל המסגרות ביונטייד, איך זה מתיישב עם הנתון שהבאת?
מסי בגיל 23 היה כבר עם כמה כדורי זהב, בזמן שרונאלדו כבש את השלושער הראשון שלו בסביבות גיל 22.

שאר נבחרת ארגנטינה היא פח שלא ברא השטן, כנל לגבי המאמנים הבורים שממנים שם פעם אחר פעם.
דיברתי על גולים בפרמייר ליג בלבד.
בספרד יש 4 ורבע קבוצות ועוד 16 נמושות ביחס אליהן. הפערים בין בארסה וריאל לבין אוססונה ולגאנס...מצחיק לדבר על זה.
הכדורגל הרבה יותר מתוחכם? אחינו אתה חי בסרט. תחכום זאת העמידה של יובנטוס היום על הדשא בקאמפ נואו.
משחק ההגנה בספרד שווה לתחת, הוא פשוט לא קיים. יש כאלה שזה עושה להם את זה, וזה באמת סבבה...אבל אי אפשר להשוות.
זה גם עונה על הקטע עם השלושער (שזה אגב ממש לא נתון רלוונטי בעיני)

וסבבה, כל הארגנטינאים פחים, במיוחד ביחס לפורטוגל האימתנית. טוב אחי
אעביר את המסר לאגוארו, היגואין, די מאריה, באנגה, זאנטי, סמואל, מסצרנו ויתר החברים ששיחקו איתו לאורך השנים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תגידו מה זה אומר עלינו, שאנחנו ניצחנו את אינטר פעמיים, שהצליחה לנצח את יובנטוס בליגה, שהצליחה לעבור את ברצלונה הגדולה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

RedRock כתב:
נו באמת
אני מבין שאתם אוהדים קבוצות וזה סבבה והכל
אבל בחייאת, אל תשחקו אותה כאילו אתם בעולם מקביל ורואים משחקים אחרים.
באיירן נשדדה בברנבאו, אין שום הגדרה אחרת למה שקרה שם!
חבל שעל זה מדברים? על מה ידברו אם לא על זה? 4-2 מאוד משקר ומעוות את המציאות.
אני אוהד ריאל ואין לי בעיה להגיד שהשיפוט היה לטובת ריאל. זה עובדה.. אבל מה שמטריף אותי שכל אוהדי ברסה בוכים.. רבאק איך אתם בוכים עליתם למעמד הזה בגלל השופט! זה כמו ש2 נבחרות נגיד יקבלו כרטיס חופשי לטורניר כדורגל ונבחרת אחת תתלונן על השניה ותגיד שהיא הגיע לטורניר רק בגלל יחס שונה מכל הנבחרות.. זה הזוי ופתאטי

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

niv1 כתב: אני אוהד ריאל ואין לי בעיה להגיד שהשיפוט היה לטובת ריאל. זה עובדה.. אבל מה שמטריף אותי שכל אוהדי ברסה בוכים.. רבאק איך אתם בוכים עליתם למעמד הזה בגלל השופט! זה כמו ש2 נבחרות נגיד יקבלו כרטיס חופשי לטורניר כדורגל ונבחרת אחת תתלונן על השניה ותגיד שהיא הגיע לטורניר רק בגלל יחס שונה מכל הנבחרות.. זה הזוי ופתאטי

לגמרי. בלתי נתפס. בכיינים חסרי תקנה...
גם אתמול במשחק, כמה בכי לשופט, התעסקו יות בלבכות מלשחק כדורגל...נורא
ממש לא התנהלות של מועדון גדול
לא האוהדים ולא הקבוצה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

RedRock כתב:
דיברתי על גולים בפרמייר ליג בלבד.
בספרד יש 4 ורבע קבוצות ועוד 16 נמושות ביחס אליהן. הפערים בין בארסה וריאל לבין אוססונה ולגאנס...מצחיק לדבר על זה.
הכדורגל הרבה יותר מתוחכם? אחינו אתה חי בסרט. תחכום זאת העמידה של יובנטוס היום על הדשא בקאמפ נואו.
משחק ההגנה בספרד שווה לתחת, הוא פשוט לא קיים. יש כאלה שזה עושה להם את זה, וזה באמת סבבה...אבל אי אפשר להשוות.
זה גם עונה על הקטע עם השלושער (שזה אגב ממש לא נתון רלוונטי בעיני)

וסבבה, כל הארגנטינאים פחים, במיוחד ביחס לפורטוגל האימתנית. טוב אחי
אעביר את המסר לאגוארו, היגואין, די מאריה, באנגה, זאנטי, סמואל, מסצרנו ויתר החברים ששיחקו איתו לאורך השנים
טורנירים לוקחים עם הגנה וקישור יציבים בנוסף למאמן תותח בעל מודעות טקטית, לא נראה לי שתרצה להכחיש את זה.
לארגנטינה לא היה את שניהם. להפיל הכל על מסי, בזמן שחברים שלו להתקפה מחמיצים כמו טירונים במעמדים מכריעים, ומאחורה יש שחקנים מאוד בינוניים על גבול המביכים ( רומרו).
ההפך מפורטוגל, שאצלה הקישור וההגנה הם העוגן של הנבחרת בנוסף למאמן הפנטסטי.

הספרדיות שולטות באירופה כבר שנים ( אלופות ואירופית), הכדורגל הספרדי הרבה יותר מהיר וטכני, קרה לא פעם שבארסה התקשתה יותר בליגה מאשר במשחקי נוקאאוט באירופה.

בנוגע לתחכום של יובה, אתה צודק. אבל בארסה כבר הביסה אותם קליל בגמר לפני 3 שנים ולטעמי אז הם היו עם הרכב יותר מרשים וצעיר. עם טיפה יותר חדות אתמול, זה כבר 2-0 במחצית, מסי עם החמצות לא אופייניות בעליל ( מעל ל40 שערים העונה, ויותר מ20 בישולים).

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עוד מישהו רואה דמייון בין ניימאר לטל בן חיים בנושא הבכיי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

חבל שאתם מבזבזים כל כך הרבה אנרגיה על הויכוח הזה של מי יותר טוב, שניהם מדהימים, תהנו מהשנים האחרונות שלהם כי אני לא יודע אם ב- 10-20 שנים הקרובות עוד נזכה לראות שחקנים ברמה כזו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי הגמר יהיה: ריאל - יובה
יובה תיקח
סוג של נקמה על גמר 1998, ריאל ניצחה 1-0 משער של מייאטוביץ׳

מתי ההגרלה של החצי?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

שמעון א כתב:לדעתי הגמר יהיה: ריאל - יובה
יובה תיקח
סוג של נקמה על גמר 1998, ריאל ניצחה 1-0 משער של מייאטוביץ׳

מתי ההגרלה של החצי?
שישי ב13:00

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

zivmay כתב:
טורנירים לוקחים עם הגנה וקישור יציבים בנוסף למאמן תותח בעל מודעות טקטית, לא נראה לי שתרצה להכחיש את זה.
לארגנטינה לא היה את שניהם. להפיל הכל על מסי, בזמן שחברים שלו להתקפה מחמיצים כמו טירונים במעמדים מכריעים, ומאחורה יש שחקנים מאוד בינוניים על גבול המביכים ( רומרו).
ההפך מפורטוגל, שאצלה הקישור וההגנה הם העוגן של הנבחרת בנוסף למאמן הפנטסטי.

הספרדיות שולטות באירופה כבר שנים ( אלופות ואירופית), הכדורגל הספרדי הרבה יותר מהיר וטכני, קרה לא פעם שבארסה התקשתה יותר בליגה מאשר במשחקי נוקאאוט באירופה.

בנוגע לתחכום של יובה, אתה צודק. אבל בארסה כבר הביסה אותם קליל בגמר לפני 3 שנים ולטעמי אז הם היו עם הרכב יותר מרשים וצעיר. עם טיפה יותר חדות אתמול, זה כבר 2-0 במחצית, מסי עם החמצות לא אופייניות בעליל ( מעל ל40 שערים העונה, ויותר מ20 בישולים).
לא מתכוון להכנס לויכוח מי יותר טוב כי זה ויכוחים שלא נגמרים ואי אפשר להכריע (בניגוד לווינריות שמסי פשוט לא שם..)
אבל אם כבר אתה מדבר על איזה ליגה חזקה יותר, רונאלדו שיחק בתקופה שהליגה האנגלית הייתה הליגה הטובה בעןלם בהפרש גדול ולראיה ב5 עונות שלו שם הגיעו האנגליות 6 פעמים לגמר עם 4 קבוצות שונות (ליברפול ומנצסטר פעמיים צלסי וארסנל פעם אחת) מול 2 הופעות של הספרדיות (ברסה)
בתקופה שלו בריאל הליגה הספרדית נהפכה לטובה בעולם עם 6 הופעות בגמר(סביר להניח שהעונה זה יעלה ללפחות 7) ב7 עונות לעומת האנגליות ששלחו באותה תקופה 2 קבוצות לגמר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הפועל, כמו אחותה הצהובה, לא מספיק טובה מקצועית ולכן מפעילה לחץ על היריבה שלה דרך התקשורת האוהדת ודרך עניינים שלא קשורים לכדורגל.
להזכירכם הקבוצה המביכה שלהם כבשה שלישיות על ימין ועל שמאל מתחילת הפלייאוף והם ניצחו את אותה בני יהודה עליה הם מלינים בהליכה.

חלאות.
רדו ליגה יא מנייאק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

כתבה מוואלה! ספורט, מינוס 9, פרק 7: "המשחק הכי קריטי בתולדות הפועל תל אביב"

https://sports.walla.co.il/item/3058342" onclick="window.open(this.href);return false;

שווה צפייה.
התיאור של שייע למהלך ההוא של יפרח- גמר אותי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כתבה יפה כמו שיוסיפון יודע לעשות...אבל אני לא מצליח להתרגש או להזדהות עם "הנס".

גלקטיקוס נשארו בליגה ונצחו את הליצנים שלנו בדרך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב:כתבה יפה כמו שיוסיפון יודע לעשות...אבל אני לא מצליח להתרגש או להזדהות עם "הנס".

גלקטיקוס נשארו בליגה ונצחו את הליצנים שלנו בדרך.
מצד שני מעניין לשמוע על הטרגדיה שלנו מהצד השני.

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הפועלעולה כתב:הפועל, כמו אחותה הצהובה, לא מספיק טובה מקצועית ולכן מפעילה לחץ על היריבה שלה דרך התקשורת האוהדת ודרך עניינים שלא קשורים לכדורגל.
להזכירכם הקבוצה המביכה שלהם כבשה שלישיות על ימין ועל שמאל מתחילת הפלייאוף והם ניצחו את אותה בני יהודה עליה הם מלינים בהליכה.

חלאות.
רדו ליגה יא מנייאק.
ואחרי שראו שבהתאחדות לא התרגשו מהם, לא הסתפקו וזה והלכו למשטרה לעשות בעיקר רעש כשאין להם כלום ושום דבר ביד, בעיקר כדי להפריע לאשקלון בהכנות.
פשוט זונות, אין הגדרה אחרת.

רק שיירדו כבר ליגהההההההההה

שלח תגובה