נראה לי גם הוא לא ידע.The red one כתב:נשבע לכם שעד עכשיו בכלל לא ידעתי שהוא שיחק בבאר שבע
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
על קירות וסרמיל שהיה נוף ילדותנו בשכונה א' היו מקושקשים 2 כתוביות שבחיים לא אשכח;
"גילי הוא המלך של הפועל" (ע"ש גילי סספורטס)
"מלימליאן הוא המלך של הפועל" (ע"ש אורי מלמיליאן)
מיהרו להכתיר אצלנו מלכים, האחד נהג מונית היום...השני אגדת דשא.
"גילי הוא המלך של הפועל" (ע"ש גילי סספורטס)
"מלימליאן הוא המלך של הפועל" (ע"ש אורי מלמיליאן)
מיהרו להכתיר אצלנו מלכים, האחד נהג מונית היום...השני אגדת דשא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צפוי. אתה בטוח זוכר שהוא שיחק במכבי.The red one כתב:נשבע לכם שעד עכשיו בכלל לא ידעתי שהוא שיחק בבאר שבע
אז גם באירופה השופטים לא משהו.
האדום לוידאל הזוי.
האדום לוידאל הזוי.
אני כל כך שמח שדווקא הוא שם את העצמי, לא סובל את ראמוס הכסחן המלוכלך הזה ועוד יותר לא סובל את הסגידה אליו. איפה הוא ואיפה בלמים כמו פויול.
וואו אחד הנבדלים הכי מוגזמים שראיתי, איך לא רואים דבר כזה?
אני אחד המטיפים הכי גדולים לתלונות על שיפוט אבל לבאירן יש את כל הסיבות לבוא בטענות, בנוסף לאדום של וידאל זה נראה כבר מוגזם.
אני אחד המטיפים הכי גדולים לתלונות על שיפוט אבל לבאירן יש את כל הסיבות לבוא בטענות, בנוסף לאדום של וידאל זה נראה כבר מוגזם.
באיירן פשוט נשדדת.
גם קסמירו לא קיבל אדום גם קיבלו אדום לא בצדק וגם גול מנבדל חלום שלי ניצחון כזה בנתניה
רונאלדו פשוט מדהים. כל פעם שהקבוצה או הנבחרת שלו עם הגב לקיר הוא מגיע לעבודה. אולי אפשר להתווכח מי יותר טוב הוא או מסי.אבל מבחינת ווינריות הם בכלל לא באותה רמה.. רונאלדו כמה רמות טובות מעל מסי
אגב גם באירן קיבלה פנדל לא מוצדק. השיפוט היה חלש בכלליות. בסופו של דבר הקבוצה שהייתה טובה יותר ב210 הדקות עלתה
אגב גם באירן קיבלה פנדל לא מוצדק. השיפוט היה חלש בכלליות. בסופו של דבר הקבוצה שהייתה טובה יותר ב210 הדקות עלתה
בכל האתרים מדברים על שערוריית שיפוט ורק באתר ONE לא חושבים שזה מספיק חשוב.
כאחד שלא סובל את ריאל(חוץ מרונאלדו) ממש התבאסתי מהמשחק ומהשיפוט
אני לא אזכיר אלפי דוגמאות.niv1 כתב:רונאלדו פשוט מדהים. כל פעם שהקבוצה או הנבחרת שלו עם הגב לקיר הוא מגיע לעבודה. אולי אפשר להתווכח מי יותר טוב הוא או מסי.אבל מבחינת ווינריות הם בכלל לא באותה רמה.. רונאלדו כמה רמות טובות מעל מסי
אבל שחקן שכובש שלושער ראשון בקריירה, בקלאסיקו, בגיל 19, שהקבוצה ב10 שחקנים. זה שחקן מזן אחר.
בכל מקרה מסי קטן מרונאלדו כמעט ב3 שנים, אז הוא כנראה גם ישבור את השיאים המעטים ששייכים לרונאלדו.
אין לי ספק שהוא אחד הטובים בהיסטוריה. אבל מבחינת ווינריות הוא רחוק שנות אור מרונאלדו.zivmay כתב:
אני לא אזכיר אלפי דוגמאות.
אבל שחקן שכובש שלושער ראשון בקריירה, בקלאסיקו, בגיל 19, שהקבוצה ב10 שחקנים. זה שחקן מזן אחר.
בכל מקרה מסי קטן מרונאלדו כמעט ב3 שנים, אז הוא כנראה גם ישבור את השיאים המעטים ששייכים לרונאלדו.
אגב די פתאטי לשמוע את אוהדי ברסה מתלוננים על שיפוט אחרי מה שהיה מול פריז
מול פריז היתה בקושי טעות אחת.niv1 כתב: אין לי ספק שהוא אחד הטובים בהיסטוריה. אבל מבחינת ווינריות הוא רחוק שנות אור מרונאלדו.
אגב די פתאטי לשמוע את אוהדי ברסה מתלוננים על שיפוט אחרי מה שהיה מול פריז
אתמול היו 762592725 לטובת ריאל, אז אל תתחיל.
בקשר לרונאלדו, שחקן עצום. ועדין לא מתקרב למסי. בקשר לטענת הווינר, שיקח גמר אחד על הגב שלו ואז תוכל לעשות השוואה למסי....
לא זה פתאטי ולא זה פתאטי, מה שפתאטי זה אנשים מישראל, שלא יודעים איך נראה וסרמיל/ המושבה/ איזה איצטדיון שלא תבחרו ומחשיבים את עצמם לאוהדים של ריאל או ברסה ורבים על זה בפייסבוק כאילו שאמא שהם גדלו ברמבלס או שושלת מלוכה מדרידיסטה.
זהו, פרקתי
זהו, פרקתי