עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
בהגנה אין ספק שביטון רמה מעליו. בהתקפה אלו ישדרג אותנו, סומך על בכר שיהפוך אותו לשחקן יותר שלם.
מה שכן, הוא באמת נראה פצוע... מקווה שיוציאו אותו לניתוח הזה כמה שיותר מוקדם. גם בשבילו ובעיקר בשבילנו.
מה שכן, הוא באמת נראה פצוע... מקווה שיוציאו אותו לניתוח הזה כמה שיותר מוקדם. גם בשבילו ובעיקר בשבילנו.
גם ביטון שיחק העונה פצוע. ולא רק הוא.South Boy כתב:
על סמך המשחק הזה, אלו משחק עם קרע במיניסקוס וצריך לעבור ניתוח, אתה לא חושב שזה קצת, ממש קצת משפיע?
והפיק ביכולת שלו היה למשך 3-4 חודשים וזהו. בשאר הקריירה היכולת שלו מדאיגה מאוד.
מקווה מאוד שלא מדובר בפלופ סטייל אלעד גבאי.
אתה באמת חושב שמשיח טועה לטובת מכבי באופן מכוון? אני לא מאמין שיש פה מישהו עד כדי כך ילדותי כדי להאמין בזה.ForeverRed כתב: טעויות שיפוט מתקזזות, עד שזה מגיע למשיח.
מה שקורה עם האפס הזה עבר כבר מזמן את הגבול. אין מצב שזה מקרי.
לגבי אלו, אותי מדאיג שהוא בקושי משחק כמגן העונה. קשה לדעת איך הוא ישתלב ברביעייה הגנתית.
כל אוהד כדורגל שני יגיד לך שמשיח מזיין את הקבוצה שלו הכי הרבה, מדובר בשופט הכדורגל הכי חלש שאי פעם דרך במגרשים, אין כאן שום דבר מכוון.
- simply-red
להזכירכם שאלו עדיין לא חתום...
לגבי זה האם הטעות הכריעה או לא.. אי אפשר לדעת איך המשחק היה מתפתח
אם מכבי נשארים עם 10 שחקנים אחרי שטב"ח היה צריך להיות מורחק ובתוצאה של 1:0
לגבי זה האם הטעות הכריעה או לא.. אי אפשר לדעת איך המשחק היה מתפתח
אם מכבי נשארים עם 10 שחקנים אחרי שטב"ח היה צריך להיות מורחק ובתוצאה של 1:0
אין לנו מה להסתמך על אף אחד,אלה על עצמנו בלבד.
צריכים להמשיך ולנצח ובסוף גם הם יתייאשו.
צריכים להמשיך ולנצח ובסוף גם הם יתייאשו.
הפסיק לשפוט אותם, יש סיבה לכך.South Boy כתב:
אתה באמת חושב שמשיח טועה לטובת מכבי באופן מכוון? אני לא מאמין שיש פה מישהו עד כדי כך ילדותי כדי להאמין בזה.
כל אוהד כדורגל שני יגיד לך שמשיח מזיין את הקבוצה שלו הכי הרבה, מדובר בשופט הכדורגל הכי חלש שאי פעם דרך במגרשים, אין כאן שום דבר מכוון.
בואו ננסה להפסיק עם נסיונות האובר-אובייקטיביות.
אלו סגור. גם אנחנו, גם פ"ת וגם אלו עצמו מתייחסים אליו כשחקן באר שבע.
אלא אם כן יקרה משהו הזוי (ברמה של פציעה לשנה פלוס) זה לא יגמר בחתימה.
כן, כן, כן.
כשמדובר בגרינפלד, בר נתן, אלון יפת... בסדר. כולם חלשים וחסרי מושג באיך לשפוט.
אבל מי שאומר שמה שהולך עם משיח זה צירוף מקרים (שנמשך כבר כמה שנים טובות) הוא הפטי כאן.
אולי גם מאיר לוי ילדותי שהוא פסל אותו מלהיות שופט ראשי במשחקים של מכבי? למה הוא שופט רחבה - תעלומה, כי גם באיגוד מודעים לבעיה.
אלא אם כן יקרה משהו הזוי (ברמה של פציעה לשנה פלוס) זה לא יגמר בחתימה.
כן.South Boy כתב:
אתה באמת חושב שמשיח טועה לטובת מכבי באופן מכוון? אני לא מאמין שיש פה מישהו עד כדי כך ילדותי כדי להאמין בזה.
כן, כן, כן.
כשמדובר בגרינפלד, בר נתן, אלון יפת... בסדר. כולם חלשים וחסרי מושג באיך לשפוט.
אבל מי שאומר שמה שהולך עם משיח זה צירוף מקרים (שנמשך כבר כמה שנים טובות) הוא הפטי כאן.
אולי גם מאיר לוי ילדותי שהוא פסל אותו מלהיות שופט ראשי במשחקים של מכבי? למה הוא שופט רחבה - תעלומה, כי גם באיגוד מודעים לבעיה.
היה לי ברור שהם ינצחו את חיפה ופתח תקווה
צריך לנצח את בית"ר וסכנין וזה הסוף
אני מקווה שהשחקנים מבינים את זה ולא חושבים שמכבי ירדפו אחריהם עד הסוף כי תאכלס זה יקל מהלחץ וגם יגביר מוטיבציה
צריך לנצח את בית"ר וסכנין וזה הסוף
אני מקווה שהשחקנים מבינים את זה ולא חושבים שמכבי ירדפו אחריהם עד הסוף כי תאכלס זה יקל מהלחץ וגם יגביר מוטיבציה
סקאריונה הפך לשחקן שנכנס בדקה 90?
ולחשוב שהתקשורת שיבחה את ג'ורדי על "הבול פגיעה" איתו ועם וידאר. עלות כוללת של קרוב ל-6 מיליון יורו, מזכיר לכם.
ולחשוב שהתקשורת שיבחה את ג'ורדי על "הבול פגיעה" איתו ועם וידאר. עלות כוללת של קרוב ל-6 מיליון יורו, מזכיר לכם.
- ForeverRed
גבר, אם הטעויות של משיח נראות לך כלא יותר מצירוף מקרים, אז באמת שאפשר לסגור את הדיון.South Boy כתב:
אני לא אומר שהוא עושה בכוונה. יכול להיות שרועדות לו הביצים ממכבי, יכולות להיות מיליון סיבות אחרות.
בשורה התחתונה, כל משחק שהוא שופט את מכבי נגמר בשערורייה. זאת עובדה שגם אנשים "בוגרים" כמוך לא יכולים לערער עליה.
אוהדי מכבי ממשיכים להעתיק מאיתנו שירים ברצף והפעם פירסמו גרסה משלהם לשיר החדש שלנו.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בטח שבאופן מכוון. חד משמעית.South Boy כתב:
משיח שופט חלש, הכי חלש אי פעם בין שופטי ליגת העל לדורותיה.
יו דאלאס אמר עליו שאין לו מושג איך האיש הזה שופט, ובמיוחד איך יש לו תג בינלאומי.
הזוי מבחינתי שאתם חושבים שמשיח נותן למכבי מתנות כי הוא אוהב אותם או כי יש לו העדפה כלשהי למכבי, חשבתי שרק אוהדי מכבי יכולים להפריח לאוויר קונספירציות כאלה.
הוא שופט חלש, הוא טועה תמיד, והטענה האחרונה שלי אליו היא שהוא מוטה לטובת מכבי כי לכל אוהדי הכדורגל יש רגשות קיפוח וכולם חושבים שכולם דופקים את הקבוצה שלהם, בראיה אובייקטיבית הוא פשוט שופט נורא שאסור לו לשפוט עוד משחק אחד בחיים שלו. זה פשוט נורא עדיף להעלות איזה ילד שסיים קורס שופטים.
יו דאלאס אמר עליו שאין לו מושג איך האיש הזה שופט, ובמיוחד איך יש לו תג בינלאומי.
הזוי מבחינתי שאתם חושבים שמשיח נותן למכבי מתנות כי הוא אוהב אותם או כי יש לו העדפה כלשהי למכבי, חשבתי שרק אוהדי מכבי יכולים להפריח לאוויר קונספירציות כאלה.
הוא שופט חלש, הוא טועה תמיד, והטענה האחרונה שלי אליו היא שהוא מוטה לטובת מכבי כי לכל אוהדי הכדורגל יש רגשות קיפוח וכולם חושבים שכולם דופקים את הקבוצה שלהם, בראיה אובייקטיבית הוא פשוט שופט נורא שאסור לו לשפוט עוד משחק אחד בחיים שלו. זה פשוט נורא עדיף להעלות איזה ילד שסיים קורס שופטים.
משיח הוא מזדיין גדול וזה ידוע, בנוסף הם נהנו היום עם עוד כמה החלטות שיפוט מביכות.
אבל הם משחקים טוב. אם נגיע לכל משחק באותו הטירוף שהם עולים, אנחנו נשחיל חמישיות בכל משחק. אבל אנחנו עושים לעצמנו חיים קשים.
אבל הם משחקים טוב. אם נגיע לכל משחק באותו הטירוף שהם עולים, אנחנו נשחיל חמישיות בכל משחק. אבל אנחנו עושים לעצמנו חיים קשים.
מודה שהייתי מאוד סקפטי לגבי היכולת של גולסה והוא מפתיע העונה בענק. ממש לא האפס האנמי שהיה בחיפה