עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי CrazyRed7 »

niv1 כתב: אין לי ספק שהוא אחד הטובים בהיסטוריה. אבל מבחינת ווינריות הוא רחוק שנות אור מרונאלדו.
תחושה שלי שאם נלך אחורה לכל הגמרים, במיוחד באלופות, רונאלדו הולך לאכול אבק.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

izguy83 כתב: מול פריז היתה בקושי טעות אחת.
אתמול היו 762592725 לטובת ריאל, אז אל תתחיל.
בקשר לרונאלדו, שחקן עצום. ועדין לא מתקרב למסי. בקשר לטענת הווינר, שיקח גמר אחד על הגב שלו ואז תוכל לעשות השוואה למסי....
מסצראנו הודה שעשה עבירה על די מריה והגיע פנדל..זה כבר אחד שמשנה הכל לפני שנכנס הפנדלים שספק אם היו.. לא אומר שהשיפוט לא היה לטובת ריאל אבל זה פתטי שאוהדי ברסה מתלוננים אחרי שהגיעו למעמד הזה בגלל השופט..

לגבי רונאלדו יש לי כל כך הרבה דוגמאות כמה הווינר הוא.. דקה 117 גמר גביע המלך נוגח פצצה לרשת של פינטו.. חצי גמר יורו מעלה את פורטוגל לבד מול ויילס..לפני כמה שנים שריאל היו בבית עם סיטי ודורטמונד רונאלדו כבש בדקה ה90 לרשת של גו הארט וקובע 3-2. שנה שעברה שלושער מול וולפסבורג שמבטל פיגור 2-0. פליאוף העפלה למונדיאל 14 רונאלדו באחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה עם שלושער מול צמד של זלאטן.
וזה על קצה המזלג מה שעלה לי לראש עכשיו מהזכרון

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: תחושה שלי שאם נלך אחורה לכל הגמרים, במיוחד באלופות, רונאלדו הולך לאכול אבק.
לא זכור לי גמר שללא מסי ברצלונה לא הייתה מנצחת, הם היו כל כך הרבה יותר טובים שזה עוול לשאר עשרת השחקנים האחרים לתלות את זה בו.
ומה עם מסי בנבחרת מול רונאלדו בנבחרת? רונאלדו לקח כל כך הרבה יותר משחקי מאני טיים בנבחרת ממסי שחירב במו רגליו זכייה במונדיאל 14׳ עם מצבים מעולים שהוא מחטיא בגמר מול גרמניה, על הקופה אין מה לדבר בכלל. לכל זה תוסיף את זה שרונאלדו עם נבחרת דרג ב׳ ומסי עם אחת המוכשרות בעולם.

הפואנטה ברורה. מסי לדעתי שחקן מעט יותר טוב אבל על ווינריות אין מה לדבר בהשוואה לרונאלדו

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

CrazyRed7 כתב: תחושה שלי שאם נלך אחורה לכל הגמרים, במיוחד באלופות, רונאלדו הולך לאכול אבק.
שערים ברבעי הגמר ומעלה באלופות:
רונאלדו ודי סטאפנו מקום ראשון בהיסטוריה עם 32 שערים כ"א.
מסי מקום 4 עם 16.
שער היום והוא ישתווה לפושקאש במקום השלישי.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סניור כתב:לא זה פתאטי ולא זה פתאטי, מה שפתאטי זה אנשים מישראל, שלא יודעים איך נראה וסרמיל/ המושבה/ איזה איצטדיון שלא תבחרו ומחשיבים את עצמם לאוהדים של ריאל או ברסה ורבים על זה בפייסבוק כאילו שאמא שהם גדלו ברמבלס או שושלת מלוכה מדרידיסטה.
זהו, פרקתי :)
כל כך נכון...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איזו דמות מרשימה דוויט יורק...אני נפעם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

izguy83 כתב: מול פריז היתה בקושי טעות אחת.
אתמול היו 762592725 לטובת ריאל, אז אל תתחיל.
בקשר לרונאלדו, שחקן עצום. ועדין לא מתקרב למסי. בקשר לטענת הווינר, שיקח גמר אחד על הגב שלו ואז תוכל לעשות השוואה למסי....
מול פריז בקושי היתה טעות אחת???? לא שזה משנה כמה אם זה מכריע, אבל -
https://sports.walla.co.il/item/3047673" onclick="window.open(this.href);return false;
נניח שלא כל הטענות מוצדקות, ועדיין. הזיכרון שלך ממש קצר כנראה (:

פשוט בושה מה שקורה בכדורגל. מובילים את ריאל ובארסה בצורה הכי מופגנת לכמה שיותר שיאים ואז טוענים שהן הכי טובות. הכי קל כשמשחקים עם 14 שחקנים מול 11.
וגם אם כל זה לא מכוון (למרות שלדעתי אין סיכוי שהיו טועים נגדן ככה) -עצוב ומתסכל שעדיין לא השכילו להכניס מצלמות למשחק. כרילו שנהנים לחפור אחר כך ימים שלמים על ביזיון השיפוט.

ובעניין רונאלדו, אין ספק שמסי ישבור את השיאים שלו מפאת גילו. אבל אם רונאלדו היה משחק את כל השנים בריאל, היה משאיר למסי אבק.
ולא הייתי ממהר לדבר על ווינריות של מסי או מעביר ביקורת על רונאלדו לאור תצוגות התכלית של מסי בנבחרת (שאפילו ״פרש״ ממנה בצורה מאוד לוזרית).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בונוצ׳י וקייליני כמו שני ויטורים. בלתי עבירים

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

איזה חם מסי

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

יובה. בחיים לא נהניתי לראות ככה משחק הגנה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

RedRock כתב:
מול פריז בקושי היתה טעות אחת???? לא שזה משנה כמה אם זה מכריע, אבל -
https://sports.walla.co.il/item/3047673" onclick="window.open(this.href);return false;
נניח שלא כל הטענות מוצדקות, ועדיין. הזיכרון שלך ממש קצר כנראה (:

פשוט בושה מה שקורה בכדורגל. מובילים את ריאל ובארסה בצורה הכי מופגנת לכמה שיותר שיאים ואז טוענים שהן הכי טובות. הכי קל כשמשחקים עם 14 שחקנים מול 11.
וגם אם כל זה לא מכוון (למרות שלדעתי אין סיכוי שהיו טועים נגדן ככה) -עצוב ומתסכל שעדיין לא השכילו להכניס מצלמות למשחק. כרילו שנהנים לחפור אחר כך ימים שלמים על ביזיון השיפוט.

ובעניין רונאלדו, אין ספק שמסי ישבור את השיאים שלו מפאת גילו. אבל אם רונאלדו היה משחק את כל השנים בריאל, היה משאיר למסי אבק.
ולא הייתי ממהר לדבר על ווינריות של מסי או מעביר ביקורת על רונאלדו לאור תצוגות התכלית של מסי בנבחרת (שאפילו ״פרש״ ממנה בצורה מאוד לוזרית).
אפשר לשנוא שחקן, אבל אל תגבה את זה עם שטויות.
רונאלדו בצעירותו, לא היה יותר מדריבליסט חסר מוח וקור רוח. להשוות את רונאלדו בגילאים 18-22, למסי באותם הגילאים זה מגוחך, ממש מגוחך. כך שלא באמת משנה איפה הוא היה משחק.
בכל מקרה, עדיין רוב השיאים הם של מסי.

בנוגע לנבחרת, מסי לקח לבדו את ארגנטינה לשלושה גמרים רצופים ( קופה, מונדיאל וקופה), אתה מוזמן לבדוק את כמות השערים שלו ( רמז: שיא כלשהו), ואת אחוזי ההצלחה שלהם כשהוא לא משחק.
רונאלדו סקורר ענק( בשנה שנתיים האחרונות זה מה שנשאר לו, הוא לא יכול לעבור עמוד, מאוד גמלוני), אבל מסי הוא חייזר.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

עשו מהשיפוט בבאיירן-ריאל הרבה יותר ממה שהוא.
הפנדל בגרמניה בחיים לא היה, ספק אם גם זה שבמדריד.
וידאל היה צריך לקבל אדום בכל מקרה, בגול של ראמוס ההשתלטות של שחקן באיירן התקיימה בנבדל וגם הוא היה צריך להיפסל.
חבל שעל זה מדברים במקום על המשחק הנהדר שהיה.

יובה במשחק הגנה מושלם היום.
השיפוט היה מושלם. מלא צלילות וסתם כניסות הדדיות לא נשרקו והמשחק פשוט זרם.

יובה-מונאקו יהיה משחק מעניין מאוד. ההגנה האיטלקית מול החבורה האדירה בהתקפה של הצרפתים.
לא רואה את אתלטיקו עולה לגמר מול אף יריבה. רחוקה ממה שהיא הייתה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

zivmay כתב:
אפשר לשנוא שחקן, אבל אל תגבה את זה עם שטויות.
רונאלדו בצעירותו, לא היה יותר מדריבליסט חסר מוח וקור רוח. להשוות את רונאלדו בגילאים 18-22, למסי באותם הגילאים זה מגוחך, ממש מגוחך. כך שלא באמת משנה איפה הוא היה משחק.
בכל מקרה, עדיין רוב השיאים הם של מסי.

בנוגע לנבחרת, מסי לקח לבדו את ארגנטינה לשלושה גמרים רצופים ( קופה, מונדיאל וקופה), אתה מוזמן לבדוק את כמות השערים שלו ( רמז: שיא כלשהו), ואת אחוזי ההצלחה שלהם כשהוא לא משחק.
רונאלדו סקורר ענק( בשנה שנתיים האחרונות זה מה שנשאר לו, הוא לא יכול לעבור עמוד, מאוד גמלוני), אבל מסי הוא חייזר.
דריבליסט חסר מוח וקור רוח שהבקיע בגילאים האלה+- ביונייטד 85 גולים בפחות מ200 משחקים מעמדה רחוקה מעמדת החלוץ בליגה הרבה יותר קשה להבקעה (או שתכף תגיד שההגנות בספרד ובאנגליה זהות) :בהלם: :בהלם: :בהלם:
ואני זה ששונא שחקן ומגבה את זה בשטויות? :משוגע:

וזה נחמד שמסי הגיע לגמרים וזה, אבל דיברו פה בהודעות על כמה הוא ווינר, ביחס לרונאלדו. תבדוק כמה מהגמרים האלה עם ארגנטינה הסתיימו בתואר? כמה תקוות תלו בו ואיך זה נגמר? יש לו מדליה אולימפית, ואללה מגניב.
בנבחרת שהיא הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (הרבה) יותר מוכשרת ומטורפת מהאפורים ששיחקו עם רונאלדו בפורטוגל לאורך השנים.
אגב, גם קצב השערים שלו בנבחרת לא להיט, באופן יחסי כמובן.
והוא עדיין שחקן ענק, על זה אני לא מתווכח.

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yossi כתב:עשו מהשיפוט בבאיירן-ריאל הרבה יותר ממה שהוא.
הפנדל בגרמניה בחיים לא היה, ספק אם גם זה שבמדריד.
וידאל היה צריך לקבל אדום בכל מקרה, בגול של ראמוס ההשתלטות של שחקן באיירן התקיימה בנבדל וגם הוא היה צריך להיפסל.
חבל שעל זה מדברים במקום על המשחק הנהדר שהיה.
נו באמת
אני מבין שאתם אוהדים קבוצות וזה סבבה והכל
אבל בחייאת, אל תשחקו אותה כאילו אתם בעולם מקביל ורואים משחקים אחרים.
באיירן נשדדה בברנבאו, אין שום הגדרה אחרת למה שקרה שם!
חבל שעל זה מדברים? על מה ידברו אם לא על זה? 4-2 מאוד משקר ומעוות את המציאות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הכדורגל הספרדי הרבה יותר מתוחכם, אין מה להשוות בין הליגות. מסי עשה מטעמים ממנצסטר הגדולה בשני הגמרים,וגם באותו משחק שהוא היה בן 19. הזוי שבכלל מציבים לידו שחקנים באותה שורה.

רונאלדו כבש 118 שערים בכל המסגרות ביונטייד, איך זה מתיישב עם הנתון שהבאת?
מסי בגיל 23 היה כבר עם כמה כדורי זהב, בזמן שרונאלדו כבש את השלושער הראשון שלו בסביבות גיל 22.

שאר נבחרת ארגנטינה היא פח שלא ברא השטן, כנל לגבי המאמנים הבורים שממנים שם פעם אחר פעם.

שלח תגובה